עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכן כל יום , ושעתיים לפני אימון זה רעיון יפה .
תגיע לאט לאט ל20 מ"ג ויש כאלה גם מגיעים ל30.
אם המוצר מקורי אכן הוא עושה את העבודה. הבעיה האמיתית היא להשיג מוצר מקורי ולא מדולל.
מה השם של החברה של הקרדרין שלך?
סחתיין עליך אבל נשמע אפילו מוזר להגיד את האמת אני ועוד מהפורום שניסו את הקרדרין לא התרשמו שהוא ממש שווה יותר מדיתודה שים.
תקשיבו, הקרדרין הזה פשוט קסם. יצאתי עכשיו מאימון בן שעה ואני מרגיש ממש מצויין. ממש קטע הדבר הזה.
הגדלתי כל תרגיל שהייתי נוהג לעשות ב25% לפחות וקצב ההתאוששות בן סט לסט התקצר בצורה משמעותית.
בשלב מסויים כבר חששתי שהמדריך יקלוט שמשהו כאן לא כשורה, אז סיימתי את האימון והמשכתי עוד קצת בבית.
קראתי הרבה על הקרדרין לפני שהתחלתי להשתמש בו והבנתי שהוא לא רק מזרז התאוששות אלא גם מתחיל את שריפת השומנים מתחילת האימון.
אם יהיה ביקוש או התעניינות, אמשיך לדווח כאן על קצב ההתקדמות.
תשלח לי בבקשה בפרטי מאיפה הזמנתצפה בקובץ המצורף 51269 צפה בקובץ המצורף 51270
קראתי את כל השירשורים כאן שהופיעה בהם המילה קרדרין (או GW-501516). אני יכול לומר לך שהרגשתי את השינוי ממש על ההתחלה. מחר אנסה את זה על ריצה ונראה מה יהיה. אין מצב שזה פלצבו (תרופת דמה) כי גם לפלצבו יש גבולות. פשוט עשה את העבודה.
אפשר לדעת מה היו המשקלי עבודה שלך אימון לפני נטילת הכדור ואימון אחרי? בתרגילים המורכבים כמובן
עפ"י חוקי הפורום, אסור לשלוח (גם לא בפרטי).תשלח לי בבקשה בפרטי מאיפה הזמנת
תודה!
אפילו המשלוח היה חינם 😁מפתיע שהחברה הזאת עובדת 👏 יפה
סחטיין על השיתוף 🙌
יש על האריזה את השם של החברה, מפה כבר תמצא לבד חח לא אמור להיות בעיהתשלח לי בבקשה בפרטי מאיפה הזמנת
תודה!
כמה כבר קשה להשתמש בגוגל. זה לא חוקי לשלוח פה מקורות.תשלח לי בבקשה בפרטי מאיפה הזמנת
תודה!
כמה כבר קשה להשתמש בגוגל. זה לא חוקי לשלוח פה מקורות.
מה איכפת לך ממנו ?בשלב מסויים כבר חששתי שהמדריך יקלוט שמשהו כאן לא כשורה
מה איכפת לך ממנו ?
אחד לאחד מה שהבחור ענה.מסכים איתך, אבל אני כן יכול להבין אותו. האינטרנט מלא באתרים שמציעים קרדרין ומצמידים לזה כל מיני מכתבי המלצה וגרפים שכאילו מעידים על רצינות. אבל בשיטוט בפורומים (אפילו כאן) כולם ממליצים להיזהר מעקיצות או חומרים מזוייפים, כך שאם מישהו רואה שלאחד זה הצליח אז הגיוני שהוא יבקש לדעת מאיפה הוא קנה (בהנחה שהוא לא קרא את חוקי הפורום). לי באופן אישי לקח כמה ימים של חפירות (בעיקר בReddit) עד שהגעתי לאחד רציני ולא מאכזב. אבל הדרך מתישה.
אז ממליץ לך לעשות את המחקר, למרות זיופים יש כמה וכמה אתרים שאפשר לסמוך עליהם וידועים בקהילות בחולאחד לאחד מה שהבחור ענה.
הבנתי שלא חוקי לשלוח פה,מתנצל.
אף פעם לא הבנתי למה אנשים מרגישים לא בנוי עם חומרים. אין לי שום בעיה עם אנשים שלוקחים משפרי ביצועים - זכותם. הבעיה היחידה שלי (ושל כולם אני מניח) זה רמאים שמתחרים בספורט עם איסור למשפרי ביצועים ועדיין לוקחים. כל עוד אתה לא כזה, אתה אדם בוגר עשה מה שבא לךבגדול אתה צודק, אבל יש לנו מדריך משקיען ומקצוען ברמות, אני לא רוצה שידע שאני מקצר תהליכים.
משום מה אני מרגיש קצת לא נעים מזה, למרות שאני באמת לא חייב לו כלום, ועדיין...
בגדול אתה צודק, אבל יש לנו מדריך משקיען ומקצוען ברמות, אני לא רוצה שידע שאני מקצר תהליכים.
משום מה אני מרגיש קצת לא נעים מזה, למרות שאני באמת לא חייב לו כלום, ועדיין...