הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכנן לעשות גניקומסטיה

Djphantom

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי
אני בן 23 מתאמן שוקל 70+- בשנה האחרונה עם גדילת שרירי החזה הגינו נהיה בולט מאוד מתחת לבגדים, גם בעיקר כי אני רזה אז זה בולט יותר, למרות שזה גניקומסטיה קלה (עפ רופא משפחה).

קראתי המון באינטרנט על ניתוחים ומחירים והבנתי שהניתוח דיי יקר. עכשיו אני במאוחדת שיא והולך לברר מחר על אופציות לניתוחים בהשתתפות הקופה, אבל הבנתי שהניתוחים משאירים צלקות סביב תפר החזה ואני מפחד מהתוצאה האפשרית.

במקביל ביררתי בטלפון עם שתי מרפאות פרטיות שקראתי לה שהמליצו, דר מאיר כהן ודר ערן חדד. וההפרשים משמעותיים.

אצל מאיר כהן הניתוחים בשיטת וייסר שאיבה והמסה (עם כריתת הרקמה), עם חתכים נסתרים באיזור השחי והמחיר סביבות 9.5 אלף.
אצל חדד לא ביררתי בדיוק שיטה אבל הבנתי שגם וייסר רק שהמחיר הוא 17 אלף.. כמעט כפול..

יש כאלה שעשו דרך אחד משניהם ויכולים להמליץ לטובה/לרעה? אני ממש מעדיף להמנע מצלקות בחזה.
או לחלופין מישהו שעשה דרך הקופה ויכול להגיד על התהליך מבחינת תוצאה סופית וזמן מתחילת התהליך עד הניתוח? במרפאות פרטיות זה תהליך של שבוע-שבועיים.

תודה רבה! מוכן להעלות תמונה אם צריך

לקופות החולים יש תנאי זכאות בהם ניתן לבצע את הניתוח דרך ביטוחים משלימים ואז העלות הרבה יותר נמוכה. ברוב המקרים הניתוח מבוצע על ידי שאיבת שומן ורק במקרים בהם יש הרבה רקמת עור עודפת, מסירים גם את הרקמה. החיתוך של הפטמה נעשה בדיוק בקו התפר של לעור החזה, אז הצלקות מראש יחסית מוסתרות. הרבה מההחלמה לכדי צלקות עדינות ככל הניתן תלויות במנותח עצמו, אם זה המתנה מספקת לפני חזרה לפעילות, שמירה על הגיינה והגנטיקה עצמה. הרופא יוכל להרחיב בנושא.

אצל חדד לא ביררתי בדיוק שיטה אבל הבנתי שגם וייסר רק שהמחיר הוא 17 אלף.. כמעט כפול..
ופה יצא כנראה טוב יותר וזה אומר לך מ-3 אנשים שהיו אצלו וביצעו את זה. אין לי שום קשר אליו, אבל התוצאות מרשימות.
לגבי קופ"ח אני לא ממליץ וגם לא ממש ישים לקבל טופס 17 לדבר שכזה שהוא לרוב אסתטי. שמעתי רק על סיפור אחד שמישהו הצליח לקבל הפנייה וזה נטו היה שהוא שיחק על זה שהחגורה ברכב מפריעה לו כי החזה גדול ויצר לו אי נוחות. איכשהו בסוף אישרו לו אבל לא היה מרוצה מהתוצאה ועשה בסוף שוב תיקון אצל מנתח פרטי.

• פותח/ת השרשור
ופה יצא כנראה טוב יותר וזה אומר לך מ-3 אנשים שהיו אצלו וביצעו את זה. אין לי שום קשר אליו, אבל התוצאות מרשימות.
לגבי קופ"ח אני לא ממליץ וגם לא ממש ישים לקבל טופס 17 לדבר שכזה שהוא לרוב אסתטי. שמעתי רק על סיפור אחד שמישהו הצליח לקבל הפנייה וזה נטו היה שהוא שיחק על זה שהחגורה ברכב מפריעה לו כי החזה גדול ויצר לו אי נוחות. איכשהו בסוף אישרו לו אבל לא היה מרוצה מהתוצאה ועשה בסוף שוב תיקון אצל מנתח פרטי.

אצל חדד יותר טוב? כי סהכ זאת אותה
שיטה ואני רואה הרבה שעושים אצל מאיר כהן. ברור שהתוצאה הכי חשובה אבל המחיר הוא כפול.
לא מצאתי ביקורות על אף אחד מהם מאנשים שעשו. יצא לך לשמוע על כהן?

ממה שאני יודע לחדד ולמאיר אין אותה שיטה.
בכל אופן אני ממש ממליץ על דוקטור ערן חדד, אל תתפשר כי בסוף התוצאה לא תיהיה טובה ואתה תצטרך לעשות שוב.
דוקטור ערן חדד שווה את ה17 אלף שקל האלו ואפילו יותר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני רואה שממש ממליצים על חדד. אני אלך לייעוץ לראות. אבל למיטב הבנתי בשיטה שלו תשאר צלקת בפטמה ואני מפחד דיי מאיך שזה יראה. זה נעלם לגמרי או שרואים קצת צלקת?

אוקיי אני רואה שממש ממליצים על חדד. אני אלך לייעוץ לראות. אבל למיטב הבנתי בשיטה שלו תשאר צלקת בפטמה ואני מפחד דיי מאיך שזה יראה. זה נעלם לגמרי או שרואים קצת צלקת?

אגב, אני ממליץ לפני שתלך לרופא, להכין דף עם שאלות שלא תשכח משהו בזמן אמת.

דבר שני, מה שאמרת לגבי דוקטור חדד לא נכון.
את הניתוח ניתן לבצע בשתי שיטות(שאני מכיר לפחות).
1.כניסה מהצד(לא מהפיטמה/עטרה) שאיבה וכריתה.(לדעתי זאת השיטה שחדד מעדיף).
2.חתך בפיטמה/עטרה ואז שאיבה וכריתה.

כמו שציינתי, דוקטור חדד לדעתי תמיד יעדיף את שיטה 1 למעט מקרים שמדובר בנפח ורקמה מאוד גדולה ולכן הוא יבחר בשיטה 2. הסיבה לבחור בשיטה 2 כדי למנוע עודפי עור.(כלומר ממש חיתוך העור וסידור העסק).

• פותח/ת השרשור
אגב, אני ממליץ לפני שתלך לרופא, להכין דף עם שאלות שלא תשכח משהו בזמן אמת.

דבר שני, מה שאמרת לגבי דוקטור חדד לא נכון.
את הניתוח ניתן לבצע בשתי שיטות(שאני מכיר לפחות).
1.כניסה מהצד(לא מהפיטמה/עטרה) שאיבה וכריתה.(לדעתי זאת השיטה שחדד מעדיף).
2.חתך בפיטמה/עטרה ואז שאיבה וכריתה.

כמו שציינתי, דוקטור חדד לדעתי תמיד יעדיף את שיטה 1 למעט מקרים שמדובר בנפח ורקמה מאוד גדולה ולכן הוא יבחר בשיטה 2. הסיבה לבחור בשיטה 2 כדי למנוע עודפי עור.(כלומר ממש חיתוך העור וסידור העסק).
תודה אעשה זאת כמובן.
ראיתי שהוא מדבר הרבה על כניסה מתחת לזרוע בשחי, שזה מה שאני רוצה, אבל הוא מדבר גם על כניסה מהחלק התחתון של החזה שזה לדעתי יותר גרוע מהעטרה ואני מקווה שהוא כבר לא משתמש השיטה הזאת.
בכל מקרה אצלי המקרה דיי קל כך שאני מקווה שהוא יעדיף את השיטה בשחי

תודה אעשה זאת כמובן.
ראיתי שהוא מדבר הרבה על כניסה מתחת לזרוע בשחי, שזה מה שאני רוצה, אבל הוא מדבר גם על כניסה מהחלק התחתון של החזה שזה לדעתי יותר גרוע מהעטרה ואני מקווה שהוא כבר לא משתמש השיטה הזאת.
בכל מקרה אצלי המקרה דיי קל כך שאני מקווה שהוא יעדיף את השיטה בשחי

מדבר הרבה איפה? שנים אחורה? בטלוויזיה? כל מקרה לגופו.
פשוט תלך אליו לפגישת ייעוץ ותשאל כל מה שמפריע לך.

• פותח/ת השרשור
מדבר הרבה איפה? שנים אחורה? בטלוויזיה? כל מקרה לגופו.
פשוט תלך אליו לפגישת ייעוץ ותשאל כל מה שמפריע לך.
אני הולך ברביעי. הוא מסדר את החזה ומבצע גם כריתה של הרקמה וגם שאיבה של השומן?

• פותח/ת השרשור
ממה שאני יודע כן. תשאל אותו את כל השאלות, הוא אחלה בנאדם בנוסף להיותו סופר מקצועי.
אוקי תודה, אעדכן.
שאלה אחרונה, אני רוצה לעשות את הניתוח דיי בקרוב והבנתי שהם שולחים לבדיקה של רופא מומחה בהורמונים. יש טעם לקבוע מראש עם אחד כזה מהקופה? התורים יכולים להיות ארוכים בטח

עשיתי דרך הקופה לפני 18 שנה, רק בצד אחד. עשו לי חתך בחלק התחתון של הפטמה ומשם הוציאו והורידו חלק מהעור של הפטמה כי היא הייתה יותר גדולה מהשניה, הפטמה נראית כאילו שקועה (ברמה שלי אישית ממש לא מפריע), חוץ מזה לא רואים את הצלקת ואני מרוצה מהתוצאה (אם אני זוכר נכון משהו כמו חצי שנה-שנה עד שזה הגיע לצורה הסופית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית