הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HCG להעלאת טסטוסטרון

פרשתי

משתמש מתחיל
65
25
נק' מוניטין:
48
65
25
ראיתי כאן (לצורך pct) ובפורומים בחו"ל (שם אנשים מדברים על מונותרפיה מרופא) שיש דרך נוספת פרט לכלומיד להעלאת הטסטוסטרון שלא באמצעות טסטסטרון חיצוני - hcg. האם הטיפול הזה מוכר בארץ? האם מישהו מכם טופל בHCG/ פרגניל כטיפול להעלאת טסט' (טיפול רפואי ולא סייקל pct) שלא לצורך שמירה על עבודת האשכים/ פוריות במקביל לטסט' חיצוני?
משום מה לא הוצא לי פרגניל אלא רק טסט' חיצוני (ופרגניל לצדו כשארצה להביא ילדים) או כלומיד.

לא הבנתי מה אתה שואל בדיוק. Pct מטרתו לשקם את ייצור הטסט הטבעי אחרי הסייקל, מובן שאפשר במידת הצורך לעשות גם בלי סייקל, בשביל אותן מטרות.

לקחת טסט חיצוני זה רכבת לכיוון אחד, חיים שלמים של תלות

• פותח/ת השרשור
שאלתי אם יש מישהו פה/ או אם בכלל הטיפול הזה מוכר בארץ, המתן HCG בשביל טיפול בטסט' נמוך.
כי משום מה הוצע לי רק כלומיד או טסט' חיצוני ואני רוצה להעלות את הHCG בפני הרופא כאופציה שלא תשבית אותי..אני לא רוצה טסט' חיצוני.

שאלתי אם יש מישהו פה/ או אם בכלל הטיפול הזה מוכר בארץ, המתן HCG בשביל טיפול בטסט' נמוך.
כי משום מה הוצע לי רק כלומיד או טסט' חיצוני ואני רוצה להעלות את הHCG בפני הרופא כאופציה שלא תשבית אותי..אני לא רוצה טסט' חיצוני.
תגיד את זה לרופא. אל תגיד לו מה אתה רוצה, אלא תציג את הבעיה - רוצה טיפול בלי תלות בטסט חיצוני

אני זוכר שהעלת את תוצאות בדיקת הדם שלך והיה לך תוצאות טובות.
מה.. הרופא זורם איתך על טסט חיצוני ?

hcg לא מיועד להעלאת הטסטוסטרון באופן קבוע יש לו הרבה הגבלות כגון ירידה מוחלטת בגונדוטרופינים כמו בשימוש בסטרואידים וגם הגוף מסתגל לחומר מהר ובמשך הזמן הוא נעשה לא פעיל וגם הפשלה שבפשלה שלו שהחומר מעלה אסטרוגן באופן חמור ומפתח פרוגסטרון אוי ואבוי
החומר הכי טוב להעלאת הטסטוסטרון זה ללא ספק ארומסין אקסמסטאן יש חומרים יותר חזקים כגון לטרוזול זה הכי חזק ומחליש את הגוף
כלומיד למשל מצמיח שדיים אז זה גם לא אידיאלי כל האנטי אסטרוגנים מעלים את האסטרוגן ולכלומיד אין חסימה של הקולטני חזה אז זה מצמיח שדיים וטמוקסיפן מעלה SHBG ומוריד טסטוסטרון חופשי על כן האנטי ארומטיים זה הבחירה האידיאלית להעלאת הטסטוסטרון הטוטאלי
פלוס הטסטוסטרון החופשי

hcg לא מיועד להעלאת הטסטוסטרון באופן קבוע יש לו הרבה הגבלות כגון ירידה מוחלטת בגונדוטרופינים כמו בשימוש בסטרואידים וגם הגוף מסתגל לחומר מהר ובמשך הזמן הוא נעשה לא פעיל וגם הפשלה שבפשלה שלו שהחומר מעלה אסטרוגן באופן חמור ומפתח פרוגסטרון אוי ואבוי
החומר הכי טוב להעלאת הטסטוסטרון זה ללא ספק ארומסין אקסמסטאן יש חומרים יותר חזקים כגון לטרוזול זה הכי חזק ומחליש את הגוף
כלומיד למשל מצמיח שדיים אז זה גם לא אידיאלי כל האנטי אסטרוגנים מעלים את האסטרוגן ולכלומיד אין חסימה של הקולטני חזה אז זה מצמיח שדיים וטמוקסיפן מעלה SHBG ומוריד טסטוסטרון חופשי על כן האנטי ארומטיים זה הבחירה האידיאלית להעלאת הטסטוסטרון הטוטאלי
פלוס הטסטוסטרון החופשי
יש אנטי ארומטייס ספיציפי שאתה ממליץ עליו? וחשבתי שכלומיד הוא זה שמעלה את הshbg ולא טמוקסיפן

נערך לאחרונה:
בארהב זאת התוויה מאושרת - טיפול בהיפוגונדיזם ראשוני או שניני אצל גברים, כלומר טסט נמוך ופוריות נמוכה. hCG פשוט מחכה את פעילות של LH ומעודד הפרשה של טסט. בישראל לא ראיתי את הפרוטוקול הזה הולך, נחשב לנישה של מתאמנים בלבד.
לעודד הפרשה טבעית אתה יכול עם SERM סגנון כלומיד או hCG ובגלל זה משתמשים בהם אחרי סייקל.
בעזרת IA סגנון לטרוזול או ארומזין אתה יכול לעלות קצת את טסט ע"י הורדה של אסטרוגן. אבל ברגע שתפסיק עם IA הטסט יצנח חזרה וגם אם מורידים אסטרוגן לאפס מקבלים הרבה תופעות לוואי לא נעימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית