הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדוקרינולוג פרטי שעובד עם כללית

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
היי, רציתי לשמוע מה ההסדר עם אנדוקרינולוגים פרטיים, (אני בקופת חולים כללית)

מה המחיר לפגישה ואשמח לקבל המלצה לרופא/ה שיכולים לטפל בבעיה של טסט נמוך בגיל יחסית מוקדם.

אני על 400 ננוגרם לדציליטר (ng/dl)
או על 15 nmo/l איך שתרצו לקחת את זה,

ואולי זה נורמלי על הסקאלה אבל מבחינת תסמינים אני מרגיש הכל. אין איכות חיים.

פגישה עם אנדו של הקהילה מותנה בהמתנה רבה לתור.
ובטח שבגילך לא יתנו לך טיפול כל כך מהר פלוס תעבור משכת בדיקות וכו וכו.

פרטי
המון כסף לפגישה חיצונית
אם דרך הביטוח או מושלם יש השתתפות או מחיר של 150 שקלים.

פגישה עם אנדו של הקהילה מותנה בהמתנה רבה לתור.
ובטח שבגילך לא יתנו לך טיפול כל כך מהר פלוס תעבור משכת בדיקות וכו וכו.

פרטי
המון כסף לפגישה חיצונית
אם דרך הביטוח או מושלם יש השתתפות או מחיר של 150 שקלים.
ו150₪ כוללות את הבדיקות דם או שזה רק כדי לראות רופא?

רק ביקור, אחד מתוך כמה שתצטרך. לפי מה שאני שומע אנשים מגיעים 5-6 פעמים לפחות בקביעת טיפול. בפרטי מחיר של ביקור נע בין 750-2500. בדיקות דם באופן פרטי , אם לבדוק הכל , מגיע ל2000-3000 שקל. אם רק הורמוני מין אז יותר זול

רק ביקור, אחד מתוך כמה שתצטרך. לפי מה שאני שומע אנשים מגיעים 5-6 פעמים לפחות בקביעת טיפול. בפרטי מחיר של ביקור נע בין 750-2500. בדיקות דם באופן פרטי , אם לבדוק הכל , מגיע ל2000-3000 שקל. אם רק הורמוני מין אז יותר זול
נשמע הזוי כמה באמת יכולים להרשות לעצמם את זה חח

לפי שנה קלנדרית מגיע לך יעוץ מרופא מומחה(כ 4 פעמים בלבד לפי 150₪ כך זה בקופת חולים כללית)
הרופא מעביר מכתב סיכום לרופא מהקהילה ומבקש ממנו להוציא בדיקות דם להמשך.

כאשר מסתיים לך ארבעת הפגישות,אתה יכול להמשיך עם הרופא,אבל אז המחיר קופץ,אני שילמתי המון פעמים סכומים של 1800₪ 1600₪ 1200₪ ולפרופסר האחרון 2000₪.
הוא מוציא מכתב המלצה לרופאת המשפחה והיא מוציאה לך בדיקות דם.

יצא לי לעשות פעם אחת בדיקת דם במדיקל סנטר טסט טוטאל וe2 עלה לי 800₪

הכל נורא נורא יקר
תפעל בחוכמה
*לא מחליף ייעוץ רפואי

מזה אין איכות חיים ? אתה נשמע יותר בדיכאון מהמצב בגלל שאתה שוקע בו. אני כרגע על טווח ה-3 טוטאל שזה שווה ערך ל-0, כי הפסקתי סייקל באמצע בגלל מלא בעיות. מבחינת איכות חיים חרמנות, שמחה, וכו תלוי יותר במצב הרגישי שלך. לפי התוצאה שלך ישלחו אותך לפסיכולוג, ככה שתחסוך לעצמך כסף.

• פותח/ת השרשור
זה הקטע. אני כל כך צעיר ואמנם בטווח הנורמה אבל יושב על נקודה בסקאלה שאני חד משמעית לא רוצה להיות עליה ולא מוכן לקבל את זה, גם במחיר של להרוס לעצמי את הבריאות

זה הקטע. אני כל כך צעיר ואמנם בטווח הנורמה אבל יושב על נקודה בסקאלה שאני חד משמעית לא רוצה להיות עליה ולא מוכן לקבל את זה, גם במחיר של להרוס לעצמי את הבריאות
זה נדמה לך , ברגע שלא תהיה בריא , אתה תבכה בכי מר עם זה נראה לך צרות , עדיף שתשב בשקט אחי. לך לרופא תבקש ממנו שירשום לך על הדף 40 טוטאל בטסט, ותשאר בריא, זה עדיף מניסיון. מה שהפאן הפסיכולוגי עושה

לפי שנה קלנדרית מגיע לך יעוץ מרופא מומחה(כ 4 פעמים בלבד לפי 150₪ כך זה בקופת חולים כללית)
הרופא מעביר מכתב סיכום לרופא מהקהילה ומבקש ממנו להוציא בדיקות דם להמשך.

כאשר מסתיים לך ארבעת הפגישות,אתה יכול להמשיך עם הרופא,אבל אז המחיר קופץ,אני שילמתי המון פעמים סכומים של 1800₪ 1600₪ 1200₪ ולפרופסר האחרון 2000₪.
הוא מוציא מכתב המלצה לרופאת המשפחה והיא מוציאה לך בדיקות דם.

יצא לי לעשות פעם אחת בדיקת דם במדיקל סנטר טסט טוטאל וe2 עלה לי 800₪

הכל נורא נורא יקר
תפעל בחוכמה
*לא מחליף ייעוץ רפואי
כל סייקל שלי אני מבקר שם כמה כסף עף לי
מכיר את הפקידה בקבלה שם כבר כל כך טוב שאני עוד שניה אומר לה שלום בלחי וחיבוק

• פותח/ת השרשור
זה נדמה לך , ברגע שלא תהיה בריא , אתה תבכה בכי מר עם זה נראה לך צרות , עדיף שתשב בשקט אחי. לך לרופא תבקש ממנו שירשום לך על הדף 40 טוטאל בטסט, ותשאר בריא, זה עדיף מניסיון. מה שהפאן הפסיכולוגי עושה

זה הורס לי את החיים
הגעתי לזה דרך התחושות אז אל תגידו לי שזה כתוצאה מהבדיקות דם ושראיתי שהרמה נמוכה

זה הורס לי את החיים
הגעתי לזה דרך התחושות אז אל תגידו לי שזה כתוצאה מהבדיקות דם ושראיתי שהרמה נמוכה
לעלות על חומרים, לרדת מחומרים, לדאוג לPCT, לרדוף אחרי משקלים, אוכל ותרופות, רופאים, לא להבין למה פתאום אין חשק מיני

תעשה לעצמך טובה ותישאר טבעי, הבעיה שלך לא תיפתר ע"י חומרים

• פותח/ת השרשור
לעלות על חומרים, לרדת מחומרים, לדאוג לPCT, לרדוף אחרי משקלים, אוכל ותרופות, רופאים, לא להבין למה פתאום אין חשק מיני

תעשה לעצמך טובה ותישאר טבעי, הבעיה שלך לא תיפתר ע"י חומרים

אני לא אמרתי שאני רוצה להכנס לחומרים... איך מתקנים את זה? בא לי לנהל חיים כמו שאני רוצה ולא לשקוע בכל התופעות לוואי הדפוקות האלה.

אני לא אמרתי שאני רוצה להכנס לחומרים... איך מתקנים את זה? בא לי לנהל חיים כמו שאני רוצה ולא לשקוע בכל התופעות לוואי הדפוקות האלה.
אוקי, אז בוא נהיה ראלים, תענה בכנות זה לעזור לעצמך, אין לך מעבר לזה מצב ריגשי כלשהו במשפחה? לחץ/חרדה מעבר לזה?

אלו תסמינים שהתחילו לפני הבדיקות דם ?

איך מתקנים את זה?
רוב הסיכויים שאין דרך לתקן את הבעיה לצמיתות, אם מדובר בבעיה הורמונלית.
אם מה שאתה צריך זה לעלות טסטוסטרון - זה על ידי TRT (הזרקה של פעם בשבועיים-חודש) טיפול שמטפל רק בסימפטומים ויכול לגרום לעקרות במשך הזמן. ברגע שתפסיק TRT, טסט טבעי שלך יהיה פשוט אפס.
דרך נוספת זה על ידי טיפולים שלא רשומים בישראל -
הזרקה של HCG (הורמון שמופרש אצל אישה בהריון) יגרום לאשכים שלך להגביר הפרשה של טסטוסטרון ולפוריות גדולה יותר, באותו זמן זה ידכא לגמרי את פעילות היפופיזה שלך (חלק במוח שאחראי על הפרשה של LH שהוא בתורו מעודד את אשכים). כלומר ברגע שתפסיק עם HCG , מכיוון שLH יהיה אפס , טסטוסטרון יהיה גם אפס.
טיפול באנטי-אסטרוגנים (קלומיפן\טמוקסיפן) תרופות אשר יחסמו לגמרי את הרצפטורים של אסטרדיול, מה שיגרום להיפופיזה (מוח) להפריש יותר LH, מה שבתורו יגרום ליותר טסטוטסרון להיות מופרש. גם כאן האפקט לא נשמר לצמיתות אחרי הפסקת התרופה.

מה שצריך קודם להבין איזה היפוגונדיזם יש לך - ראשוני או שניוני (אם בכלל), כלומר מה דפוק - המוח או הביצים. משם כבר אפשר להתקדם בטיפול הבעיה. מכיוון שכל התחום לא מפותח בישראל ולא נמצא בסל התרופות (חוץ מTRT), טיפול באופן פרטי יכול להיות לא זול.

כך או אחרת מערכת הורמונלית לא בשלה עד הסוף עד גיל 21-24, עד אז אין כל כך מה לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית