הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן יקח לבחור שחיף מקל, להגיע לגוף כזה עם חומרים?

• פותח/ת השרשור MENAHM
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ראיתי כתבה על האפליקציה המחורבנת הזאת, לא ידעתי שזה משמש שחיפים לפוזינג.
זה לא שהבחור שהבאת בסרטון זה מר יוניברס, הוא שחיף עם מסת שריר ממוצעת שפשוט חטוב מאוד. העצה הראשונה שיש לי בשבילך אחרי למחוק את האפליקציה הזאת ולהפסיק לרדוף אחרי גוף של אנשים אחרים כמטרה, זה אם אתה כבר בוחר לא להקשיב לי ולחפש "גוף מטרה" אז תחפש משהו יותר מרשים, אתה יכול להגיע לתוצאות יותר טובות משל הבחור בסרטון בתור טבעי.
מה אתה רוצה שנגיד לך? איך נוכל לדעת כמה זמן ייקח לך בלי לדעת איך אתה נראה? מה הנתונים שלך? מה התזונה שלך? מה תוכנית האימונים שלך? האמת שגם אם תמסור את כל הפרטים האלה אף אחד לא יודע כמה זמן זה לוקח, זה תלוי בך ברצינות שלך ובהשקעה שלך.
בקיצור, תעשה לעצמך טובה ותעזוב את השטויות האלה, תפסיק להסתכל באינסטגרם ובכל מיני אפליקציות טיפשיות על אנשים ולהגיד "איך בא לי להיות כמוהם", תבנה לך תוכנית אימונים ותפריט על פי הצרכים שלך (אם אתה שחיף אז שלא תחשוב על לחטב בשביל קוביות או שיט אחר ששחיפים אומרים) מהמדריכים שיש כאן וצא להרים משקולות.
בהצלחה.

אני במהלך סייקל של 8 שבועות טסט 650 + דקה 400 ואתמול סיימתי את השבוע הראשון.
אני כבר על סף של לעשות שאיבת שומן...
איך אני מוריד את החרא הזה?
לעשות שאיבת שומן?
שילוב קלן + קרדרין ילך טוב?

כנראה אתה מקרה אבוד או טרול מאוד לא מקורי . בחור 70 קילו עם שומן על הבטן אחרי סייקלים כבדים וקלן שחושב על שאיבת שומן. 🤦‍♂️

כנראה אתה מקרה אבוד או טרול מאוד לא מקורי . בחור 70 קילו עם שומן על הבטן אחרי סייקלים כבדים וקלן שחושב על שאיבת שומן. 🤦‍♂️
הוא כבר מוכר פה על השטויות שלו ,בעיקר מהזרע של סוסים שהוא שותה.. תתעלם אין מה להתייחס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית