הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Eddie Hall - new WR 465 kg DL- with straps

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
בעזהי"ת

בלי סטראפס הוא לא היה מתקרב למועדון האלף פאונד. מה לזה ולבולטון ובנדיקט?
מי השווה בינו לבין בולטון ובנדיקט?

הוא משך באזור ה-950 בלי רצועות אחיזה,
אבל במשקלים האלה זה באמת שנות אור מ-1000.
יש סרטון שלו בלי רצועות אחיזה?

בעזהי"ת

כותרת הסירטון המדברת על WR.
נכון, זה שיא עולם בתחרות הספציפיט הזו, זה לא פאוורליפטינג, זה סגנון סטרונגמן שמאפשר רצועות והיטצ'ינג העיקר לנעול. השיא הקודם גם היה שלו עם 463kg.
בכל מקרה, הקשר בין זה לבין מגנסון ובולטון הוא שגם הם התחרו בתחרות זו בעבר ולא יכלו לעשות מה שאדי הול עשה ועושה.

בעזהי"ת

כותרת הסירטון המדברת על WR.
זה שיא עולם בדדליפט סטרונגמן. היצ'ינג אדי בד"כ לא עושה, כמו שניתן לראות ב463 שלא (שאגב היה גם בלי פאקינג חגורה), פה הוא עשה את זה ככה כדי לנצח את התחרות כי שניה לפני הוא משך 460.

ערכתי את הכותרת.
יש הבדל גדול בין הרמה עם straps בלי סטנדרט מוגדר(hitching) לדדליפט רגיל, תחרותי

שאגב היה גם בלי פאקינג חגורה
לאנשים בעלי כרס מכובדת החגורה עלולה יותר להזיק מלהועיל
את האופנר שלו בקלאסיק (460) הוא משך ללא ואת ה 465 עם וזה נראה אותו דבר
בדדליפט(קלאסי) החגורה זה ממש ממש לא קריטי אז לכן לדעתי לא צריך לתת לה כזה יחס,זה הכול עניין של הרגל

אתה מדבר בהכללה,
לי למשל החגורה מאוד עוזרת בקלסי.
זה בגלל שאתה רגיל אליה,הטכניקה אולי יותר יעילה עם
אבל אני טוען שאם כל הזמן תעבוד ללא ותתרגל לטכניקה בלי חגורה אתה תהיה טוב ללא בידיוק כמו עם

זה בגלל שאתה רגיל אליה,הטכניקה אולי יותר יעילה עם
אבל אני טוען שאם כל הזמן תעבוד ללא ותתרגל לטכניקה בלי חגורה הדדליפט אתה תהיה טוב ללא בידיוק כמו עם
עברת על הסרטונים שלי בערוץ?
אני רוב השנה נמנע לגמרי מחגורה כדי להתחזק.
עד לפני שבועיים משכתי 270 5X5 ללא.
רק לפני תחרויות אני מכניס את החגורה, והיא עוזרת לי המון בדדליפט, ואי אפשר להגיד שאני רגיל אליה בכלל.

עברת על הסרטונים שלי בערוץ?
אני רוב השנה נמנע לגמרי מחגורה כדי להתחזק.
עד לפני שבועיים משכתי 270 5X5 ללא.
רק לפני תחרויות אני מכניס את החגורה, והיא עוזרת לי המון בדדליפט, ואי אפשר להגיד שאני רגיל אליה בכלל.
ברור שאם תוסיף אותה בבת אחת אתה לא תהיה רגיל.
אני דיי בטוח שניסת בעבר למשוך נפח באמת כבד ומקסימלי ללא ואז שמת חגורה והרגשת כיאלו זה בהרבה יותר קל
מה שאני אומר שאם אתה עובד תקופה ארוכה מאוד בלי (לא מדבר על בלוקים של אימונים או הכנה לתחרות) אתה יכול להתייעל בלי ממש כמו עם
פשוט נוח יותר לשים אותה והיא מוסיפה לאנשים משקל כי הטכינקה שלהם טובה יותרב נוסף גם הקטע של חוסר הידיעה בלהשתמש בבטן כמו שצריך

הרי מה חגורה עושה? מייעלת את גיוס שרירי הקור
למה לא ללמוד להשתמש בהם בעצמך? (לא מדבר אליך ספציפית

ברור שאם תוסיף אותה בבת אחת אתה לא תהיה רגיל.
אני דיי בטוח שניסת בעבר למשוך נפח באמת כבד ומקסימלי ללא ואז שמת חגורה והרגשת כיאלו זה בהרבה יותר קל
מה שאני אומר שאם אתה עובד תקופה ארוכה מאוד בלי (לא מדבר על בלוקים של אימונים או הכנה לתחרות) אתה יכול להתייעל בלי ממש כמו עם
פשוט נוח יותר לשים אותה והיא מוסיפה לאנשים משקל כי הטכינקה שלהם טובה יותרב נוסף גם הקטע של חוסר הידיעה בלהשתמש בבטן כמו שצריך

הרי מה חגורה עושה? מייעלת את גיוס שרירי הקור
למה לא ללמוד להשתמש בהם בעצמך? (לא מדבר אליך ספציפית
לא מבין אותך כל כך.
עבדתי בתקופה של חודשיים ללא חגורה (בהכל), זה מספיק? עדיין עם חגורה הגעתי ליותר.
ואני בחיים לא שם חגורה וממשיך להתקדם, הכל בריסט משמעותי.

לא מבין אותך כל כך.
עבדתי בתקופה של חודשיים ללא חגורה (בהכל), זה מספיק? עדיין עם חגורה הגעתי ליותר.
ואני בחיים לא שם חגורה וממשיך להתקדם, הכל בריסט משמעותי.[/QUOT
אני מדבר רק על הדדליפט,בסקואט אין ספק שהיא מוסיפה
חודשיים זה תקופת זמן מאוד קצרה לשינוי כזה גדול ובגלל זה אתה יכול לראות את זה אפילו כתרגיל אחר לפעמים
התקופה שאני מדבר עליה זה תקופה רצינית של 20+ שבועות

אני מדבר רק על הדדליפט,בסקואט אין ספק שהיא מוסיפה
חודשיים זה תקופת זמן מאוד קצרה לשינוי כזה גדול ובגלל זה אתה יכול לראות את זה אפילו כתרגיל אחר לפעמים
התקופה שאני מדבר עליה זה תקופה רצינית של 20+ שבועות
לא מסכים,
אבל לא משנה

בעזהי"ת

לאנשים בעלי כרס מכובדת החגורה עלולה יותר להזיק מלהועיל
את האופנר שלו בקלאסיק (460) הוא משך ללא ואת ה 465 עם וזה נראה אותו דבר
בדדליפט(קלאסי) החגורה זה ממש ממש לא קריטי אז לכן לדעתי לא צריך לתת לה כזה יחס,זה הכול עניין של הרגל

אני מסכים עם הדברים שפאוורליפטינג כתב כאן.

קודם כל, לרוב חגורה תורמת גם תורמת בדדליפט קלאסי. לא סתם KK מחזיק בהישג מאוד יחודי, משיכה ללא חגורה על סך של כמעט 430 ק"ג, הישג שנראה הרחק הרחק במעלה האולימפוס, לא פחות מאולי המועדון האקסלוסיבי ביותר של הפאוורליפטינג: משיכה נו סטארפס מעל אלף פאונד.

שנית, אין שום טעם להשתמש בחגורה כדי להוסיף עצימות בעבודת נפח, גם בסקוואט ובטח בדדליפט. את כל אשר תרוויח מהעצימות, תפסיד ובריבית - בטכניקה פחות איכותית ומתאימה כהכנה ל-RM1, בקושי משמעותי להתאושש כראוי מהאימון, כשלא באמת נתת בזכות המשקל הכבד יותר תשומת לב לנקודות הדורשות התייחסות מיוחדת כמו גריפ או יכולת לנעול משקל כבד. פירטתי עוד אודות הנקודה הזו, במאמר על הגירסה הירושלמית לסטפן קורטה - בפרק אודות הבוקס סקוואט. הזמן להוסיף את החגורה או לעבור לסקואט הקלאסי כבר יגיע בשלב העצימות (או אצל שיטת וולקן: בעבודת הנפח הסמוכה לתחרות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית