הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה איפה אפשר לקנות רצועות הרמה ?

• פותח/ת השרשור Justy
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לא צריך לעשות שראגס זה שובר מוסכמות מבחינתי...
אז איך אעבוד על הטרפז ?

כל משיכה הם עובדים (וגם פרס)
דדליפט כבד מספיק

הבעיה שאתה חושב על שרירים במקום על תנועות שמערבות הרבה שרירים בתוכם

האימון צריך להתחלק לסקוואט, לחיצה ומשיכה
השוני יהיה המישור שבו אתה עובד

• פותח/ת השרשור
שוני מהותי משהו... אני צריך להערך לכזה שינוי מבחינה נפשית... צריך הכנה עם פסיכולוג...

אתה יכול להמשיך להיות בילדר
אף אחד לא מכריח אותך

מעבר מפיצולים לתוכניות כוח מרוכזות אכן קשה פסיכולוגית, בייחוד אחרי שמפמפמים שנים רבות.
אם מתמידים (ורואים תוצאות) זה עובר.

• פותח/ת השרשור
ברור לי שאף אחד לא מכריח אותי, אבל האתגר מעניין אותי.
הזמן לא רודף אחרי ולנסות תכנית חדשה לגמרי ששונה מהותית מכל מה שעשיתי בעשר שנים האחרונות נשמע לי מעניין ושווה לנסות.
אחרי שאסיים את היעד שהצבתי לי לקיץ אני מתכנן לעשות את השינוי הזה.

הרפרנס למאמרים נמצא אצלי במגזינים של פלקס ומאסל & פיטנס - מחקרים מאוניברסיטאות בארה"ב ואוסטרליה, אם תרצה אעתיק חלקים מסויימים מילה במילה, אין לי סורק.

בכל מקרה - ניסיתי לעבוד בלי הרצועות בחודשיים האחרונים אחרי שנקראו לי בשראגס מוט עם משקל כבד.
היום אני לא מצליח לעשות שראגס עם יותר מ-120 ק"ג ל-6 חזרות, אפילו באימון שבו לא השתמשתי באמות או באחיזה כמו באימון גב.
כנ"ל גם בבנט אובר מוט - נתקע באיזור ה-110, כשעם רצועות הייתי עובד עם 140 בלי לעשות מהומה.

הוזהרת לגביי סרטונים , אתה חייב לנו סרטון של 140 קילו בנט אובר רו (תשתמש עם רצועות אם בא לך ) .
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=8711

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוזהרת לגביי סרטונים , אתה חייב לנו סרטון של 140 קילו בנט אובר רו (תשתמש עם רצועות אם בא לך ) .
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=8711

אין לי רצועות... אני מחפש מאיפה לקנות לאחר ששלי נקרעו...
המרדף אחרי גיבוי למשקלים הוא נחמד, אבל כמו שרשמתי לך בטופיק אחר - לא תשמע ממני יותר על משקלים.

את הרצועות שלי קניתי במגה ספורט לפני כשנה ב45 שח - אבל אחרי שקראתי את האשכול והמאר הזה של ריפ אני בהחלט ינסה בלי הרצועות האלה.

מה שכן אני לגמריי נגד הכפפות והכריות האלה

Back
למעלה תחתית