הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים Effects of Magnesium Supplementation on Testosterone Levels of Athletes and Sedentar

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
Biol Trace Elem Res. 2010 Mar 30. [Epub ahead of print]
Effects of Magnesium Supplementation on Testosterone Levels of Athletes and Sedentary Subjects at Rest and after Exhaustion.

Cinar V, Polat Y, Baltaci AK, Mogulkoc R.

Karaman High Medicine of Physical Education and Sports, Selcuk University, Karaman, Turkey, [email protected].

This study was performed to assess how 4 weeks of magnesium supplementation and exercise affect the free and total plasma testosterone levels of sportsmen practicing tae kwon do and sedentary controls at rest and after exhaustion. The testosterone levels were determined at four different periods: resting before supplementation, exhaustion before supplementation, resting after supplementation, and exhaustion after supplementation in three study groups, which are as follows: Group 1-sedentary controls supplemented with 10 mg magnesium per kilogram body weight. Group 2-tae kwon do athletes practicing 90-120 min/day supplemented with 10 mg magnesium per kilogram body weight. Group 3-tae kwon do athletes practicing 90-120 min/day receiving no magnesium supplements. The free plasma testosterone levels increased at exhaustion before and after supplementation compared to resting levels. Exercise also increased testosterone levels relative to sedentary subjects. Similar increases were observed for total testosterone. Our results show that supplementation with magnesium increases free and total testosterone values in sedentary and in athletes. The increases are higher in those who exercise than in sedentary individuals.​

😉

יש לזה הסבר פיזיולוגי? מתואר במחקר?

יודעים מי מימן את המחקר? כי אם הממנים הם בגלוי או בעקיפין חברות תוספי התזונה אז המחקר הזה שווה ל...

ואם הבנתי נכון ותוצאות המחקר אמינות אז מגנזיום אפקטיבי גם לחיטוב על מנת לעזור לשמור על מסת השריר. נכון?

מגנזיום אפקטיבי לכל תקופה.
בחיטוב דל פחמימות יש סיכוי שצורכים מעט מאוד מגנזיום מהתזונה, אז עדיף לתסף.

מגנזיום אפקטיבי לכל תקופה.
בחיטוב דל פחמימות יש סיכוי שצורכים מעט מאוד מגנזיום מהתזונה, אז עדיף לתסף.
תודה על התגובה
אתה ממליץ על תוסף מסוים או העיקר שאני לוקח תוסף?
אני עכשיו בad ולוקח מולטי ויטמין של אופטימום. נראה שיש בזה הרבה מגנזיום. אני בכלל צריך תוסף?

מאסת גוף רזה ?
הוא מדבר על משקל גוף

תודה על התגובה
אני עכשיו בad ולוקח מולטי ויטמין של אופטימום. נראה שיש בזה הרבה מגנזיום. אני בכלל צריך תוסף?
כן.
כדור אחד אמור להספיק אם כבר אתה לוקח מאופטימן.

טוב זה שכנע אותי לעלות את המינון מגנזיום שלי ל700 מ''ג ביום.
כשתגמר לי הקופסא שיש לי אני אזמין ציטראט

• פותח/ת השרשור
מה כולכם חיים בסרט אני בטוח שבמחקר המלא מדובר על הפרש של 5% במקרה הטוב.

חחח, מושון שאני ארצה טסטסטרון אני אכניס אותו כבר מבחוץ

תודה על התגובה
כן. באופטימן יש מעט מאוד מגנזיום (100) שזה כמות מצחיקה. לא קיים בכלל מולטי שיש בו כמות מספיקה של מגנזיום (בצמפיון יש הכי הרבה וזה גם לא מספיק).
לכן אני ממליץ לך על תוסף. עדיפות למגנזיום ציטראט

כן. באופטימן יש מעט מאוד מגנזיום (100) שזה כמות מצחיקה. לא קיים בכלל מולטי שיש בו כמות מספיקה של מגנזיום (בצמפיון יש הכי הרבה וזה גם לא מספיק).
לכן אני ממליץ לך על תוסף. עדיפות למגנזיום ציטראט
שוב תודה.
יש חברה מומלצת?

חשוב שיהיה ציטראט. אני ממליץ על NSI. אבל זה לא כזה משנה. זה פשוט מאוד זול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית