הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוקזמין

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
בזמן האחרון התחילו לי כאבי מפרקים בקטנה.
אני חושב להזמין orange triad של קונטרולד לאבס, בגלל שזה מולטי ויטמין שמכיל בטוחו גם קומפלקס של גלוקזמין+msm או משו כזה שאמור לעזור לכאבים האלה, זה נכון או סתם בולשיט?

או שעדיף כבר לקחת גלוקזמין בנפרד?

אומרים שזה אינדיוידואלי. יש מחקרים לפה ולשם. לרוב הם נוטים לכיוון הלא יעיל.
לי אישית זה לא עזר באופן מאוד רציני לכאבים לפחות. בכל מקרה, בנפרד לא כדאי- כי זה מוצר דיי יקר (למרות שאני מקבל אותו חינם בקומבינת שקר כלשהו)

אתה יכול להריץ שבוע של נוגדי דלקות אם המצב מחמיר וזה מתאים לתיאור של דלקת (סלקוקס מומלץ בחום)

• פותח/ת השרשור
חחחח ווהאי לא נראה לי שזה דלקת חחחח(לפחות אני מקווה), כי זה לא כאב נורא כל כך...
אני חושב אני אזמין אורנג טרייד, מקסימום הגלוקזמין לא יעבוד לפחות יהיה לי מולטי ויטמין.

• פותח/ת השרשור
יחסית הוא בסדר, 30$ ל45 הגשות, יותר זול מאנימל פאק אבל יותר יקר מאופטי-מן.

• פותח/ת השרשור
כן גם NSI זולים מאוד, אבל אני חושב שאופטי-מן יותר משתלם מבחינת מינונים ויחס של מחיר להגשות(במידה ואתה לוקח 2-3 כדורים ביום), אני חושב שהאופטי-מן זה 180 כדורים ו22$ בערך.

בזמן האחרון התחילו לי כאבי מפרקים בקטנה.
אני חושב להזמין orange triad של קונטרולד לאבס, בגלל שזה מולטי ויטמין שמכיל בטוחו גם קומפלקס של גלוקזמין+msm או משו כזה שאמור לעזור לכאבים האלה, זה נכון או סתם בולשיט?

או שעדיף כבר לקחת גלוקזמין בנפרד?

צריך להבין ממה הכאב
(טכניקה, עומס, התאוששות, חבלה..)

גלוקוזמין לבד לא יעזור לך
אתה יכול לקחת משככים או MSM אם בא לך
יותר חשוב שלא יחזור הכאב ובשביל זה תבין ממה הוא נובע

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה בא מזה שהתקררתי או משהו, לא היה לי חום אבל לא הרגשתי 100%, ובכל זאת התאמנתי אימון יחסית עצים(אפילו כמה), מה שגרם לכאבים הללו.

בתאכלס נדיר שיש לי את הכאבים האלה, היו לי פעם גם כעבדתי HST, אבל הם עברו לי ממש מהר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית