הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין - אופן נטילה

Totti0510

משתמש מתחיל
11
7
נק' מוניטין:
14
11
7
שלום חברים
אתמול קיבלתי את הכדורים בדואר.
המטרה שלי היא הורדה במשקל.
מתי צריך לקחת כל כדור? שעתיים לפני אימון? האם צריך לקחת כל יום גם בימים שאני לא מתאמן?
תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אכן כל יום , ושעתיים לפני אימון זה רעיון יפה .
תגיע לאט לאט ל20 מ"ג ויש כאלה גם מגיעים ל30.

תודה שים.
תקשיבו, הקרדרין הזה פשוט קסם. יצאתי עכשיו מאימון בן שעה ואני מרגיש ממש מצויין. ממש קטע הדבר הזה.
הגדלתי כל תרגיל שהייתי נוהג לעשות ב25% לפחות וקצב ההתאוששות בן סט לסט התקצר בצורה משמעותית.
בשלב מסויים כבר חששתי שהמדריך יקלוט שמשהו כאן לא כשורה, אז סיימתי את האימון והמשכתי עוד קצת בבית.
קראתי הרבה על הקרדרין לפני שהתחלתי להשתמש בו והבנתי שהוא לא רק מזרז התאוששות אלא גם מתחיל את שריפת השומנים מתחילת האימון.
אם יהיה ביקוש או התעניינות, אמשיך לדווח כאן על קצב ההתקדמות.

אם המוצר מקורי אכן הוא עושה את העבודה. הבעיה האמיתית היא להשיג מוצר מקורי ולא מדולל.
מה השם של החברה של הקרדרין שלך?

• פותח/ת השרשור
11.jpg 12.jpg
אם המוצר מקורי אכן הוא עושה את העבודה. הבעיה האמיתית היא להשיג מוצר מקורי ולא מדולל.
מה השם של החברה של הקרדרין שלך?

קראתי את כל השירשורים כאן שהופיעה בהם המילה קרדרין (או GW-501516). אני יכול לומר לך שהרגשתי את השינוי ממש על ההתחלה. מחר אנסה את זה על ריצה ונראה מה יהיה. אין מצב שזה פלצבו (תרופת דמה) כי גם לפלצבו יש גבולות. פשוט עשה את העבודה.

תודה שים.
תקשיבו, הקרדרין הזה פשוט קסם. יצאתי עכשיו מאימון בן שעה ואני מרגיש ממש מצויין. ממש קטע הדבר הזה.
הגדלתי כל תרגיל שהייתי נוהג לעשות ב25% לפחות וקצב ההתאוששות בן סט לסט התקצר בצורה משמעותית.
בשלב מסויים כבר חששתי שהמדריך יקלוט שמשהו כאן לא כשורה, אז סיימתי את האימון והמשכתי עוד קצת בבית.
קראתי הרבה על הקרדרין לפני שהתחלתי להשתמש בו והבנתי שהוא לא רק מזרז התאוששות אלא גם מתחיל את שריפת השומנים מתחילת האימון.
אם יהיה ביקוש או התעניינות, אמשיך לדווח כאן על קצב ההתקדמות.
סחתיין עליך אבל נשמע אפילו מוזר להגיד את האמת אני ועוד מהפורום שניסו את הקרדרין לא התרשמו שהוא ממש שווה יותר מדי

אפשר לדעת מה היו המשקלי עבודה שלך אימון לפני נטילת הכדור ואימון אחרי? בתרגילים המורכבים כמובן

צפה בקובץ המצורף 51269 צפה בקובץ המצורף 51270

קראתי את כל השירשורים כאן שהופיעה בהם המילה קרדרין (או GW-501516). אני יכול לומר לך שהרגשתי את השינוי ממש על ההתחלה. מחר אנסה את זה על ריצה ונראה מה יהיה. אין מצב שזה פלצבו (תרופת דמה) כי גם לפלצבו יש גבולות. פשוט עשה את העבודה.
תשלח לי בבקשה בפרטי מאיפה הזמנת
תודה!

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת מה היו המשקלי עבודה שלך אימון לפני נטילת הכדור ואימון אחרי? בתרגילים המורכבים כמובן

אני לא מנסה להתנפח אלא להוריד במשקל, אז למשקלים שאני מרים אין משמעות. בנוסף, אני מתחיל (חודשים ראשונים) וגם בגיל קצת מתקדם (לא סבא'לה אבל כבר לא תיכוניסט או חייל משוחרר) והרבה זמן הייתי בטטת כורסא אז כרגע אני עושה תרגילים שיחזירו אותי לכושר מסויים וכמובן שאם אפשר אז גם להתחטב. בשביל ההמחשה אומר לך שאם עד היום הייתי עושה (בין השאר) 10 שכיבות סמיכה כפול 3 סטים (ויוצא סחוט), היום עשיתי 15 כפול 4 סטים ובסיום האימון בבית עשיתי שוב 15 כפול 4 והרגשתי נהדר. גם בשאר התרגילים הגדלתי עומסים בלי בעיה בכלל. מחר אנסה את זה על ריצה
תשלח לי בבקשה בפרטי מאיפה הזמנת
תודה!
עפ"י חוקי הפורום, אסור לשלוח (גם לא בפרטי).
איתך הסליחה
מפתיע שהחברה הזאת עובדת 👏 יפה
סחטיין על השיתוף 🙌
אפילו המשלוח היה חינם 😁
אמיתי לגמרי

• פותח/ת השרשור
כמה כבר קשה להשתמש בגוגל. זה לא חוקי לשלוח פה מקורות.

מסכים איתך, אבל אני כן יכול להבין אותו. האינטרנט מלא באתרים שמציעים קרדרין ומצמידים לזה כל מיני מכתבי המלצה וגרפים שכאילו מעידים על רצינות. אבל בשיטוט בפורומים (אפילו כאן) כולם ממליצים להיזהר מעקיצות או חומרים מזוייפים, כך שאם מישהו רואה שלאחד זה הצליח אז הגיוני שהוא יבקש לדעת מאיפה הוא קנה (בהנחה שהוא לא קרא את חוקי הפורום). לי באופן אישי לקח כמה ימים של חפירות (בעיקר בReddit) עד שהגעתי לאחד רציני ולא מאכזב. אבל הדרך מתישה.

• פותח/ת השרשור
מה איכפת לך ממנו ?

בגדול אתה צודק, אבל יש לנו מדריך משקיען ומקצוען ברמות, אני לא רוצה שידע שאני מקצר תהליכים.
משום מה אני מרגיש קצת לא נעים מזה, למרות שאני באמת לא חייב לו כלום, ועדיין...

מסכים איתך, אבל אני כן יכול להבין אותו. האינטרנט מלא באתרים שמציעים קרדרין ומצמידים לזה כל מיני מכתבי המלצה וגרפים שכאילו מעידים על רצינות. אבל בשיטוט בפורומים (אפילו כאן) כולם ממליצים להיזהר מעקיצות או חומרים מזוייפים, כך שאם מישהו רואה שלאחד זה הצליח אז הגיוני שהוא יבקש לדעת מאיפה הוא קנה (בהנחה שהוא לא קרא את חוקי הפורום). לי באופן אישי לקח כמה ימים של חפירות (בעיקר בReddit) עד שהגעתי לאחד רציני ולא מאכזב. אבל הדרך מתישה.
אחד לאחד מה שהבחור ענה.
הבנתי שלא חוקי לשלוח פה,מתנצל.

אחד לאחד מה שהבחור ענה.
הבנתי שלא חוקי לשלוח פה,מתנצל.
אז ממליץ לך לעשות את המחקר, למרות זיופים יש כמה וכמה אתרים שאפשר לסמוך עליהם וידועים בקהילות בחול
בגדול אתה צודק, אבל יש לנו מדריך משקיען ומקצוען ברמות, אני לא רוצה שידע שאני מקצר תהליכים.
אף פעם לא הבנתי למה אנשים מרגישים לא בנוי עם חומרים. אין לי שום בעיה עם אנשים שלוקחים משפרי ביצועים - זכותם. הבעיה היחידה שלי (ושל כולם אני מניח) זה רמאים שמתחרים בספורט עם איסור למשפרי ביצועים ועדיין לוקחים. כל עוד אתה לא כזה, אתה אדם בוגר עשה מה שבא לך

א.אין בזה בושה
ב.מאיפה לך שהוא לא לוקח בעצמו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית