הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסתכתי קצת עם הגיינר

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני רוצה להתחיל לקחת גיינר בשביל השלמת ערכים וקצת לא הבנתי משהו.
לאחי יש גיינר כזה Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות אני גם רוצה לקנות אותו אבל עדיין לא מבין כמה אני אמור לקחת.
כתוב שמנה מכילה 1300 קלוריות , אני רוצה חצי מזה לקחת אבל הסתכלתי על האריזה מאחורה וכתוב שזה ל2.5 כפות ולכפית ורבע זה 650 קלוריות כמו שאני רוצה והיה כתוב בסוגריים 166.6 גרם אבל בכפית שהוא קיבל עם האבקה יש מספרים וזה מגיע עד ל250 , אז איך 166 זה כפית ורבע.
מי שמכיר את הגיינר הזה שיעזור לי כמה בדיוק אני צריך לקחת כדי לקבל 650 קלוריות במנה וגם אני הולך לשתות עם מים אז כמה מים בדיוק צריך לשים כדי שזה יצא טוב?

• פותח/ת השרשור
המספרים על הסקופ הם במ"ל, לא גרם
אה זה מסביר הרבה חח
אז כמה יש בכוס הזאת גרם? ואגב הגיינר הזה הוא טוב?
ואני גם רוצה לקחת קריאטין בנוסף , יש לך מושג אם זה בסדר גם וגם כי כתוב שיש שם גם קריאטין בגיינר הזה.

נערך לאחרונה:
אז כמה יש בכוס הזאת גרם?
אם אתה רוצה 650 קלוריות אז זה כף ורבע, אל תסתבך עם החלק הזה

ואגב הגיינר הזה הוא טוב?
הוא גיינר סבבה, לא משהו מיוחד אבל גם לא רע

ואני גם רוצה לקחת קריאטין בנוסף , יש לך מושג אם זה בסדר גם וגם כי כתוב שיש שם גם קריאטין בגיינר הזה.
קריאטין צריך 5 גרם ביום. אם אתה משיג מחצי מנה 5 גרם ביום אז סבבה, אם לא אז תשלים את הפער

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית