הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

יש המון סיבות, זה סימפטום כל כך כללי שאי אפשר לדעת מה הוא אומר ללא סימנים אחרים וקונטקסט קליני
הועבר לפורום פציעות ובריאות הגוף

• פותח/ת השרשור
יש המון סיבות, זה סימפטום כל כך כללי שאי אפשר לדעת מה הוא אומר ללא סימנים אחרים וקונטקסט קליני
טוב תודה
סליחה שאני נופל עליך אני לא מוצא לזה תשובה בשום מקום

אצל איזה רופא עושים אקג?
התוצאות מיידיות?
במידה ולא אוכל לקבוע תור לרופא נניח יום אחרי ולראות את התוצאות יחד עם בדיקת דם?

אצל איזה רופא עושים אקג?
אק"ג אפשר לעשות גם בקופת חולים, השאלה היא מה אתה מחפש

התוצאות מיידיות?
המכשיר נותן קריאה במקום, אבל צריך שרופא יסתכל עליהן, וברוב המקרים הוא יוכל לתת תשובה במקום, אבל אם אתה מחפש משהו ספציפי יכול להיות שצריך קרדיולוג שיסתכל עליהן

• פותח/ת השרשור
אק"ג אפשר לעשות גם בקופת חולים, השאלה היא מה אתה מחפש

המכשיר נותן קריאה במקום, אבל צריך שרופא יסתכל עליהן, וברוב המקרים הוא יוכל לתת תשובה במקום, אבל אם אתה מחפש משהו ספציפי יכול להיות שצריך קרדיולוג שיסתכל עליהן
איו שום דבר ספציפי, רופא שלח אותי לעשות אקג בלי שום הסבר ובגלל תוצאה של טסיות נמוכות, הוא רופא משפחה אצלו נניח אני יכול לבצע גם אקג? צריך לקבוע לזה תור בכלל? הייתי צריך להציק לו עם כל השאלות לומדים להבא...

או שהוא קישר את הלב להמוגלובין גבוהה, לא יודע אם יש קשר פשוט הוא היה מופתע שאני לא מעשן ויש המוגלובין גבוהה...

איו שום דבר ספציפי, רופא שלח אותי לעשות אקג בלי שום הסבר ובגלל תוצאה של טסיות נמוכות, הוא רופא משפחה אצלו נניח אני יכול לבצע גם אקג?
עקרונית כן, למרות שרוב הסיכויים ישלחו אותך למכון שמיועד לדברים האלה

צריך לקבוע לזה תור בכלל?
אין לי מושג, זה תצטרך לשאול את קופת החולים שלך

או שהוא קישר את הלב להמוגלובין גבוהה, לא יודע אם יש קשר פשוט הוא היה מופתע שאני לא מעשן ויש המוגלובין גבוהה...
הוא רוצה לבדוק מה בריאות מערכת הלב וכלי הדם שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית