הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mk677 /סארמס

mrskinnyguy3

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
היי אני סקיני רצח ממש ממש רזה מתאמן העלתי כמה קילוגרמים אבל לא יותר מזה והחלטתי לקחת "חומרים" לא ממש מבין בזה יש פה מישהו שמבין ב mk677 ויכול להמליץ לי כדאי לקחת או לא או מה כן לקחת בשביל לגדול אני די גבוה אבל לגדול בגוף ושהיה "בלי תופעות לוואי" תודה לעוזרים:81zq:

למה לא כדאי mk677 מגביר את התיאבון ?
קודם כל בן כמה אתה. קודם כל תלמד להתאמן כי לא תראה תוצאות אם לא תתקדם בלי. וגם אמרת שאתה רוצה משהו בלי תופעות לוואי, אין חיה כזאת. אתה רוצה קח קריאטין זה באמת אחלה דבר יתן קצת שיפור בביצועים

קודם כל בן כמה אתה
זה נקודה חשובה.
כמו ש @Cigano אמר צריך קודם לבסס את המשטר האימונים, טכניקה ותזונה שלך.
אתה לא תראה שינוי מהותי משימוש בחומרים כאלה ואחרים בשלב שאתה מתאר אותו.
תעבוד על הכוח שלך קודם כל, תתמקד בשיפור תרגילי בסיס כמו דדליפט,בנצ' וסקוואט. אפשר בכלל לא לעשות שום דבר אחר חוץ מ4-5 תרגילים סך הכל. תישן 8 שעות בלילה, תמעט בשתיית אלכוהול, תצרוך 2גרם חלבון ו7-8 גרם פחמימה לקילו משקלגוף שלך. ואז תראה שעוד שנה אתה תעלה המון מסה

קודם כול תנצל את הפוטנציאל גדילה שלך בטבעי תאמין לי אתה יכול לעלות הרבה במסה בדרכים טבעיות עם תפריט ואימונים נכונים, בהצלחה

היי אני סקיני רצח ממש ממש רזה מתאמן העלתי כמה קילוגרמים אבל לא יותר מזה והחלטתי לקחת "חומרים" לא ממש מבין בזה יש פה מישהו שמבין ב mk677 ויכול להמליץ לי כדאי לקחת או לא או מה כן לקחת בשביל לגדול אני די גבוה אבל לגדול בגוף ושהיה "בלי תופעות לוואי" תודה לעוזרים:81zq:
תתחיל לאכול במקום להתעסק בחרא. מה נראה לך תתחיל עם חומרים ויהיו קסמים? אם אתה לא מסתדר בלי חומרים איך אתה מצפה לגדול בעזרתם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית