הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם ה-ufc וקונר ?

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
מאז הקרב האחרון עם חביב נעלם הבחור, הבנתי שהוא עשה כסף טוב מהקרב עם פלויד, אבל בלעדיו משעמם לצפות אין ממש מתחרים מעניינים. אישית חביב סבבה אבל לא דמות שהייתי מעריץ

מבאס.. כל הטובים נעלמו. הייתי מצפה ממנו לחזור לקרב חוזר נגד חביב אחרי ההשפלה ממנו, אבל כנראה שהכסף עושה את שלו
לא מסכים איתך בכלל, יש לך לוחמים כמו Israel Adesanya, Whittaker שאני אישית נהנה לצפות בהם.
תחפש קרבות תתעדכן בנתיים קצת יבש אבל פה ושם יש קרבות ששווים צפייה

אין לדעת אם הוא יחזור.
הוא איש עסקים, וכרגע עסוק בלקדם את המותגים שלו (פרופר טוולב, אוגוסט מקגרגור, נדל"ן).
לארגון כבר אין את הסופרסטארים (קונור, רונדה, סילבה, GSP, ג'ונס) שהיו יוצרים הייפ מטורף לפני קרב.
כרגע אני מחכה לסיבוב החמישי של פרגוסון נגד חביב. מקווה שפרגוסון יביא את מה שקודמיו לא הצליחו להביא.
גם סטיפה נגד אנגנו עומד על הפרק.
מאמין שאדסניה ייקח את פאולו קוסטה.
קולבי נגד אוסמן כבר איבד את ההייפ.
בקרוב מאוד יש את נייט דיז נגד חורחה מסבידל, זה יהיה קרב מעניין.

לא עף עליו בכלל. הפסיד ומאז כמו אפס מעלה ציוצים, הוא טוב בלדבר.

• פותח/ת השרשור
לא עף עליו בכלל. הפסיד ומאז כמו אפס מעלה ציוצים, הוא טוב בלדבר.
הוא עשה מה שהרבה לא עשו. טהוא אכן יודע לדבר אבל גם לתת פייט. בכל מקרה הוא חוזר ב2020, אם חביב לא ילחם נגד מישהו ששחכתי את שמו קונר ילחם ומאמין שגם ינצח. אחרי שנתיים ללא קרבות מול אלוף זה לא הבחירה הכי נכונה. אני אישית שונא את חביב.

• פותח/ת השרשור
כל מי שאהבתי פרש מ UFC

ברוק לסנר
מקרגור
וקיין ואסקאס
אתה חוזר לזירה כבר בקרוב , קונר אעלה בטוויטר "תקבעו לנו קרב במוסקובה". כרגע השיקול של דנה בין מתחרה ששחכתי את שמו שילחם נגד חביב ויתפוס את מקומו , לבין חזרה של קונר שככל הנראה כבר תהיה ב2020, דנה וויט חושב כספי כמו קונר.

רק שחביב התחיל לספר סיפורים שהוא לא אלחם נגד מישהו ש-3 שנים לא ניצח" זאת אומרת שהוא מפחד מקווה כבר לראות מישהו שירסק אותו ואת החמדו לילה שלו , אשכרה כמו מחבל קפץ מהגדר דנה גם לא הכי מחבב אותו.

ברוק כבר נראה פח גם אני אהבתי אותו
ואת רונדה רוסי

תכף קונר יסיים עם הוויסקי שלו ויתחילו כל הבלגנים

האהובים עליי
נייט דיאז
קונור
סילבה
אה ובוב סאפפ :s85:מישהו מכיר את הקשיש הזה?
הייתי אוהב לצפות גם ב קימבו סלייס, הוא היה מרסק לדעתי כמעט כל לוחם בזירה, חיה רעה שכבר לא נמצאית איתנו

תגידו מה שבא לכם על קונור,הוא הראשון בהיסטוריה להחזיק 2 תארים בקטגוריות משקל שונות במקביל.
מאז אנדרסון סילבה בשיא,לא ראיתי לוחם מוכשר כמו קונור.
אז הוא הגיע שאנן וחסר עניין לקרב עם חאביב,וחאביב פירק אותו .נו אז מה..

נורא קל לאנשים לשכוח מהרגעים הגדולים ברגע שאתה מפשל.

לדוגמה שוער בכדורגל..יכול לתת משחק ענק ולהציל 3 פנדלים,ואז לקבל אחד בין הרגליים וזה כל מה שיזכרו לו

תגידו מה שבא לכם על קונור,הוא הראשון בהיסטוריה להחזיק 2 תארים בקטגוריות משקל שונות במקביל.

לדוגמה שוער בכדורגל..יכול לתת משחק ענק ולהציל 3 פנדלים,ואז לקבל אחד בין הרגליים וזה כל מה שיזכרו לו

שאנן וחסר עניין? זה היה יותר כמו ''HO NO''

קונור ויתר על הקרב הזה, הוא לא נתן את היכולות המלאות שלו באותו קרב ורק ניסה לצנן את חביב

• פותח/ת השרשור

זה טבע האדם תעשה מליון דברים טובים, תפשל פעם אחת זה מה שיזכרו.

קונר לא היה קונר בקרב.
הוא לא התאמץ, היה נראה מנותק, מאז הקרב עם פלויד הוא הגזים עם השתיה והקוק. וגם פחד.

אותו סיפור עם דיאז כשהוא הפסיד, אחר כך חזר וניצח. למרות שיכל לנצח אותו אחרי שנפל הוא נתן לו לקום במקום לסיים עם זה.

חביב לא עושה כלום בקרבות הוא רק משתק את הירב כמו נחש חנק ומכה אותו.

• פותח/ת השרשור
אין ספק שחביב אגרסיבי מאוד וחסר פחד,אף אחד לא יקח לו את זה.. אבל מישהו טכני וטקטי פשוט יישתק אותו
אין ספק חביב בנוסף גם נהיה חכם בענייני כספים. דנה וויט ניצל את זה אישית אני שונא את דנה הוא מאחורי הקלעים בנאדם מגעיל ושחצן רק כי יש לו כסף, מעבר לזה הוא נראה אדיוט גמור מקוק .

הקרב שכולם רוצים בעיקרון זה טוני נגד חביב הבחור הזה יכול להשתיק אותו. קונר עם יחזור לשייפ כמו שצריך לך תדע. מאמין שטוני או קונר היו הקרב הבא נגד חביב אחרי הקרב הקרוב.

לא הייתי ממהר להספיד אותו, הוא אמנם רברבן אבל הוא מאלה שעובדים קשה באימונים.
לדעתי זה לא משנה, יש גבול מה אפשר לעשות בכמה חודשים הכנה לקרב. חביב מתאמן מגיל 4 על לקחת אנשים לרצפה עם אבא שלו, קונור יכול להתאמן מפה עד הודעה חדשה הוא לא יהיה באותה רמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית