הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Daniel Bell 1142.5kg new ATWR

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
דניאל בל שבר בסופ״ש האחרון למלאניצ׳ב את הטוטאל הכי גבוה בכל הזמנים ללא ציוד.

אני מודה, הופתעתי, לרוב דניאל בל מרים מאוד מפוקפק בכל ההרמות אבל הפעם זה היה חלק ונקי לדעתי.

נראה שיש לו עוד לתת, במיוחד בסקוואט.

כמה זמן לדעתכם השיא שלו יחזיק?
מי יהיה הבא שישבור את השיא?

דניאל בל שבר בסופ״ש האחרון למלאניצ׳ב את הטוטאל הכי גבוה בכל הזמנים ללא ציוד.

אני מודה, הופתעתי, לרוב דניאל בל מרים מאוד מפוקפק בכל ההרמות אבל הפעם זה היה חלק ונקי לדעתי.

נראה שיש לו עוד לתת, במיוחד בסקוואט.

כמה זמן לדעתכם השיא שלו יחזיק?
מי יהיה הבא שישבור את השיא?

אין ספק שזה הישג מרשים מאוד.
אם כי תמיד מעניין אותי מה היה קורה עם ריי וויליאמס היה לוקח את הזמן להתרגל לרצועות בסקוואט שלו.

• פותח/ת השרשור
אין ספק שזה הישג מרשים מאוד.
אם כי תמיד מעניין אותי מה היה קורה עם ריי וויליאמס היה לוקח את הזמן להתרגל לרצועות בסקוואט שלו.

עד שלא ינסה, לעולם לא נדע. לדעתי אם מתחשבים בכל הגורמים, הוא החזק בעולם. אבל תמיד קל יותר להתחרות עם הגבלות (בלי רצועות, בלי חומרים וכו׳) מאשר לשים עוד משקל על המוט.

כן, קשה בסרטון לתפוס בדיוק אם יש עומק מספק
דווקא אפשר לראות אפילו מקדימה שזה עמוק מספיק ואין לי שום ספק לגבי העומק של הסקוואט הזה.
לדעתי הבא בתור לשבור את השיא יהיה דילן הלריגל ואחריו גרהאם היקס

• פותח/ת השרשור
ברור שאי אפשר לראות מהסרטון, כי אין לך זווית כמו לשופטים, אבל כמעט אף פעם אין לך זווית כמו לשופטים (מהצד).

סה״כ העומק נראה בסדר גמור. היו לך תחרויות כמו הרקורד ברייקרס לפני שבועיים~ ששם השיפוט היה זוועה והעבירו סקוואטים מאוד גבוהים, כאן זה לא המצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית