הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה אני יעדכן כשזה יהיה רלוונטי - מבצעים בניו פארם

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
קודם כל רציתי לומר שאני לא סוכן או מקבל שום אחוזים משום מקום!

אבל מפעם לפעם יש מבצעים ברשת ניו פארם - ממש מוצרים שכוללים תוספי מזון כמו אבקות WHEט חטיפי חלבון גיינרים וכו' באמת במחירים הנמוכים ביותר בארץ - אבל רק כשיש מבצע.

אני ייתן דוגמא - לפני כ3 שבועות קניתי ב400 שח 2 מיכלים של WHEY METRX ב380 ש"ח.

היו גם חטיפי חלבון של WORLDWIDE ב 9 שח לחטיף באמת מחירים ללא שום תחרות לפחות לא מה שאני ראיתי.

אני ישתף את חברי הפורום כשאני יראה מבצע עתידי כזה.

אבל מפעם לפעם יש מבצעים ברשת ניו פארם - ממש מוצרים שכוללים תוספי מזון כמו אבקות WHEט חטיפי חלבון גיינרים וכו' באמת במחירים הנמוכים ביותר בארץ - אבל רק כשיש מבצע.

היו גם חטיפי חלבון של WORLDWIDE ב 9 שח לחטיף באמת מחירים ללא שום תחרות לפחות לא מה שאני ראיתי.

איך אתה מתעדכן? לא מופיע על זה כלום בדף מבצעים החודשי שלהם.
ותעדכן זה נשמע טוב 😃

אני נרשם לעידכונים ... (ע"י כך שאני מוסיף תגובה לאשכול הזה)

נערך לאחרונה:
והם כוללים אבקות וחטיפי חלבון?
איפה אתה נרשם?

כל הכבוד על היוזמה!

תודה על השיתוף שתדע שיש מבצע אולי תעשה איזה אשכול חדש שניראה את זה ישר.

אם הם רוצים לפרסם פה , שישלמו .
אחרת לא יהיו אשכולות של חברות מסחריות כאן בחינם(אלא עם משה מסכים לזה ).

???

• פותח/ת השרשור
זה אשכול מיוזמה שלי - כדי שכולנו נוכל להשיג מאוד מאוד בזול כמעט במחירים של ארה"ב.

לכן אני מניח שאין שום התנגדות ולי אין שום רווח אישי מהעניין חוץ מהכוונה שלכולנו ישאר יותר כסף בכיסים.

אין שום מבצע ומחירים טובים מאלה בארץ

ואני בהחלט יעדכן שיהיה מבצע כזה. אלא אם כן יגידו לי המנהלים פה אחרת - תקשיבו זה פשוט יוצא מחירים תחת

אני אתן דוגמאות - חלבון ב180 שח (יש את אולטימט ומטרס ואולי עוד לא יודע)
חטיפי חלבון ב9 שח

זה אותו המבצע שקונים ב400 נניח ומשלמים 200 אחי אין מחירים כאלה בארץ אין!!!

הדבר היחידי שאני שכואב לי שלא מרתי אז לפני כ 3 שבועות שהיה המבצע. אבל שוב אני יעדכן אם אין הפרה של החוקים פה

---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:19 ----------

זה מבצע שכתוב עליו בעיתונים - היה לפני כ 3 שבועות ולפני זה כ 3 חודש ככה פלוס מינוס.

יש אותו מדי פעם וכדאי לפתוח עניין ולקנות מלאי

אחלה יוזמה.
WHEY MATRX של איזו חברה האבקה?

תראה זה מה שניו פארם מביאה ממה שאני ראיתי של אולטימט נוטרישן פרוסטאר החדש

אולטימייט נוטרישן ובמיוחד הפרוסטר זה ברור למה זה מחיר כזה 🙄 המחיר שלו זה כנראה לפי כמות החלבון האמיתית שיש בו אחרי שבדקו אותו במעבדה חח יש שם הרבה פחות חלבון מימה שכתוב על התווית אז עשו מחיר הגיוני לתוצאות שיצאו בבדיקה:Banane36:

• פותח/ת השרשור
היא מביאה גם חברות נוספות וגם הפרוסטאר החדש לפי מה שהם אומרים שונה - לא יודע אם זה נכון אבל עדיין משתלם.

אני עם כל הדיאטת חלבונים שלי לוקח METRX וגם את הPROSTAR וזה בסדר גמור - ועדיין זה מחיר מעולה

תקנה אתה במחיר כפול פירמות מובילות

תהנה עם האולטימייט נוטרישן שלך גבר,אחרי כל הנפילות שלהם בבדיקות מעבדה כל אחד יעשה מה שטוב לו,הרוב יודעים מה לעשות-להתרחק!!

• פותח/ת השרשור
תשמע, לא הולך להתכווח כן טוב לא טוב יש גם את הMETRX. תמיד כיף לקנות כפול או שנשאר יותר כסף בכיס

אני יודיע מתי יש את המבצע לפי מה שאני ייקרא בעיתון - לא מכריח אף אחד לקנות כלום.

אבל אתה תראה שמחרים כאלה אנשים יקנו.

ברור שיש כאלה שייקנו,אםמוכרים אותם בכאלה מחירים נמוכים זה מדליק נורה אדומה,המחיר הוא באמת זנותי ולדעתי יש סיבה!! אי אפשר לסמוך על אולטימט נוטרישן והמחיר הזה מחשיד עוד יותר!

• פותח/ת השרשור
ומה הסיבה לדעתך ??? הרי זו רשת גדולה שאלפים ממוצריה באותו מבצע הנחות.

לא מבין מה הבעיה - בקיצר לא טוב לך אז אל תקנה

הנושא ננעל, אל תפרסם פעם הבאה חנויות אחרות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית