הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ten dimensions

• פותח/ת השרשור Tiny
  • פורסם בתאריך
לא באמת. המימד החמישי והשישי לא כל כך מובנים בסרטון.. => גם המימד השמיני והתשיעי לא (נוצרו באותו אופן פחות או יותר). נמס לי המוח אני חושב 😣 מרחם על הפיזיקאים שמתעסקים בתיאורית המיתרים באמת חחחחחח

אני לעולם לא אבין איךזמן (=התפשטות, התמדה) יכול להיחשב מימד. הרי התפשטות היא זו שמאפשרת את שלושת המימדים הראשונים. נו שוין, אני פשוט אשאר עם הפילוסופיה הימי-ביניימית שלי..

בואנה זה כזה חופר..
מה, יש אנשים שנהנים ללמוד את זה? 😲

• פותח/ת השרשור
אני לעולם לא אבין איךזמן (=התפשטות, התמדה) יכול להיחשב מימד. הרי התפשטות היא זו שמאפשרת את שלושת המימדים הראשונים. נו שוין, אני פשוט אשאר עם הפילוסופיה הימי-ביניימית שלי..
הזמן באמת מהווה בעיה, ולכן חלק מהאנשים שלא מחשיבים אותו כמימד טוענים שכל העניין של אחד עשר המימדים הוא טיפשי, כי אם הזמן הוא לא מימד אז לא ניתן לעבור מהמימד השלישי לחמישי.

😆😆 חזק!

לא באמת. המימד החמישי והשישי לא כל כך מובנים בסרטון.. => גם המימד השמיני והתשיעי לא (נוצרו באותו אופן פחות או יותר). נמס לי המוח אני חושב 😣 מרחם על הפיזיקאים שמתעסקים בתיאורית המיתרים באמת חחחחחח

המימד החמישי הוא כמו המימד הרביעי, אנחנו מושפעים מהזמן, פשוט במימד החמישי הוא מתייחס לכל הבחירות וההחלטות שעשינו בחיים ובכך מגיעים למקום מסוים.
כמו בMöbius strip שלדמות נדמה שהיא נמצאת בדו מימד (כי היא נעה לאורך קו ישר) אבל בעצם נעה בתלת מימד. אנחנו בעצם הדמות, אנחנו נעים בחיים ב4 מימד אבל כל הבחירות וההחלטות שלנו בעצם גורמים לנו "לנוע" ב5 מימד.
המימד השישי הוא כמו שקיפלו את העיתון,ניתן לעבור מכל מצב למצב אחר על ידי "קיפול" המימד החמישי.

המימד החמישי הוא כמו המימד הרביעי, אנחנו מושפעים מהזמן, פשוט במימד החמישי הוא מתייחס לכל הבחירות וההחלטות שעשינו בחיים ובכך מגיעים למקום מסוים.
כמו בMöbius strip שלדמות נדמה שהיא נמצאת בדו מימד (כי היא נעה לאורך קו ישר) אבל בעצם נעה בתלת מימד. אנחנו בעצם הדמות, אנחנו נעים בחיים ב4 מימד אבל כל הבחירות וההחלטות שלנו בעצם גורמים לנו "לנוע" ב5 מימד.
המימד השישי הוא כמו שקיפלו את העיתון,ניתן לעבור מכל מצב למצב אחר על ידי "קיפול" המימד החמישי.
כה. זה נהיה לי לפתע ברור יותר אחרי שראיתי את הסרטון של עידן הקרח חחחחחחח הרס אותי מצחוק 😆

הסרטון מציג תארויה אחת.
אך כיום בפיזיקה\מתמטיקה ממה שהבנתי לא מתייחסים למימד הרביעי כזמן אלא כסוג של צורה היפר-גאומטרית.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypercube

8-cell.gif

• פותח/ת השרשור
הסרטון מציג תארויה אחת.
אך כיום בפיזיקה\מתמטיקה ממה שהבנתי לא מתייחסים למימד הרביעי כזמן אלא כסוג של צורה היפר-גאומטרית.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypercube

8-cell.gif
בדיוק חיפשתי את זה!
זה כמו שקובייה בנויה מכמה ריבועים, וריבוע בנוי מכמה קווים, זה בעצם HYPERCUBE שבנויה מכמה קוביות (נראה לי 8) כשכל הקוביות זהות בגודל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית