הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה ללפטופ

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
לצרכי כתיבה בעיקר.
פעילות רגילה שלו היא אלף כרטיסיות פתוחות וכמה קבצים. וזהו. כותבים.
עוד קצת מעבר, אבל פחות יישומים כבדים או משחקים.
אז אין צורך במעבד סופר חזק, כן שיהיה מהיר.
חשוב לי שיהיה יחסית קומפקטי וקל לנשיאה. עמיד. סוללה חזקה.

המלצות מישהו?
ורעיון של איזה סדר גודל של מחיר יכול לתת לי תמורה מספיק טובה לצרכים שלי?

מודה מראש לעונים 😍

לצרכי כתיבה בעיקר.
פעילות רגילה שלו היא אלף כרטיסיות פתוחות וכמה קבצים. וזהו. כותבים.
עוד קצת מעבר, אבל פחות יישומים כבדים או משחקים.
אז אין צורך במעבד סופר חזק, כן שיהיה מהיר.
חשוב לי שיהיה יחסית קומפקטי וקל לנשיאה. עמיד. סוללה חזקה.

המלצות מישהו?
ורעיון של איזה סדר גודל של מחיר יכול לתת לי תמורה מספיק טובה לצרכים שלי?

מודה מראש לעונים 😍

אני רק יכול להמליץ ללכת לאחד מהסניפים של KSP, המוכרים שם די מבינים במחשבים - לתת להם את הייעוד של המחשב והתקציב

אומייגאד,
זה נאמר בציניות?
אוי. 🤦‍♂️
המוח שלי איטי.

טוב אני בלימודים מהבוקר, ויש לי עוד שעתיים לעבור. אני חושבת שיש שם חביתה במקום מוח:lol:

נערך לאחרונה:
אין לי בעיה להמליץ לך על משהו, אבל דווקא בגלל שאין לך באמת צרכים אז רוב המפרטים יתאימו לך.
תתחילי בלבחור קודם גודל מסך... ונראה איך מתקדמים

תגדירי לך תקציב ומשם יהיה יותר קל לבחור (אלא אם אין הגבלה 😲 )

מחשב ברמה שאת צריכה לא אמור לעלות הרבה.
את צריכה לשים דגש לנוחות, משקל, וגודל מסך.

אם זה רק לאינטרנט ואופיס אז את לא צריכה כרטיס מסך מטורף אומשו, או מעבד פסיכי, אבל כן כדאי לך לקנות משהו עם זיכרון עבודה שיספיק לך, כדי שהמחשב לא ייתקע עם הרבה כרטיסיות פתוחות.
כדאי לך גם לקנות מחשב עם זיכרות SSD ולא כונן קשיח.
ותקני מחשב עם מסך גדול, שיהיה לך נח הייתי ממליצה על 15" ומעלה.
אבל תכווני שיהיה דק, ככה שהוא יהיה קל משקל יחסית, ותוכלי לקחת לך אותו לכלמני מקומות בלי שתישבר לך הכתף.
אם את רוצה להשקיע תבדקי אופציה למסך מגע, זה ממש נחמד.
רזולוציה וכאלה זה פחות קריטי למה שאת צריכה, אבל מניחה שיהיה נחמד רזולוציה טובה. זה תמיד כיף יותר.
לדעתי תוכלי למצוא משהו טוב בסביבות 1500, בבלאק פריידיי.
מוזמנת להעלות כאן מפרטים להתלבטויות, אני אשמח לעזור לך לבחור 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חמודים אתם.
זהו בדיוק, שהיות שהצרכים שלי מאוד צנועים (הם כולם מופיעים שם בהודעה הראשונה שלי) זה לא אמור להיות יקר, אז לא מצליחה לחשוב על מגבלת תקציב, אלא יותר, מה הבחירה שתתן לי הכי הרבה תמורה ביחס למחיר.

אבל אם חייבים אז אפשר לזרוק עד 2000 ש"ח (גמיש). אם פחות - מה טוב.
לגבי גודל מסך קצת מתלבטת אם 13'' או 15''

תכנסי לקבוצת פייסבוק הזאת והם יוכלו לעזור רק קחי בחשבון שהקבוצה היא של חנות ספציפית(ואני מניח שיש שם עוד אנשי מקצוע מחנויות אחרות ואנשים פרטיים שמבינים) אבל לפחות הם יוכלו לתת לך רעיונות לפי ההעדפות שלך

BYOPC - מפרטי מחשב

חמודים אתם.
זהו בדיוק, שהיות שהצרכים שלי מאוד צנועים (הם כולם מופיעים שם בהודעה הראשונה שלי) זה לא אמור להיות יקר, אז לא מצליחה לחשוב על מגבלת תקציב, אלא יותר, מה הבחירה שתתן לי הכי הרבה תמורה ביחס למחיר.

אם זו ההתלבטות אז חד משמעית 15"!
אם את מתלבטת על 14" יש יותר על מה לדבר. אבל אל תרדי מ14. זה יהיה לך קטן ומתסכל.

אם את מתכננת שהלפטופ לא רק יהיה בבית, אלא גם לקחת אותו בתיק גב (ללימודים/עבודה לפעמים)
אני ממליץ על לא יותר מ13.3", ושהמשקל יהיה לכל היותר 1.3 ק"ג.

(אני כותב את זה בתור סטודנט 4 שנים שראה מלא חברים עם לפטופים שונים)

אם את מתכננת שהלפטופ לא רק יהיה בבית, אלא גם לקחת אותו בתיק גב (ללימודים/עבודה לפעמים)
אני ממליץ על לא יותר מ13.3", ושהמשקל יהיה לכל היותר 1.3 ק"ג.

(אני כותב את זה בתור סטודנט 4 שנים שראה מלא חברים עם לפטופים שונים)

לי אישית יש 14" ושוקל 1.4. קניתי אותו לפני שנתייים, כך שלדעתי היום יש אפילו יותר קלים. הוא ממש נח, נכנס לכל תיק וגודל המסך מושלם עם שוליים דקים. חושבת שמסך קטן יותר היה מחרפן אותי.... אם את עובדת הרבה עם שני מסכים פתוחים במקביל, ממליצה לך מכל הלב לא לרדת מ14".

לי אישית יש 14" ושוקל 1.4. קניתי אותו לפני שנתייים, כך שלדעתי היום יש אפילו יותר קלים. הוא ממש נח, נכנס לכל תיק וגודל המסך מושלם עם שוליים דקים. חושבת שמסך קטן יותר היה מחרפן אותי.... אם את עובדת הרבה עם שני מסכים פתוחים במקביל, ממליצה לך מכל הלב לא לרדת מ14".

עכשיו יש לי אחד של Asus שוקל 1.1 ק"ג, אפילו יותר תענוג מ1.4 ק"ג 😃 (באמת שכל גרם על הגב מורגש, וזה לא סתם..)
מצד שני, אני ממליץ לא לקנות Asus, המחשב מרגיש לי כמו מוצר לא מוגמר ויש לי אחד מהסדרות היותר יקרות שלהם (Zenbook).

לפני זה היה לי Samsung ששרד יותר מ7 שנים, אז אני חושב שזה מעיד עליהם לחיוב.

חמודים אתם.

אם עדיין רלוונטי את מוזמנת לשלוח הודעה בפרטי ואני יעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית