היי חברים אני מתאמן הרבה שנים כמובן טבעי החלטתי קצת לחזור להתאמן רציני בשנתיים האחרונות אני בקושי משקיע באימונים (לפעמים הולך פעמים בשבוע למכון וכו..) וירדתי במאסת שריר משמעותית שומע מהרבה מאנשים שרזיתי וכן לא פשוט לשמעו את זה, והמטרה שלי לחזור למה שהיה לי לפחות עם לא יותר(מבחינת מאסת שריר).
כל השנים עד היום אני מתאמן כבר 9-10 שנים כל השנים התאמנתי באותה תוכנית, AB שמבוססת על תרגילי בסיס,ותדירות גבוה שנראת +- ככה: ABXABXX
A:חזה כתפיים אחורית ,B:רגליים,גב,בייספס
A: חזה:בנץ 3X5
פרפר:2X8
פרס 3X6/ או לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות 3X6-8
:מקבילים 3X8
B:סקוואט 3X6
מתח 3X8
ובנט אובר עם משקולת/מוט 3X8-10
ועוד איזה כפיפות מרפקים 2-3סטים לבייספס טווח חזרות 8-10.
השאלה שלי פשוטה האם כדי לעבור לתוכנית פיצולים ואיזה? (שוב למטרת מאסת שריר).
שאלה שניה :האם מבחינת מנוחות בין הסטים מה עדיף לעבוד כבד בתרגילי בסיס 5-6 חזרות ומנוחות ארוכות? 4-5דקות, או לעבוד טווח חזרות גבוה יותר עם מנוחות קצרות?.
(ומין הסתם פחות משקל על המוט בגלל המנוחה הקצרה).
שוב התוכנית שרשמתי זה התוכנית שאני עובד איתה+- כל השנים עד היום היה אחלה תוצאות יחסית עד שהתחלתי פחות להשקיע(ללכת פעמים בשבוע להשקיע פחות בתזונה מחוסר זמן).
אבל אני אומר לעצמי מצד שני אף פעם לא ניסיתי לעשות תוכנית פיצולים ותוכנית אחרת חוץ מ AB, אולי בתוכנית אחרת התוצאות יהיו יותר טובות למטרת מאסת שריר?.
אשמח להמלצות על תוכניות תודה רבה!.
הנתונים הכללים שלי עם זה יעזור לכם:
גבוה 1.87 משקל 87 אחוז שומן 11.
משקלי עבודה בתרגילי בסיס: בלחיצות הגעתי לבנץ:120X5
וגם פרס בסביבות ה 70-75 ל 5חזרות או לחיצת כתפיים 35 כל יד.
רגליים קצת פחות חזק מגוף עליון סקוואט 110 בערך ל 5-6..
כל השנים עד היום אני מתאמן כבר 9-10 שנים כל השנים התאמנתי באותה תוכנית, AB שמבוססת על תרגילי בסיס,ותדירות גבוה שנראת +- ככה: ABXABXX
A:חזה כתפיים אחורית ,B:רגליים,גב,בייספס
A: חזה:בנץ 3X5
פרפר:2X8
פרס 3X6/ או לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות 3X6-8
:מקבילים 3X8
B:סקוואט 3X6
מתח 3X8
ובנט אובר עם משקולת/מוט 3X8-10
ועוד איזה כפיפות מרפקים 2-3סטים לבייספס טווח חזרות 8-10.
השאלה שלי פשוטה האם כדי לעבור לתוכנית פיצולים ואיזה? (שוב למטרת מאסת שריר).
שאלה שניה :האם מבחינת מנוחות בין הסטים מה עדיף לעבוד כבד בתרגילי בסיס 5-6 חזרות ומנוחות ארוכות? 4-5דקות, או לעבוד טווח חזרות גבוה יותר עם מנוחות קצרות?.
(ומין הסתם פחות משקל על המוט בגלל המנוחה הקצרה).
שוב התוכנית שרשמתי זה התוכנית שאני עובד איתה+- כל השנים עד היום היה אחלה תוצאות יחסית עד שהתחלתי פחות להשקיע(ללכת פעמים בשבוע להשקיע פחות בתזונה מחוסר זמן).
אבל אני אומר לעצמי מצד שני אף פעם לא ניסיתי לעשות תוכנית פיצולים ותוכנית אחרת חוץ מ AB, אולי בתוכנית אחרת התוצאות יהיו יותר טובות למטרת מאסת שריר?.
אשמח להמלצות על תוכניות תודה רבה!.
הנתונים הכללים שלי עם זה יעזור לכם:
גבוה 1.87 משקל 87 אחוז שומן 11.
משקלי עבודה בתרגילי בסיס: בלחיצות הגעתי לבנץ:120X5
וגם פרס בסביבות ה 70-75 ל 5חזרות או לחיצת כתפיים 35 כל יד.
רגליים קצת פחות חזק מגוף עליון סקוואט 110 בערך ל 5-6..
נערך לאחרונה: