הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה אם מוסיפים thc לזריקות של הטסט

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
אם מכינים מיצוי של שמן thc או/וגם cbd ומערבבים עם הטטסטרון בסירנג' ומזריקים, מה קורה?
או שזה בדיוק כמו לצרוך כמויות אוראליות של קנאביס כמו לדוגמא שמן ריק סימפסון ולהזריק טסט במקביל וגם אז, איך השילוב הזה? או שמא עדיף לשמור את ריכוזי ה thc לתקופת הpct ועדיין אם למישהו פה יש קצה של חוט של מידע בנושא אשמח וישתף, זה מאוד מעניין אותי
שואל מסקרנות ואם יהיה תשובות מעניינות אולי גם ניסויים בהתאם

אם תזריק אותם ביחד באותו מקום הזרקה, זה יכול להשפיע על שחרור הטסט לדם (תקבל שחרור יותר איטי רוב הסיכויים).
בתאוריה תהיי בהיי מTHC גבוה, תקבל השפעה אנטי-דלקתית מCBD גבוה. בפרקטיקה כנראה תגיע למנתח שיחתוך לך חלק מהמתחת בגלל הזיהום שיתפתח ממיצוי שנעשה בתנאים לא סטריליים ועם חומרים לא נקיים.
מניסיון אישי - השתתפתי בניסוי קליני על בדיקת השפעה שלנטילה ריכוזים גבוהים CBD. הדבר היחידי שהצלחתי להרגיש זה סף כאב שירד (בדקו כמה זמן אתה מחזיק במוט ברזל חם או קוביית קרח).

ראיתי שמזריקים אותם ישר לדם, בשביל שריר צריך נשא כלשהו. בארהב יש עכשיו תכשיר בפיתוח להזרקה תת-עורית של CBD. הם כלאו את החומר בבועיות של שומן (ליפוזומים).
בכל מקרה לנסות להזריק משהו שהכנת בבית זה רעיון מאוד גרוע לדעתי 😅

• פותח/ת השרשור
אם תזריק אותם ביחד באותו מקום הזרקה, זה יכול להשפיע על שחרור הטסט לדם (תקבל שחרור יותר איטי רוב הסיכויים).
בתאוריה תהיי בהיי מTHC גבוה, תקבל השפעה אנטי-דלקתית מCBD גבוה. בפרקטיקה כנראה תגיע למנתח שיחתוך לך חלק מהמתחת בגלל הזיהום שיתפתח ממיצוי שנעשה בתנאים לא סטריליים ועם חומרים לא נקיים.
מניסיון אישי - השתתפתי בניסוי קליני על בדיקת השפעה שלנטילה ריכוזים גבוהים CBD. הדבר היחידי שהצלחתי להרגיש זה סף כאב שירד (בדקו כמה זמן אתה מחזיק במוט ברזל חם או קוביית קרח).
היי נתקלתי במאמר הזה וחשבתי לשתף אותך מדבר על רגולציה של רמות טסט וcbd
CBD Oil & Testosterone: Does CBD affect your Testosterone?
אגב, מה דעתך על
Cbd לפני אימון , רעיון חכם?

מעניין, חבל שהם לא פרסמו את המקורות שאותם הם מצוטטים. אבל בתכלס נם אומרים שTHC עלול לדכא טסט וCBD לא באמת פועל ייצור טסט.
טוב עכשיו חוקרים את זה מלא, אני מאמין שעוד כמה שנים תהיה לנו תמונה ברורה יותר

לסיבידי אין שום השפעה על ספורט ולהזריק את זה ביחד עם טסט זה ממש לא חכם.
נגעת פעם בשמן ריק סימפסון? צריך להפעיל מאמץ אדיר על מנת להוציא את זה ממזרק ללא מחט כי החומר סמיך בצורה לא רגילה, ובלתי אפשרי להוציא את זה דרך מחט.

(עבדתי בתעשיית הקנאביס למעלה משנה והייתי מטפל באבא שלי בעזרת RSO.)
הייתי מציע להשתמש בסיבידי למטרות הרגעה ולא יותר מזה.
בנוגע לTHC - הלא להזריק נהיה אפילו יותר נחרץ בעיני.

• פותח/ת השרשור
לסיבידי אין שום השפעה על ספורט ולהזריק את זה ביחד עם טסט זה ממש לא חכם.
נגעת פעם בשמן ריק סימפסון? צריך להפעיל מאמץ אדיר על מנת להוציא את זה ממזרק ללא מחט כי החומר סמיך בצורה לא רגילה, ובלתי אפשרי להוציא את זה דרך מחט.

(עבדתי בתעשיית הקנאביס למעלה משנה והייתי מטפל באבא שלי בעזרת RSO.)
הייתי מציע להשתמש בסיבידי למטרות הרגעה ולא יותר מזה.
בנוגע לTHC - הלא להזריק נהיה אפילו יותר נחרץ בעיני.
שוקל לצרף RSO לתקופה של הPCT
בשל העובדה שזה כביכול עוזר לרפא את הגןף
זה מעניין אותי גם בזמן סייקל אבל לא ידוע לי ההשפעות..

אתה יכול לנסות, זה לא יעשה לך בהכרח נזק אך גם לא בהכרח יועיל.
אני מתאר לעצמי שאתה מנוסה בקנאביס, אבל RSO זה חזק בצורה בלתי רגילה (יותר מדאב) וזה עלול לדפוק לך אימונים כי אתה תהיה תשוש מזה.
בגדול, אם אין לך סרטן או משהו אני לא ממליץ להשקיע מאמץ בלהכין RSO.
למה אתה מתכוון שאתה לא יודע מה ההשפעות? אתה תהיה סטלה חרבות.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות, זה לא יעשה לך בהכרח נזק אך גם לא בהכרח יועיל.
אני מתאר לעצמי שאתה מנוסה בקנאביס, אבל RSO זה חזק בצורה בלתי רגילה (יותר מדאב) וזה עלול לדפוק לך אימונים כי אתה תהיה תשוש מזה.
בגדול, אם אין לך סרטן או משהו אני לא ממליץ להשקיע מאמץ בלהכין RSO.
למה אתה מתכוון שאתה לא יודע מה ההשפעות? אתה תהיה סטלה חרבות.
יענו אם השילוב של טסט חיצוני וכאלה ביחד עם rso הולך טוב ביחד
לתקופה של הpct זה נשמע טוב כדי לנקות את הגוף מכל השיט לרפאות את הכבד וכאלה

אני עושה משהו יותר חזק מrso וזה מאיץ לי את ההתאוששות אבל בזמן הסטלה כל השרירים שלי כואבים רצח. (90 אחוז)

אין, אני לא יודע על מה הוא מדבר.
אני שוב אומר, RSO לא בהכרח יעזור, לא באמת יודעים איך זה עובד ומה זה עושה - אני לא חושב שיש חומר שמנקה את הכבד.
מה שאני עושה זה קרוב ל90 אחוז thc זה הרבה יותר חזק משמן rso

מה שאני עושה זה קרוב ל90 אחוז thc זה הרבה יותר חזק משמן rso
עם כל הכבוד, אין דבר יותר מרוכז מRSO שבעצמו יכול להגיע לריכוזים אדירים, אולי דאבים.
ואתה אפילו לא יודע להגיד מה אתה צורך...

עם כל הכבוד, אין דבר יותר מרוכז מRSO שבעצמו יכול להגיע לריכוזים אדירים, אולי דאבים.
ואתה אפילו לא יודע להגיד מה אתה צורך...
בטח שאני יודע מה אני צורך.. אני צורך דאב של 86 אחוז מאמריקה

דאב וRSO זה דברים שונים ואין להם את אותו אפקט.
הם דומים בחוזק שלהם אבל יהיה קשה לייצר דאב יותר חזק RSO.
ככה או ככה, לדאב אין סגולות רפואיות כמו שלRSO עשוי להיות..

בכללי לא הייתי מסתמך על זה בתור כלי להתאוששות, זה סואדו-מדע ללא בסיס ומאוד מאוד מאוד יקר לבדוק את זה.

דאב וRSO זה דברים שונים ואין להם את אותו אפקט.
הם דומים בחוזק שלהם אבל יהיה קשה לייצר דאב יותר חזק RSO.
ככה או ככה, לדאב אין סגולות רפואיות כמו שלRSO עשוי להיות..

בכללי לא הייתי מסתמך על זה בתור כלי להתאוששות, זה סואדו-מדע ללא בסיס ומאוד מאוד מאוד יקר לבדוק את זה.
אני ממש לא משתמש בזה להתאוששות יותר להנאה רק ציינתי שזה עוזר לי לדעתי להתאוששות. בכל מקרה בשמן rso יש הרבה יותר cbd בגלל זה הסגולות הרפואיות. ומבחינת כמות אתה יכול לדחוף יותר שמן rso אז אתה מקבל יותר קנבואידים אבל מבחינת אחוזים דאב הרבה יותר גבוהה פשוט אתה לא יכול לצרוך ממנו כמויות

לא ממש מסכים איתך על זה.
הכמות סיבידי תלויה בזן ולא בצורה של המיצוי.
מעבר לזה, RSO משומש בעיקר לטיפול בסרטן והוכיחו שכל מה שהורג את התאים הסרטניים בטיפול הזה הוא הTHC.
כן אפשר לדחוף יותר כי לא מאדים/מעשנים RSO בניגוד לדאב.
בכללי, דאב זה אחלה ואם כבר אתה צורך את זה בשביל הסטלה, מה זה משנה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית