מכירה גיינר- TRUE MASS של BSN (אחת החברות הטובות והידועות בעולם!)

• פותח/ת השרשור yotamy6
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
טוב אחי לא משנה...
אהה ולרקורד- זה נחשב לפח אטום. המיכל אטום!!!!!!
אתה פשוט רוצה ניילון שיהיה על המכסה שלא שווה כלום. אבל בתכלס המיכל אטום לגמרי...
בעיה שלך. שיהיה לך בהצלחה למצוא אחד אחר...

חחחחחחח
אומנות הויכוח והמיקוח תו"כ מתן כינויים הדדיים דוגמת אחשלי שמחשלי....

אבל איך המחיר שוק זה 550 אם מוכרים בישראל בודי ב-400?

SAMSAM לא נראה לי שהוא יעבוד עליך.

תראה חבר אני לא בא להמציא דברים נתקלתי באנשים שעשו את זה ואני נזהר נכוותי באש בעבר כמו שאומרים.
להכוות פעמיים זה טיפשות ממדרגה ראשונה אזזזזז אם אני מוכן לקחת את הסיכון ומספיק שיש פה סיכון של 0.0000000001 אז אני לא מוכן לשלם 300.
חוץ מזה חברים אם נכנסים לקטע של מחירים אז אם קצת סבלנות תמיד יש את ה-דוד,חבר,מישהו מהעבודה או מכר מסויים שנוסע לחול ואז ניתן להזמין מבודי בילדינג ישירות אליו לתוך ארצות הברית ב170 או 180 ש"ח אם אינני טועה ולהכניס פח אחד לארץ אין שום בעיה לא מבחינת מכס ישראל לא מבחינת מע"מ ולא מבחינת מס הכנסה אז אם הבחור מקבל 250 ש"ח מצבו טוב אני לא שנה ולא שנתיים בתחום זה אני מכיר את הביקושים ויודע מה ניתן לקבל ועל מה שיהיה לכם יום מקסים.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה אחי אז לא צריך....אתה יודע שזה מחיר טוב, ואתה יודע שלא תימצא עוד מחיר כזה טוב בארץ ואתה עדיין ממשיך לנסות להוריד! הרבה אנשים כבר אמרו לך שזה ממש צחוק להגיד שאני מנסה לעבוד עלייך ושמה שיש לי זה לא סתם זיוף ואתה ממשיך בשלך...
אז כמו שאמרתי אחי, אם אתה באמת חושב שזה זיוף לא היית קונה את זה גם ב100 שקל כי אתה עדיין תפסיד כסף...אבל אתה כן מוכן לקנות אז אל תבלבל תמוח. רוצה- תקנה. לא רוצה- אל תקנה.
אם לא אז תעשה לי טובה ואל תהפוך לי תתראד לשוק כי אני מנסה למכור פה משהו!

• פותח/ת השרשור
תודה.

---------- התגובה התווספה 03-05-2010 ב 13:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 02-05-2010 ב 19:22 ----------

UP 😃

• פותח/ת השרשור
UP
עדיין אקטואלי!

• פותח/ת השרשור
280...אין מצב שאני יורד יותר מהמחיר הזה.

חחח איך אתם רבים על 30 שקל
כבר התוקף יעבור...

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח טוב אין לי כוח לזה כבר!!!!
280 UP!!!

וואייי כמה "30 שקל" הייתם יכולים לעשות בימים האלו שעברו
פשש

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לסגור שהבנאדם לא נימצא בכלל?!
עד שהבחור יגיע יש עוד מישהו שמעוניין?

את האמת שאני נמצא תסתכל קצת במכירות תראה שאני מוכר סופר פאמא 250 של גאספרי ,נו אקספלוד וליפו 6 בלאק אבל הכול במחירים הגיוניים ואנשים באים ולוקחים.
ודרך אגב קניתי כבר גיינר תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית