שאלה בנוגע לניקוי

diMaMiT

משתמש מתחיל
35
4
נק' מוניטין:
7
35
4
יש לי דילר שממנו אני לוקח חומרים וממשיך איתו תקופת PCT ומכל מה שקראתי במאמר אני מבין שלא עשיתי PCT כמו שצריך.
כרגע אני סיימתי 8 שבועות טסט + דקה ולא כזה ראיתי תוצאות כנראה שהחומר לא היה טוב,השגתי טסט רפואי ועכשיו אני ממשיך איתו עוד 4-8 שבועות.
השאלה אם זה תקין לעשות ככה?

ובקשר לPCT הוא היה נותן לי שתי זריקות,פעם בשבוע זריקה + פרווירון.
הבנתי שזה PCT לא טוב.

האם זה החומרים שאני צריך לארגן בשביל PCT HCG + Clomid + Nolva ?

באיזה חברה של חומרים השתמשת ?
דקה מתחיל לפעול בשבוע ה-6-8 רק עד שהוא מגיע לרמות שיא בדם. לוקח לאסטר שלו 21 יום לצאת מהגוף.

פרווירון לוקחים לאורך כל הסייקל לא פעמיים בשבוע, מעבר לזה מה העבר שלך עם חומרים? מינונים?

לגבי pct
פרגניל או אוביטרול+כלומיד+נולבודקס. תמשיך בנתיים עם הטסט הרפואי עד שהדקה יצא מהגוף, זה חומר שקשה להתאושש ממנו השאלה אם מה שקיבלת אכן חומרים אמיתים ולא מזויפים.

אחלה דילר 🙄

• פותח/ת השרשור
הטסט שאני לוקח עכשיו אכן רפואי חברת באייר..הטסט ודקה שלקחתי לפני תוצרת אינדיה טסט MIX 300
פרוווירון לקחתי למשך כל הPCT הזריקה שהוא נתן לי ליצור טסט טבעי זה פעם בשבוע..

הטסט שאני לוקח עכשיו אכן רפואי חברת באייר..הטסט ודקה שלקחתי לפני תוצרת אינדיה טסט MIX 300
פרוווירון לקחתי למשך כל הPCT הזריקה שהוא נתן לי ליצור טסט טבעי זה פעם בשבוע..
תוצרת אינדיה כלומר הודו. אלה לא חברות מוכרות ואי אפשר להסתמך עליהם, לפעמים עובדים, לפעמים לא. הזריקה שהוא נתן לך זה פרגניל סבבה, אתה יודע בוודאות שזה פרגניל ולא מים? כי פרגניל בלי מים בקרו לא מחזיק מעמד במקרר ולא יעיל. פרו ווירון סבבה, השאלה אם החומרים לא טובים או שזה אתה.

כתבת שיש לך עבר עם חומרים לא רשמת מינונים מה לקחת לפני וכמה עכשיו. משקל גוף, תזונה, וכו.

• פותח/ת השרשור
זה סייקל שני שלי,מה שכתבתי טסט+דקה 8 שבועות וממשיך עכשיו רק טסט לעוד 4-8 שבועות.
בסייקל ראשון שלי לקחתי טסט + דקה + דיאנבול ולאחר חודשיים המשכתי לטרן,אז שקלתי 70 והסייקל הזה האעלה אותי ל80 כמעט ללא נוזלים.
מאז הסייקל הראשון עברה כמעט שנה ועכשיו התחלתי את השני ואני עומד על 76 קילו,גובה מטר 75,תזונה טובה 4-5 ארוחות טובות

זה סייקל שני שלי,מה שכתבתי טסט+דקה 8 שבועות וממשיך עכשיו רק טסט לעוד 4-8 שבועות.
בסייקל ראשון שלי לקחתי טסט + דקה + דיאנבול ולאחר חודשיים המשכתי לטרן,אז שקלתי 70 והסייקל הזה האעלה אותי ל80 כמעט ללא נוזלים.
מאז הסייקל הראשון עברה כמעט שנה ועכשיו התחלתי את השני ואני עומד על 76 קילו,גובה מטר 75,תזונה טובה 4-5 ארוחות טובות
היית צריך להתחיל עם טסט לבד כסייקל 1 ניחה +דיבול גם סביר, אבל דקה ? ואז טרן ?

קפצת מ-0 ל100. לא פלא שהתקדמות שלך תהיה איטית עכשיו.

הסייקל ה- 1 שלך היה צריך להיות טסט דיבול ניקוי.

אחריו סייקל 2 טסט דקה.

סייקל 3 טסט טרן.
היית גם עולה יותר ועם הרבה פחות נזק לגוף והשבתה הציר ההורמונלי. לא עושים סייקל כזה במיוחד בפעם ה-1 מיותר.

עכשיו אתה בסייקל 2 ואתה אומר שבקושי יש התקדמות מבין ? אז למה אתה מצפה מהסייקל הנ"ל?
זה או לעלות מינונים ולהוסיף חומרים=יותר תופעות לוואי או להתחיל ניקוי. לדעתי סיים את הטסט תתחיל ניקוי מיותר מה שעשית.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אח שלי על העזרה !
אז אני אסיים 4 שבועות עם טסט לאחר מכן אעשה ניקוי פרגניל או אוביטרול+כלומיד+נולבודקס באיזה מינונים ?
וכמה זמן ניקוי ? ולאחר ניקוי אפשר לתחזק רק עם טסט ?

ולאחר ניקוי אפשר לתחזק רק עם טסט ?
יש שיטה לתיחזוק עם טסט .. זה אומר שאתה מוותר על הציר ההורמונלי הטבעי שלך .

ואם אתה לא רוצה לוותר עליו אתה 15 יום אחריי הזריקה האחרונה יוצא לשיקום (לא ניקוי) PCT .
אז חייב טמוקסיפן 40 מ"ג כל יום למשך שבועיים יורד ל20 מ"ג לעוד שבועיים .. ובמקרה שלך יכול להמשיך עם הטמוקסיפן עוד כמה שבועות עד הרגשה יותר טובה או הוכחה בבדיקות דם שהכל בסדר .
כלומיד 25 מ"ג פעם ביומיים שבועיים .
במקרה שלך שוב אתה יכול להמשיך עוד שבועיים איתו אם אתה מרגיש ירידה ב"מצב רוח" .
פרגניל/אוביטרל תחלק את זה לבין 100-לגג 250 iu גם גג חודש .. ובדיקות דם לראות שהציר ההורמונלי שלך חזר .

נערך לאחרונה:
יש שיטה לתיחזוק עם טסט .. זה אומר שאתה מוותר על הציר ההורמונלי הטבעי שלך .

ואם אתה לא רוצה לוותר עליו אתה 15 יום אחריי הזריקה האחרונה יוצא לשיקום (לא ניקוי) PCT .
אז חייב טמוקסיפן 40 מ"ג כל יום למשך שבועיים יורד ל20 מ"ג לעוד שבועיים .. ובמקרה שלך יכול להמשיך עם הטמוקסיפן עוד כמה שבועות עד הרגשה יותר טובה או הוכחה בבדיקות דם שהכל בסדר .
כלומיד 25 מ"ג פעם ביומיים שבועיים .
במקרה שלך שוב אתה יכול להמשיך עוד שבועיים איתו אם אתה מרגיש ירידה ב"מצב רוח" .
פרגניל/אוביטרל תחלק את זה לבין 100-לגג 250 iu גם גג חודש .. ובדיקות דם לראות שהציר ההורמונלי שלך חזר .
בול מה-שים אמר.

יאוו איזה סלט אחי עם הסייקל הראשון עומד לך בכלל? לך תמיד על ננדרולון קצר(npp) ולא ארוך
דבר שני אף פעם אל תערבב ננדרולון וטרן ההשבתה תיהיה חזקה מאוד!
דבר שלישי תנסה להיות עם מינון ממוצע של טסט ותעלה חומרים אחרים, מקווה שתרמתי משהו חבר
באיזה חברה של חומרים השתמשת ?
דקה מתחיל לפעול בשבוע ה-6-8 רק עד שהוא מגיע לרמות שיא בדם. לוקח לאסטר שלו 21 יום לצאת מהגוף.

פרווירון לוקחים לאורך כל הסייקל לא פעמיים בשבוע, מעבר לזה מה העבר שלך עם חומרים? מינונים?

לגבי pct
פרגניל או אוביטרול+כלומיד+נולבודקס. תמשיך בנתיים עם הטסט הרפואי עד שהדקה יצא מהגוף, זה חומר שקשה להתאושש ממנו השאלה אם מה שקיבלת אכן חומרים אמיתים ולא מזויפים.

אחלה דילר 🙄
שוחחתי עם מישהו תותח בנושא הזה של אוביטרול, הוא טוען שזה לא תחליף ראוי לפרגניל

אז עכשיו אחריי משפט כזה אתה חייב להטציא ממנו למה
???
אני מחכה להסבר ממנו, אתה מכיר אותו טוב ואין חולק שהוא בעל ידע נרחב, אבל אני מעדיף להישאר בעילום שם לגביו, נראה מה יהיה התגובה
אוקי
אני מחכה להסבר ממנו, אתה מכיר אותו טוב ואין חולק שהוא בעל ידע נרחב, אבל אני מעדיף להישאר בעילום שם לגביו, נראה מה יהיה התגובה
טעות שלי בשיחה איתו, האוביטרול מומלץ במידה מסוימת אפילו יותר משימוש בפרגניל,נהפכו בטעות היוצרות, בלי יריות פליז:Sync-0h5y1d7:

• פותח/ת השרשור
יאוו איזה סלט אחי עם הסייקל הראשון עומד לך בכלל? לך תמיד על ננדרולון קצר(npp) ולא ארוך
דבר שני אף פעם אל תערבב ננדרולון וטרן ההשבתה תיהיה חזקה מאוד!
דבר שלישי תנסה להיות עם מינון ממוצע של טסט ותעלה חומרים אחרים, מקווה שתרמתי משהו חבר

שוחחתי עם מישהו תותח בנושא הזה של אוביטרול, הוא טוען שזה לא תחליף ראוי לפרגניל

ואללה עומד אח שלי עומד ברוך השם,תלוי מי מעמידה לי אותו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית