הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט מינון רפואי

• פותח/ת השרשור Sosla
  • פורסם בתאריך

Sosla

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם אני רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לסייקל שאני רוצה לעשות ..

אני בן 32 רוצה לעשות סייקל בפעם הראשונה בחיי ואני לא רוצה להשתגע במינונים מה המינון הכי נמוך שאני יכול לעשות כסייקל ראשון והאם יש אפשרות הזרקה פעם בשבוע ? וכמה זמן אני עושה את הסייקל

שלום לכולם אני רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לסייקל שאני רוצה לעשות ..

אני בן 32 רוצה לעשות סייקל בפעם הראשונה בחיי ואני לא רוצה להשתגע במינונים מה המינון הכי נמוך שאני יכול לעשות כסייקל ראשון והאם יש אפשרות הזרקה פעם בשבוע ? וכמה זמן אני עושה את הסייקל

כ 250 מ"ל שבועי, אפשר פעם בשבוע, יש עדיפות לפעמיים בשבוע, לפעם ראשונה 12 עד 16 שבועות
יש לקרוא ולחקור הכל, השפעות, השלכות, PCT, תיאום ציפיות עם עצמך.

• פותח/ת השרשור
כ 250 מ"ל שבועי, אפשר פעם בשבוע, יש עדיפות לפעמיים בשבוע, לפעם ראשונה 12 עד 16 שבועות
אפשרי מינון 200מל שבועי? יש לי את הטסט הזה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

דרך אגב אפשרי לעשות עד 10 שבועות?

קבצים מצורפים

• IMG-20260322-WA0167.jpg
    IMG-20260322-WA0167.jpg
    KB 114.5 · צפיות: 37
אתה יכול הכל, אך התועלת מול סיכון תהיה נמוכה יותר, בשביל 200 מ"ל ו ל10 שבועות בלבד אין טעם להיכנס לסייקל

הייתי אומר שאם יש לך אופציה לעשות בדיקות דם לפני שאתה מתחיל לראות איפה אתה עומד, להתחיל מ250 וגם לאחר כמה שבועות לבדוק שוב איך הבדיקות דם ולפי זה לעלות אם יש צורך..אם על 250 אתה כבר מעל הערך המקסימלי/עליון אז תשאר על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית