הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמישהו על חומרים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
והוא אוכל מלא אוכל אז יצמח לו יותר שריר ופחות שומן מאשר מישהו בלי חומרים שאוכל את אותו כמות אוכל?
אמת הדבר?
או שזה תלוי בכל מיני גורמים?

אנשים אוהבים להגיד שהם ״10 אחוז״, בדרך כלל הם 15 אחוז קל. וואלה אתה אשכרה באחוזים כאלו. ריספקט, שייפ מטורף. אלוף, אני לא מדמיין איזו הקרבה זו...מחזיק ממך

😱:crazy:אגדה

מה זה המודד אחוזי שומן הזה? מכשיר ביתי? אמין?
תודה לכולם אחד אחד !!
לא זה דגיטלי , הוא די אמין. זה שייך לתזונאי קליני, אבל קל למדוד איתו ואפשרי להזמין ברשת.

אני כ"כ מסכים.
אף פעם לא עקפתי את ה-10 אחוז שומן במסה, שהייתי עולה מ-6 ל-8 כבר הייתי מאבד שייפ משמעותי. כל היופי עם חומרים זה להיות על אחוזים נמוכים, להנות מהשייפ.
אתה לא מרגיש כמו חרא באחוזים כאלה?
😱:crazy:אגדה

מה זה המודד אחוזי שומן הזה? מכשיר ביתי? אמין?
שום מכשיר כזה הוא לא מדוייק, לא משנה מה, לפי העין הוא באמת קרוב והוא חטוב בצורה מטורפת אבל האחוזים שרשום שם זה ממש לא מה שהוא באמת (לדוגמא - זה יכול להראות 10 אחוז על אנשים שהיית מנחש שכמה ימים של ריקון והעמסות והם מתחרים, וזה גם יכול להראות 12 למישהו שמנמן... הכי טוב זה העין לדעתי)
מה שכן ספציפית המכשיר הזה אולי קרוב ו

מה שכן ספציפית המכשיר הזה אולי קרוב
אנשים לא קונים מד דיגיטלי בשביל לדעת מה האחוז שומן בדיוק. קונים את זה בשביל לבצע מעקב כללי ולדעת אם אתה עולה או יורד בשומן(פחות או יותר)

אנשים לא קונים מד דיגיטלי בשביל לדעת מה האחוז שומן בדיוק. קונים את זה בשביל לבצע מעקב כללי ולדעת אם אתה עולה או יורד בשומן(פחות או יותר)
כן, אני מודע לזה, פשוט יש הרבה סטיות ולא צריך לקחת את זה כמשהו מדוייק
אנשים אוהבים להגיד שהם ״10 אחוז״, בדרך כלל הם 15 אחוז קל. וואלה אתה אשכרה באחוזים כאלו. ריספקט, שייפ מטורף. אלוף, אני לא מדמיין איזו הקרבה זו...מחזיק ממך
הדבר הכי נכון שראיתי לאחרונה

אני אענה בשמו
אתה מרגיש טוב אתה לא צריך להרעיב את עצמך כדי להגיע לשם אפשר להשאר year round על 10 אחוז (עשיתי זאת במשך שנה לפני שנפצעתי בתאונת עבודה ).
שאתה מנסה להגיע לאחוזים בודדים ברמה תחרותית זה הshit show האמיתי
פה אתה מתחיל לרעוב וליהיות בלתי נסבל בגדול.

שום מכשיר כזה הוא לא מדוייק, לא משנה מה, לפי העין הוא באמת קרוב והוא חטוב בצורה מטורפת אבל האחוזים שרשום שם זה ממש לא מה שהוא באמת (לדוגמא - זה יכול להראות 10 אחוז על אנשים שהיית מנחש שכמה ימים של ריקון והעמסות והם מתחרים, וזה גם יכול להראות 12 למישהו שמנמן... הכי טוב זה העין לדעתי)
מה שכן ספציפית המכשיר הזה אולי קרוב ו
להפך מרגיש טיל בליסטי לא הייתי סובל, הייצי גם אוכל ציט ביום, ומקפיד על אירובי , הייתי סובל על אחוזי שומן גבוהים יותר.
המד עצמו מדויק עם סטייה קטנה, הייתי לפני תחרות במר ישראל לפני הבדיקה, בשיא הגעתי ל5.2 לפי הקליפר וזה לפני משתנים וייבוש

להפך מרגיש טיל בליסטי לא הייתי סובל, הייצי גם אוכל ציט ביום, ומקפיד על אירובי , הייתי סובל על אחוזי שומן גבוהים יותר.
המד עצמו מדויק עם סטייה קטנה, הייתי לפני תחרות במר ישראל לפני הבדיקה, בשיא הגעתי ל5.2 לפי הקליפר וזה לפני משתנים וייבוש
זה מטורף אחי
אני להכי נמוך שהגעתי ל 8 (77 היקף בטן) אחוז זה היה ממש גרוע אני חייב להגיד פדנט על כל קלוריה וקלוריה זה החזיק בדיוק עד שסיימתי את הסייקל סוף Pct המורה נבלעת וזה נירא שאתה הגעתי ל10 אחוז (79 היקף בטן) ועל 10 קצת קשה להחזיק (האחוז שומן נמדד בקליפר והוא משוער) ב10 אחוז הבטן שטוחה והקוביות עדין בולטות

זה מטורף אחי
אני להכי נמוך שהגעתי ל 8 (77 היקף בטן) אחוז זה היה ממש גרוע אני חייב להגיד פדנט על כל קלוריה וקלוריה זה החזיק בדיוק עד שסיימתי את הסייקל סוף Pct המורה נבלעת וזה נירא שאתה הגעתי ל10 אחוז (79 היקף בטן) ועל 10 קצת קשה להחזיק (האחוז שומן נמדד בקליפר והוא משוער) ב10 אחוז הבטן שטוחה והקוביות עדין בולטות
אני זוכר שמגיל 19 היינו חבורה של 4 חברים שמתאמנים, תמיד רציתי לשמור על חיטוב והיה הכי חשוב מותן צרה! אצלי המבנה גוף ממש מתכער על אחוזים גבוהים אצלי אני נראה מרובע ודחוס, אז השתדלתי להיות תמיד על טווח ה-6-7 מידי פעם לפני מסיבות יציאות הייתי לוקח משתנים יום לפני עושה העמסה וקם בשייפ מטורף חח אבל לא מציע לגעת במשתנים. מבחינת תזונה הייתי תופר חלבון וכו , רק אם הייתי חורג ממש מהתפריט היו כבר רואים את זה ממש על הגוף מיד 3-4 קילו בעע

זה מטורף אחי
אני זוכר שמגיל 19 היינו חבורה של 4 חברים שמתאמנים, תמיד רציתי לשמור על חיטוב והיה הכי חשוב מותן צרה! אצלי המבנה גוף ממש מתכער על אחוזים גבוהים אצלי אני נראה מרובע ודחוס, אז השתדלתי להיות תמיד על טווח ה-6-7 מידי פעם לפני מסיבות יציאות הייתי לוקח משתנים יום לפני עושה העמסה וקם בשייפ מטורף חח אבל לא מציע לגעת במשתנים. מבחינת תזונה הייתי תופר חלבון וכו , רק אם הייתי חורג ממש מהתפריט היו כבר רואים את זה ממש על הגוף מיד 3-4 קילו בעע

לפני שהתחלת להרים, גם היית יחסית חטוב למישהו שלא מתאמן?

שאני התחלתי על חומרים גם חשבתי שכל מה שאני אוכל יגיע לשריר ולא לשומן... מהר מאוד הבנתי שזה לא ככה.

אכן בגדול יותר ״קל״ לגדול ולהשאר חטוב, אבל המשוואה של גרעון קלורי ועודף קלורי עדיין תקפה.

אני עם גיינר עשיתי את החיטוב הכי חזק שלי .
רק עם גיינר אני רואה את הריבועים 😆
אבל אני לא רוצה לשגע כאן מתחילים שלא יבינו "מה הולך כאן ?! איך יכול להיות ?! שלף מתחתינו את כל הקרקע שאנחנו עומדים עליה" 🤣
תוצאות טובות? אתה יכול לצלם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית