למה מוזרקים עובדים עם משקלים כל כך נמוכים?

אתה צודק לגמרי מהמקום שאתה בא ממנו,אין ספק שלבן אגם חלש ובלי בסיס אין מה להתעסק בזה,אני חושב שלא הבנת נכון,שאומרים הרגשה הכוונה זה מיינד מאסל קונקשיין,פעם חשבתי שזה חרא אבל גיליתי שלא,המטרה של כאלה שרוצים לפתח גוף הוא לא להעביר מוט מנקודה A לB אלא למתוח ולכווץ כמו שצריך,אני מודע שאני כותב בצורה כנראה לא מקצועית,אך זה נכון,אחרי שבניתי בסיס חזק,לא עיניין אותי פאורליפטינג יותר,כרגע עובד בטווחים מאוד גבוהים מגיע גם ל15-20 חזרות וזה שיפר אותי פלאים,ברור שאני מתקדם גם במשקלי עבודה.
בגדול שאנשים אומרים הרגשה הם מתכוונים למאסל קונקשיין וזה דבר מאוד חשוב לדעתי,אם אני טועה אשמח לתיקונים ממך.

הוא התכוון לפמפם,נגיד אחרי סקואט לתתת תרגיל מבודד לקואדס אם מתיחה וכיווץ כמו שצריך
הבעיה שזה משהו מאוד ערטילאי ומעורפל. תמיד קל להגיד ״אבל אני מרגיש שזה עובד, יש לי נסיון עם הגוף שלי, אני יודע הכי טוב״ ברוב המקרים - הבנאדם טועה.

אין צורך להעמיס משקל בכל תרגיל ,אני עושה הרחקות עם 12 10 קילו כל יד , פשיטת מרפק עם משקולת ב45 מעלות כמו שציינת גם עם 5 קילו העניין כמו שכתבו כאן זה להגיע לכשל ולהתשה של השריר , לחיצת חזה עם מוט אני מרביץ משקל צריך לדעת לשחק עם זה , העיקרון שוב להגיע להתשה מקסימלית מתאמן שמתאמן שנים יודע ומכיר את ההרגשה , חזרות איטיות עם משקל לא גבוה תאמין לי מניסיון עושה עבודה טובה יותר , תרגילים מורכבים תרביץ משקל ותרגילים פשוטים תעשה משקל נמוך גירוי איטי.
הבעיה שזה משהו מאוד ערטילאי ומעורפל. תמיד קל להגיד ״אבל אני מרגיש שזה עובד, יש לי נסיון עם הגוף שלי, אני יודע הכי טוב״ ברוב המקרים - הבנאדם טועה.
אין מה לטעות,מסתכלים במראה ורואים אח

בזמן האימון? אתה חושב שפאמפ = התקדמות / יעילות?
אני תמיד אוהב להביא את הדוגמה של לנער קרטון חלב למשך דקה. תרגיש פאמפ מטורף ולא תוכל להזיז את היד, אבל בעצם ביזבזת 60 שניות מהחיים

אני תמיד אוהב להביא את הדוגמה של לנער קרטון חלב למשך דקה. תרגיש פאמפ מטורף ולא תוכל להזיז את היד, אבל בעצם ביזבזת 60 שניות מהחיים
פאמפ זה ממש לא מדד לעלייה בשריר, לפחות לא ישיר,חייב העלאה בעומסים

אתה צודק לגמרי מהמקום שאתה בא ממנו,אין ספק שלבן אגם חלש ובלי בסיס אין מה להתעסק בזה,אני חושב שלא הבנת נכון,שאומרים הרגשה הכוונה זה מיינד מאסל קונקשיין,פעם חשבתי שזה חרא אבל גיליתי שלא,המטרה של כאלה שרוצים לפתח גוף הוא לא להעביר מוט מנקודה A לB אלא למתוח ולכווץ כמו שצריך,אני מודע שאני כותב בצורה כנראה לא מקצועית,אך זה נכון,אחרי שבניתי בסיס חזק,לא עיניין אותי פאורליפטינג יותר,כרגע עובד בטווחים מאוד גבוהים מגיע גם ל15-20 חזרות וזה שיפר אותי פלאים,ברור שאני מתקדם גם במשקלי עבודה.
בגדול שאנשים אומרים הרגשה הם מתכוונים למאסל קונקשיין וזה דבר מאוד חשוב לדעתי,אם אני טועה אשמח לתיקונים ממך.

הוא התכוון לפמפם,נגיד אחרי סקואט לתתת תרגיל מבודד לקואדס אם מתיחה וכיווץ כמו שצריך
אני ממש מצתער אבל זה פשוט לא נכון מייד מאסל קנוטשיין זה מושג שאין קשר בינו לעולם הבלידנג ,והביטוי שלך פה הוא מוטעה.
בקשר לפאמפ אני חושב שהדוגמא שלך החלב הכי נכונה למצב הזה

אני ממש מצתער אבל זה פשוט לא נכון מייד מאסל קנוטשיין זה מושג שאין קשר בינו לעולם הבלידנג ,והביטוי שלך פה הוא מוטעה.
בקשר לפאמפ אני חושב שהדוגמא שלך החלב הכי נכונה למצב הזה
זה מושג שכן נכון,אולי לא מוכח מחקרית שזה גורם לעליה בשריר בצורה ישירה,אבל שאתה מתאמן ומררוכז בתנועה האימון יעיל הרבה יותר.

סופר סט זה ניקרא אני אישית מאוד אוהב סופר סט אבל רק כשאני בסייקל בתקופה שאנע לא בסייקל אני לא רואה את זה לנכון מתשיש אותי. וכן לרוב הסופר סטים התרגיל הראשון היה עצים והתרגיל השני היה עם משקל נמוך עד 15 חזרות

זה מושג שכן נכון,אולי לא מוכח מחקרית שזה גורם לעליה בשריר בצורה ישירה,אבל שאתה מתאמן ומררוכז בתנועה האימון יעיל הרבה יותר.
לא זה לא זה כמו להגיד שאני חושב שלחשוב על בחורות ערומות עוזר לי לפתח את השריר כי זה מעלה את רמת הטסטרון בגוף,
יותר טסט=שווה יותר עלייה במסת שריר לכן אימון בזמן שאני צופה בפורנו שווה אימון יותר יעיל
מעבר לכך מאיינד מאסל קונקשן זה מושג מעולם הפיזו שיקומי , אני יודע את זה כי לי במקרה יש בעיה נרוליוגית בנושא ואני סבלתי כמה פציעות אגב זה, אבל נחש מה למרות שיש לי בעייה ספציפית שפוגעת ביכולת הזאת אני עדיין יכול להעלות מסת שריר כמו כול בן אדם אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית