הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם ה-ufc וקונר ?

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
דיאז שובר אותו. כמה שהוא שחיף הוא חיה
רק תעשו טובה אל תרשמו מי ניצח או ספוילר לפני אני אראה כבר מחר 🤤

מאסבידל פותח לו את הצורה בינתיים
לגמרי... אבל עדיין, אם איך שזה נגמר - בלתי נמנע שיהיה קרב חוזר. הקהל היה בטירוף מעצבים, הרופא שעצר את הקרב הוא רשמית האדם השנוא בעולם

לגמרי... אבל עדיין, אם איך שזה נגמר - בלתי נמנע שיהיה קרב חוזר. הקהל היה בטירוף מעצבים, הרופא שעצר את הקרב הוא רשמית האדם השנוא בעולם

ימלך עם הקישור, ראיתי לי בכיף באיכות סבבה עם רוגן ולא עם הרובוט הישראלי.

ימלך עם הקישור, ראיתי לי בכיף באיכות סבבה עם רוגן ולא עם הרובוט הישראלי.
חחחחח בכיף

רק לי זה נתקע כל שנייה בשני קרבות האחרונים? אמרתילעתמי כבר עדיף לראות רציף את הקרב עם חפירות בעברית.. לא נורא.

וואלה הרווחתי איזה 50 דולר על הערב הזה. טירוף נשבע לעצמי שלא אהמר יותר בחיים

שמתי 90 דולר על קרב - הפסדתי הכל

אמרתי לעצמי חייב להחזיר את זה , שמתי עוד 90 וזכיתי ב- 70

אחר כך עוד 90 שמתי מהרווחים והרווחתי 90 נוספים

(משהו כזה)

חחחחח בכיף

רק לי זה נתקע כל שנייה בשני קרבות האחרונים? אמרתילעתמי כבר עדיף לראות רציף את הקרב עם חפירות בעברית.. לא נורא.

וואלה הרווחתי איזה 50 דולר על הערב הזה. טירוף נשבע לעצמי שלא אהמר יותר בחיים

שמתי 90 דולר על קרב - הפסדתי הכל

אמרתי לעצמי חייב להחזיר את זה , שמתי עוד 90 וזכיתי ב- 70

אחר כך עוד 90 שמתי מהרווחים והרווחתי 90 נוספים

(משהו כזה)

נתקע לרגע והסתדר לי

חח כן ראיתי הוא יכל לסיים את הקרב ממזמן.. טוב דיאז קצת הגזים עם הוויד והכל
הקרב מבחינתי נגמר בסיבוב הראשון..זה היה רק עניין של זמן עד שהרופא יעצור את הקרב מהרגע שהוא קיבל מרפק בעין

• פותח/ת השרשור
הקרב מבחינתי נגמר בסיבוב הראשון..זה היה רק עניין של זמן עד שהרופא יעצור את הקרב מהרגע שהוא קיבל מרפק בעין
הוא גם נתן לו לקום כמה פעמים ויכל לסיים את הקרב. הוא נתן לו המון כבוד ועוד על אליפות זה קצת נדיב מידי לדעתי, כל הכבוד מגיע לו. מעניין לראות בהמשך מה יהיה איתו, חביב,קונר, יש לי הרגשה שב-2020 יהיה ממש מעניין. רק לא הבנתי מה המשמעות של bmf של החגורה 😵

• פותח/ת השרשור
Baddest motherfucker.
זה לא אליפות,זה סתם קרב פירסומי בהשתתפות דה רוק
נתנו כבוד לשני לוחמים וותיקים פשוט
האמת שציפתי שוב בקרב, דיאז לא נראה במיטבו.
מה שמציק לי באמת זה שכולם מלכלים על קונר, שוחכים כל מה שהוא השיג ועשה, רק את זה שהוא הפסיד, והוא הפסיד למישהו שעדין לא ניצחו, ראיתי שגם מאסיבדל מנסה ללכך ולדבר כמוהו בסגנון, וגם ליכלך עליו, אני אישית מחכה שקונר יחזור ויעשה קאמבק ויסתום להם את הפה אני אוהב את השטויות שלו הוא חוזר עם רעל לדעתי

יאלה טוני vs חביב
קונור vs ?
נייט דיאז vs מסבידל קרב חוזר-למרות שאיך שהקרב הזה היה נראה מסבידל פשוט ירסק אותו גם בקרב החוזר
יאלה טוני vs חביב
קונור vs ?
נייט דיאז vs מסבידל קרב חוזר-למרות שאיך שהקרב הזה היה נראה מסבידל פשוט ירסק אותו גם בקרב החוזר
אגב מה יקרה אם חביב יקח??? לאן הוא יכול לטפס ואל מי?

יאלה טוני vs חביב
קונור vs ?

אגב מה יקרה אם חביב יקח??? לאן הוא יכול לטפס ואל מי?
חביב כבר בטופ. היחיד שיכול לנצח אותו כרגע לא פעיל אבל יכול לחזור, הלוחם MMA הכי טוב אי פעם GSP

מי לדעתך היה לוקח אם אנדרסון סילבה היה עכשיו בשיא שלו, חביב או אנדרסון
חביב. הבחור מטורף יש לו כושר אירובי בלתי נגמר. הוא ירדוף אחריך עד שיקח אותך לרצפה ומשם ישים עליך את המשקל גוף שלו 24/7 עד שכבר תישבר מנטלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית