עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש צורך בדוסטינקס גם בסיום הסייקל?0.5 שבוע צריך להספיק דוסטינקס. ארימדקס לי מספיק 0.5 כל שלוש ימים או 0.25 כל יום אחר. תחליט על מינון בעזרת בדיקות דם. הפרוטוקול שציינתי הוא קלאסי
אני לא כל כך בקיא באסטר דקה אבל אני אחרי Npp מושך עוד שבוע אבל הפעם מסתפק ב0.25 לגבי דקה אני לא יודע לא התנסתי ולכן צריך לבדוק בבדיקות דם אם צריךיש צורך בדוסטינקס גם בסיום הסייקל?
הכל אינדווידואלי לפי דעתי לכן בדיקות דם היה הדבר נכון ביותר. וכן חצי כדור בשבוע קברגולין יספיק (0.5). שמירה על רמת אסטרודיול תקינה יכולה לעזור במיזעור הקפיצה בפרולקטיןשאני לקחתי כדורמלשבןע זה ריסק לי את הפרוליקטין מתחת לנורמה
לדעתי חצי כדור לשבוע
ארימדקס לדעתי כדור 1 לשבוע 1 לא צריל כל כך הרבה לא תורם לכלום
אלה אם באמת לפי בדיקות דם צריל מעבר
ובאיזה סייקל היית?שאני לקחתי כדורמלשבןע זה ריסק לי את הפרוליקטין מתחת לנורמה
לדעתי חצי כדור לשבוע
ארימדקס לדעתי כדור 1 לשבוע 1 לא צריל כל כך הרבה לא תורם לכלום
אלה אם באמת לפי בדיקות דם צריל מעבר
מה הסייקל שלך ..אנטט 3 cc בשבוע ודקה 2 cc בשבוע.
750 טסט בשבועענו לך יפה . 👏
אבל קשה להבין מזה
מה הסייקל שלך ..
אני יכול לנחש 600 מ"ג טסט בשבוע
ו500 מ"ג דקה ?? ?? ? ?
הייתי על אנטט וטרן ארוךובאיזה סייקל היית?
מתכנן להריץ משהו דומה750 טסט בשבוע
500 דקה בשבוע
בהצלחה בחיפושים...אני ממש התאמצתי.מתכנן להריץ משהו דומה
דוסטינקס
זה משהו שאני אצטרך?
יש לזה תחליפים?
בגלל זה עדיף להכנס לסייקל ברמה כזאת כשאתה מקצוען , כשאתה יודע להרגיש את הגוף שלך .מתי יהיה צריך להשתמש? באיזה שבוע?
0.25 קברגולין החל משבוע רביעי פר שבועבגלל זה עדיף להכנס לסייקל ברמה כזאת כשאתה מקצוען , כשאתה יודע להרגיש את הגוף שלך .
אם לא ובל זאת ניכנסת .. תגיע לבדיקת דם לפרוגסטרון אחריי חודש בתוך הסייקל ותקבל מבית מרקחת את הדוסטינקס 👏 ותלכלך את התיק שלך אולי בעלייה מוזרה בהורמונים (ואם תגלה להם גם יהיה רשום לך שימוש בסטרואידים) .
שאלה נוספת, אם אני מזריק לשומן של הישבן פפטידים או hcg, זה בדיוק כמו לבטן? כי בגלל הבנזיל אלכוהול נשאר בבטן הרבה פעמים אדום כואב מעצבן כזהיכול לעבוד .
מה שכתבת זה ללכת על בטוח . .
יכול להיות שבכלל לא יעלה לך הפרוג'סטרון אפילו בשבוע 9 .. ואתה כבר מכניס קבגרולין .. בסדר לא נורא 😛
Subcutaneous tissue is all over your body, but the most common areas for subcutaneous injections are:כתוב בעלון לבטן 🫤
אני ניראה לי בכל שומן בגוף זה אותו דבר .
אבל בגלל העלון תן למישו שמבין יותר לענות לך על זה.