- פותח/ת השרשור
מוסיפה עוד קצת חלבון כי למה לא:s29:אהבתי את הטונה. תוספת בת זונה. סוף סוף בן אדם נורמלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוסיפה עוד קצת חלבון כי למה לא:s29:אהבתי את הטונה. תוספת בת זונה. סוף סוף בן אדם נורמלי.
תקשיב הדלקת אותי עם הריבת חלב הזו. (מכורה לריבת חלב) ואני לא מוצאת את זה. דרך אגב יש לך את זה בבית? תוכל לצלם ערכים?אם אנחנו כבר בעניין של גלידות יש את אלו.
![]()
או את זה,
![]()
מאוד טעימים (ממליץ בעיקר על הטעמים האלו) אם כי לא נוהג לקנות אותם הרבה. פחות בקטע של ארטיקים.
אם אני רוצה משהו מתוק וקפוא אני יכול לחסל קופסת "לה פרוטה" משפחתית, האהבה החדשה שלי. כולה 600 קלוריות והטעם, פגז.
![]()
עוד מוצר שאני מאוד אוהב זה ריבת החלב הזאת:
![]()
ריבת חלב באופן כללי זה ממרח מופחת בקלוריות ביחס לשאר הממרחים (יש גם ווריאציות בטעמי שמנת ושוקולד למיניהם) אז אפשר לאכול ממנו כמות כפולה ביחס לנוטלה למשל.
הריבת חלב הזאת כבר עם ערכים של לאבנה + מפוצצת בסיבים תזונתיים + טעימה ברמות קשות אז זה לא תחליף כבר אלא יותר שדרוג.
רק אל תאכלו קופסה שלמה, הקיבה פחות מסתדרת עם זה. ניסיתי.
אני המוזרה היחידה שאוהבת טונה במים?"האיש הכתום יצא מהבית הכתום שלו, עם הגג הכתום, והחלונות הכתומים. הוא השקה את הפרחים הכתומים שבגינתו הכתומה, וסוכך בידו הכתומה על עיניו הכתומות מהשמש הכתומה שסינוורה אותו מעל..." 🤣🤣
וחוזרת שנייה לטונה -
אני ממש ממש ממש רוצה להמליץ על הטונה הכייייייייי מושלמת ביקום כולו:
![]()
כן, כן, אתם כעת צופים בתמונה של הטונה בשמן של ווילי פוד. שהיא אמנם טונה בשמן, אבל הם היו חכמים ושמו שם גם מים. מבחינים בזה מיד. ככה שאחרי סינון נשאר בה רק 3-5% שומן, ו140 קל'.
אני אישית עושה גם שטיפה עם מים אחרי הסינון, ובאמת שכמעט ולא נשאר שמן.
טונה היסטרית. ממליצה בחום.
תקשיב הדלקת אותי עם הריבת חלב הזו. (מכורה לריבת חלב) ואני לא מוצאת את זה. דרך אגב יש לך את זה בבית? תוכל לצלם ערכים?
אני המוזרה היחידה שאוהבת טונה במים?