הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על שם אמצעי?

Ben2648

משתמש קבוע
1,944
1,674
נק' מוניטין:
3,616
1,944
1,674
ביום ראשון בע"ה צריך להכריז על שם לרך הנולד, וחשבתי אם כדאי להכניס שם אמצעי, על שם הסבא ז"ל.
[לילדה שלי, לי ולאשתי אין שם אמצעי]
כדאי / לא כדאי? דעות

זה משהו ממש אישי מכדי להחליט ע"פי דעות של זרים :0

ובכל זאת,
לדעתי זה קצת מסרבל... עדיף לשתול את שם הסב בתוך השם של הילד...
כמו נגיד, אם שם הסבא היה אליהו אז אפשר לקרוא לנכד אליה, או אלי-משו אחר חחח
הכי קלאסי זה סבתא חנה שהופך לחן, וכאלה...
מה שם הסבא ז"ל?

זה עניין אישי ולא עניין של נכון או לא נכון. בארצות מערביות זה מאוד נהוג אבל לדעתי זה מאוד מיותר כי זה שם שאתה לא משתמש בו כמעט אף פעם רק שאתה ממלא טופס ממשלתי וכו׳.

אפשר לתת אבל זה לא מופיע בתז ואז אתה יכול לשמור את העובדה שקוראים לך xxx מנחם יהושוע בעיקר לעצמך:ph34r:

בתור מישהו עם שם אמצעי, לדעתי זה רק מסרבל את העניין.
למשל כל פעם שאני נרשם לדברים, בין אם רשמיים או לא, אני אף פעם לא יודע איפה נחוץ השם האמצעי ואיפה לא

בשפה הרוסית לכל אחד יש שם אמצעי, זה על פי שם האב. למה לא לקרוא לו על שם הסבא אם כבר?

זה משהו שרק לך ולאשתך יש זכות עליו, אין לאף אחד זכות להגיד לכם איך כדאי או לא כדאי לקרוא לילד שלכם.
אני לא אגיד לך איך כדאי לך לנהוג עם הבן שלך, אני רק אוכל לומר שגם לי יש שם שני ואם אתה חושש שזה "מסורבל" אז זה שטויות בעיניי, יש לי שם שני בתעודת זהות אבל אני לא מזדהה בשם הזה וקוראים לי בשם הראשון שלי, שזה לא יהיה מה שימנע ממך לקרוא לבן שלך בשם שני אם זה מה שאתה רוצה. ותעשה לעצמך טובה ותעשה רק מה שאתה ואשתך רוצים, אל תיתן לדעות של אחרים להשפיע עלייך בזה.
שיהיה במזל טוב.

אתם ממשיכים להגיד לו שזה החלטה שלו ושל אישתו כאילו זה לא ברור 😣
לדעתי תוסיף שם, אם הוא לא יאהב את השם הראשי יוכל להשתמש באמצעי וככה לא יתבאס

אני נתתי לבת שלי שם אמצעי, כמובן שלא יצא לנו להשתמש בו אפילו פעם אחת מלבד בטפסים.

בכלל, בארה"ב רק למהגרים ולפעמים לדור שני של מהגרים אין שם שני. מאוד מאוד נפוץ כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית