הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרגשה לא טובה במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור DEKA300
  • פורסם בתאריך

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
מה קורה אני כבר חודש בסייקל של טרן 100 וטסט פרפ

לפני שבוע התחלתי להשתעל והיום המצב החמיר ויש לי קצת חום ומרגיש חולה חולשה כמו מת
וגם אני מצונון לאלה אני כבר יומים לוקח הקמול צינון לא עוזר

צריך להפסיק את הסייקל או להמשיך עד שהכל עובר?

Tren cough - זה חלק מההשפעות של הטרן אסטט בגלל הפעילות המהירה שלו.
חולשה זו גם תופעת לוואי שכיחה, החום עולה לאחר זריקה או שיכול להיות שפשוט חטפת איזו שפעת קלה, ללא קשר לסייקל...
אם זו שפעת ואתה בשבוע ראשון מתוך 10 או משהו כזה, לא נראה לי שכדאי לך להפסיק.
אני לא מבין גדול בזה וגם לא עשיתי סייקלים בעבר, אבל תחקור קצת את הנושא ותקרא לפני שאתה מקבל החלטה לכאן או לכאן, למרות שלדעתי תמשיך רגיל.

אתה לוקח ויטמינים ותוספי תזונה חוץ מהסייקל? כמה גרם ומ"ג מכל דבר? (ויטמין C, מולטיויטמין, אומגה 3, אבץ/מגנזיום, סידן וכו')

• פותח/ת השרשור
Tren cough - זה חלק מההשפעות של הטרן אסטט בגלל הפעילות המהירה שלו.
חולשה זו גם תופעת לוואי שכיחה, החום עולה לאחר זריקה או שיכול להיות שפשוט חטפת איזו שפעת קלה, ללא קשר לסייקל...
אם זו שפעת ואתה בשבוע ראשון מתוך 10 או משהו כזה, לא נראה לי שכדאי לך להפסיק.
אני לא מבין גדול בזה וגם לא עשיתי סייקלים בעבר, אבל תחקור קצת את הנושא ותקרא לפני שאתה מקבל החלטה לכאן או לכאן, למרות שלדעתי תמשיך רגיל.

בנתיים אני ממשיך אני הולך לרופא עכשיו ליבדוק ניראה מה הוא יגיד

---------- התגובה התווספה ב 10:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:25 ----------

אתה לוקח ויטמינים ותוספי תזונה חוץ מהסייקל? כמה גרם ומ"ג מכל דבר? (ויטמין C, מולטיויטמין, אומגה 3, אבץ/מגנזיום, סידן וכו')

אני לוקח 450 טרן
פרפ אני לוקח 7.5 מל

וטמינים אני לא לוקח כי אני אכול 20 ירקות כל יום

• פותח/ת השרשור
כן הטסט פרפ הוא 100מג בכל 2.5 מל

קיצר הייתי אצל הרופא אולי יש לי דלקת קטנה באזור הראות אני לוקח ADVIL אדום וגם הוא הביא לי אנטיביוטיקה אבל אמרתי לו אם עד יום ראשון אני לא ירגיש טוב אז אני יתחיל לכחת כי אולי זה יעבור לבד הוא הסכים איתי

ובדרך קניתי מולטי ויטמין של ספורטאים

זה לא נכון משה אני עשיתי את זה ללא כל בעיה אין כל מניעה לקחת אנטיביוטיקה במהלך הסייקל. מה שזה יעשה זה בסך הכל יחליש טיפה את הבן אדם זהו. וכמובן זה תלוי בסוג האנטיביוטיקה

• פותח/ת השרשור
אני לוקח דוקסילין 100 זה אנטיביוטיקה די חלשה ניראה לי אני ימשיך אם הסייקל אבל לא איתמין כמה כמה ימים

לידיעה, אם אתה לוקח חומרים, חובה לתסף ויטמין C - 500 מ"ג, זה לפחות.
בכל מקרה אני כן הייתי מציע לך לקחת מולטי ויטמין במהלך הסייקל, אפילו גם ללא. לא חסר טובים בשוק, אני משתמש ב VIT-MIN 100 של NOW.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית