הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

iPhone OS4

• פותח/ת השרשור Avocado
  • פורסם בתאריך

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אפל הציגה היום את המערכת הפעלה הבאה לאייפון ולטאצ' (ומאוחר יותר גם לאייפד), יש מולטיטאסקינג כמובן ועוד הרבה דברים.

מי שרוצה לראות את הדברים העיקריים:
http://gizmodo.com/5512635/iphone-os-4-all-the-new-features

המולטיטאסקינג נראה מאוד נח, אבל הוא לא יאפשר ממש שהתוכנות ירוצו בו זמנית, עד כמה שאני הבנתי יהיה אפשר מוזיקה ברקע, תוכנות כמו SKYPE, כל מני הודעות (MAIL), מיקופ GPS ויהיה אפשר "להקפיא" יישומים ולעבור בניהם.
אני מקווה שהבנתי נכון, בכל אופן זה יותר מורחב כאן:
http://gizmodo.com/5512656/how-multitasking-works-in-the-new-iphone-os?skyline=true&s=i

נערך לאחרונה:
הבנת נכון, ובנוסף לא יהיה מולטיטסקינג ל-3G.
בקרוב תעלה סקירה נרחבת בעברית בפורומים, אני אצרף לינק.

כידוע לי תמיד היה אפשרי לשים מוזיקה בזמן גלישות באינטרט והפעלת אפליקציות מסויימות.
אני טועה ?

נערך לאחרונה:
לא אתה לא טועה, מספר אפליקציות אכן עובדות במולטיטסקינג גם עכשיו (מוזיקה, טלפון, ספארי ומייל). המטרה היא להרחיב את זה לתוכנות שצריכות להיות פתוחות בשביל לשמור על תקשורת (סקייפ, IM וכו'). אפל הראתה שיהיה ניתן לראות את התוכנות הפתוחות בתחתית המסך ופשוט לעבור אליהן בלחיצה. יש עוד כל מיני חידושים מעניינים ב-4OS, אבל החידוש המעצבן ביותר הוא הכנסת פרסומות לאפליקציות של האפסטור.

זה החידושים לפי מה שהבנתי [קרדיט למשהו מאתר אחר שריכז את זה]:
*מולטי טאסקינג, הדבר שכולם חיכו לו פה פתיחת מספר אפליקציות במקביל וגם VOIP כמו SKYPE ועוד... ומאפשר לחזור למשחק לאותו רגע שבו עזבתה אותו במולטי טאסקינג
*שיפורי מהירות האייפון והספארי
*תיקיות שלדעתי זה מדהים אפל שמו אפשרות ליצור תיקיות שיכילו 5 דברים מקסימום וכמובן זה בא לטובת האינטרסים הכלכליים של אפל והם צינו שעד היום יכלנו להוריד 180 אפליקציות בגלל המקבלה ל 11 עמודים וב4.0 נוכל להוריד כ 2100 אפליקציות.
*נוכל לשנות את הרקע של התפריט הראשי!
*לפי מה שראיתי נוסף מאגר של תמונות שאפל מביאה
*כמובן כמו תמיד אפל מציינים את כמות האפליקציות ואת כמות האפליקציות שירדו ואת האפליקציות המיועדות לאייפד!
*עידכוני פוש שותפים כל הזמן כאשר אנחנו במרחק של 500-600 מטר מאנתנה סלולרית המכשיר מעדן אותנו ואת עצמו ומקבל עידכוני GPS ולווין ללא שימוש בתוכנת GPS!!!
*עוד דבר נחמד זה הIAD שתוכנה שהוסיפו שבעצם מפרסמת דברים ונותת טעימות ממוצרים כמו סרטים, אפליקציות, פרסום חברות ,נעליים וכ"ו....
*עוד אפשרות יפה זה ה IBOOKS שכמו שיש באייפד גם לאייפון בגירסא החדה הולך להיות! נכון שהמסך קטן אבל אני בטוח שאפל התאימו את זה לכך
*כרגיל אפל לא הוסיפה פלאש! אלה ממשיכה להישתמש ב HTML5 לכן פלאד לא הולך להיות
*הגרסא הולכת לצאת ביחד עם האייפון החדש בקיץ ככל הניראה בכנס המפתחים ב 22 ליוני
*לא יהיה מולטי טאסקינג לגירסאות הישנות של האייפון והאיפוד אלה רק לאיפוד 3G ולאייפון 3GS [ישש יהיה לי מולטי טאסקינג]
*מי שלא הבין מדוע לא היה מולטי טאסקינג בגירסאות נמוכות זה בגלל החומרה האיטית שלא מרפשת למולטי טאסקינג.
*ניהול פיננסי-לא בדיוק הבנתי אבל תאמינו לי שלא בישבילנו P:
*המערכת תעלה כסף כנראה לכולם חוץ מהאייפון 3GS והאיפוד 3G

יש שם טעות, המולטיטסקינג יעבוד רק עם 3GS. העדכון אגב יהיה בחינם רק ל-3GS ולאייפוד החדש, השאר יצטרכו לשלם (או לפרוץ, כמובן).

APPLE כאלה זונות גם לוקחים הרבה וכסף וגם דורשים ממך לשלם על המוצרים שלהם עוד כסף חוצפנים..

אל תשאל איך ה5 דולר האלה יעשו אותך מאושר... וגם פורצים את זה תוך שנייה ואז אתה יכול להוריד בחינם..

אל תשאל איך ה5 דולר האלה יעשו אותך מאושר... וגם פורצים את זה תוך שנייה ואז אתה יכול להוריד בחינם..

זה בעיה רצינית האמת ,שאתה לא יכול לכתוב לעצמך אפליקציות או פאצ'ים באופן חוקי .

ביום שזה יוצא, זה אצלי, נשבר הזין מ AT&T, מת לעבור ל VERIZON

זה בעיה רצינית האמת ,שאתה לא יכול לכתוב לעצמך אפליקציות או פאצ'ים באופן חוקי .
תכלס אם הייתה יכול לכתוב לעצמך אפליקציות או פאצ'ים באופן חוקי,עדיין לא הייתה פורץ?
דיי נו באמת אין כמעט מישהו בישראל שלא פורץ אייפון שלא לדבר על המערכות הפעלה ובכללי כמעט כל דבר אנשים מורידים - לא חוקי... אז אם הם מנסים לפצות ככה על ההפסדים זה לא כזה בשמיים.
וזה ברור לך שאתה לא יכול לעשות אפליקציות באופן חוקי כי יש אנשים שינצלו את זה ,לא?
----
אני לא יהיה צבוע ואני יגיד לך גם שאני עושה את זה אבל אני לא מתלונן על חמש דולר..

אני חושב שהקושחה הזאת תצא מוצלחת. היא משלימה כמעט כל מה שהיה חסר במכשיר (הרוב תוצאה של זליגת לקוחות לכיוון האנדרויד).

• פותח/ת השרשור
APPLE כאלה זונות גם לוקחים הרבה וכסף וגם דורשים ממך לשלם על המוצרים שלהם עוד כסף חוצפנים..

אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לעדכן... הם לא מכריחים אף אחד. ובכל אופן, רוב החברות בכלל לא טורחות להוציא גירסאות משופרות למכשירים שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית