הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפתיע: מה הישראלים גונבים הכי הרבה מהסופר?

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
בראש המצעד: קפה שחור, נקניקים, מטרנה ובירה. קצין בטחון במרכול גדול: "תפסנו עובדים שגנבו מוצרי מזון כנקמה על כך שהמשכורות שקיבלו היו נמוכות". בחלק מהמרכולים יש רשימה שחורה של לקוחות גנבים שנאסר עליהם להיכנס לחנות

בילדות שלי(כמו רובנו)זה היה מסטיקים
ואתם?
הכתבה:http://www.mako.co.il/hix-magazine/...campaign=OngoingActivity&Partner=FacebookMako

האמת היא שהייתי גונב בירות כשהייתי ילד..לא הייתי בחור חיובי במיוחד..
אבל היום אני בחור כארז! לפניי הטיסה לתאילנד הציעו להיות קב"ט פה במגה!
(סניף ממש גדול אגב)

לפני שנכנסתי ציפיתי שמטרנה יהיה מקום ראשון ואחריו מוצרי קוסמטיקה.
זה עצוב אבל כבר ראיתי בכמה סופרים שהמטרנות למיניהן מסומנות בתגים נגד גניבה

יש לגנבים תיקים מיוחדים שמונעים מהתג לפעול.

אני מבין שהסקר הוא למוצרים שנתפסים איתם, כי הדבר שהכי נגנב בסופרים זה המוצרים שדוכנים של הפיצוחים/גומי וכו'

כי רוב האנשים "טועמים" ומשום מה חושבים שזה בחינם..

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה. שבוע שעבר האישה שהיתה לפני בקופות נשנשה מתוך שקית (לא הספקתי לראות מה זה היה, כנראה סוג של בוטנים). כשהגיע תורה הקופאית שאלה אותה אם לשקול את מה שהיה בשקית והאישה אמרה לה: "לא, תשאירי בצד".

אולי היא הביאה קורנפלקס מהבית.

לא ממש הבנתי בכל אופן, זה נשמע כאילו אם אני אלך לסופר הזה הם ישאלו אותי אם אני רוצה לשלם

לא, זה היה בשקית קטנה של הסופר מהפינה הירוקה - אתה צריך לשים בשקית ולהביא לקופה שישקלו לך, אז במקום לשלם האישה פשוט אמרה לה לשים את זה בצד (עם כל שאר הדברים שאנשים התחרטו ולא לקחו ברגע האחרון).

אהה חשבתי הכוונה בצד השני עם המצרכים שהיא העבירה חחח

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה. שבוע שעבר האישה שהיתה לפני בקופות נשנשה מתוך שקית (לא הספקתי לראות מה זה היה, כנראה סוג של בוטנים). כשהגיע תורה הקופאית שאלה אותה אם לשקול את מה שהיה בשקית והאישה אמרה לה: "לא, תשאירי בצד".
זה קורה במשפחות הכי טובות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית