הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינון דוסטינקס בסייקל דקה+טסט

• פותח/ת השרשור ka4uk
  • פורסם בתאריך

ka4uk

מושעה
276
85
נק' מוניטין:
413
276
85
היי חברים,

מריץ סייקל של טסט אנטט 3 cc בשבוע ודקה 2 cc בשבוע.

יש לי דוסטינקס רפואי 8 כדורים, באיזה מינון מומלץ להורדת רמות הפרולקטין?
אציין כי אני משתמש גם באנסטרול יום כן ולא.

תודה.

0.5 שבוע צריך להספיק דוסטינקס. ארימדקס לי מספיק 0.5 כל שלוש ימים או 0.25 כל יום אחר. תחליט על מינון בעזרת בדיקות דם. הפרוטוקול שציינתי הוא קלאסי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
0.5 שבוע צריך להספיק דוסטינקס. ארימדקס לי מספיק 0.5 כל שלוש ימים או 0.25 כל יום אחר. תחליט על מינון בעזרת בדיקות דם. הפרוטוקול שציינתי הוא קלאסי
יש צורך בדוסטינקס גם בסיום הסייקל?

יש צורך בדוסטינקס גם בסיום הסייקל?
אני לא כל כך בקיא באסטר דקה אבל אני אחרי Npp מושך עוד שבוע אבל הפעם מסתפק ב0.25 לגבי דקה אני לא יודע לא התנסתי ולכן צריך לבדוק בבדיקות דם אם צריך

שאני לקחתי כדורמלשבןע זה ריסק לי את הפרוליקטין מתחת לנורמה
לדעתי חצי כדור לשבוע
ארימדקס לדעתי כדור 1 לשבוע 1 לא צריל כל כך הרבה לא תורם לכלום
אלה אם באמת לפי בדיקות דם צריל מעבר

לדעתי חצי כדור לשבוע
הכל אינדווידואלי לפי דעתי לכן בדיקות דם היה הדבר נכון ביותר. וכן חצי כדור בשבוע קברגולין יספיק (0.5). שמירה על רמת אסטרודיול תקינה יכולה לעזור במיזעור הקפיצה בפרולקטין

• פותח/ת השרשור
לדעתי חצי כדור לשבוע
ובאיזה סייקל היית?

מתי יהיה צריך להשתמש? באיזה שבוע?
בגלל זה עדיף להכנס לסייקל ברמה כזאת כשאתה מקצוען , כשאתה יודע להרגיש את הגוף שלך .
אם לא ובל זאת ניכנסת .. תגיע לבדיקת דם לפרוגסטרון אחריי חודש בתוך הסייקל ותקבל מבית מרקחת את הדוסטינקס 👏 ותלכלך את התיק שלך אולי בעלייה מוזרה בהורמונים (ואם תגלה להם גם יהיה רשום לך שימוש בסטרואידים) .

נערך לאחרונה:
בגלל זה עדיף להכנס לסייקל ברמה כזאת כשאתה מקצוען , כשאתה יודע להרגיש את הגוף שלך .
אם לא ובל זאת ניכנסת .. תגיע לבדיקת דם לפרוגסטרון אחריי חודש בתוך הסייקל ותקבל מבית מרקחת את הדוסטינקס 👏 ותלכלך את התיק שלך אולי בעלייה מוזרה בהורמונים (ואם תגלה להם גם יהיה רשום לך שימוש בסטרואידים) .
0.25 קברגולין החל משבוע רביעי פר שבוע
סייקל של טסט ובולד 16 שבועות, טסט עוד 5-6 שבועות , ובשבועות 7-16 טרן
הכל ארוך, וארימדקס 1 מג לשבוע, שבוע כן שבוע לא
יכול לעבוד?

יכול לעבוד .
מה שכתבת זה ללכת על בטוח . .
יכול להיות שבכלל לא יעלה לך הפרוג'סטרון אפילו בשבוע 9 .. ואתה כבר מכניס קבגרולין .. בסדר לא נורא 😛

יכול לעבוד .
מה שכתבת זה ללכת על בטוח . .
יכול להיות שבכלל לא יעלה לך הפרוג'סטרון אפילו בשבוע 9 .. ואתה כבר מכניס קבגרולין .. בסדר לא נורא 😛
שאלה נוספת, אם אני מזריק לשומן של הישבן פפטידים או hcg, זה בדיוק כמו לבטן? כי בגלל הבנזיל אלכוהול נשאר בבטן הרבה פעמים אדום כואב מעצבן כזה

כתוב בעלון לבטן 🫤
אני ניראה לי בכל שומן בגוף זה אותו דבר .
אבל בגלל העלון תן למישו שמבין יותר לענות לך על זה.

כתוב בעלון לבטן 🫤
אני ניראה לי בכל שומן בגוף זה אותו דבר .
אבל בגלל העלון תן למישו שמבין יותר לענות לך על זה.
Subcutaneous tissue is all over your body, but the most common areas for subcutaneous injections are:
the upper outer area of the arm.
the front and outer sides of the thighs.
the abdomen, except for a 2 inch area around the navel.
the upper outer area of the buttocks.
the upper hip.

זה מה שהמדע אומר, שלכאורה יש שומן בכל מקום בגוף, אבל יש מקומות מועדפים בגלל קצב הספיגה

פה ומשם הזרקתי ללמעלה של הקוואדס, אומרים שיש שם subq מאוד נוח להזריק שם, השאלה אם אני מזריק לשומן של הישבן באמצע זריקות סגנון אינסולין אבל פפטידים, אם זה עדיין אפקטיבי

לא חושב שיש הבדל בין hcg לפפטיד בהקשר הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית