נק' מוניטין:
270
- 1,371
- 575
זה לא קשור לסייקל כי אני לא משתמש, אני שואל פה כי פה יודעים בדרך כלל
מה גורם לטסיות נמוכות
מה גורם לטסיות נמוכות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב תודהיש המון סיבות, זה סימפטום כל כך כללי שאי אפשר לדעת מה הוא אומר ללא סימנים אחרים וקונטקסט קליני
הועבר לפורום פציעות ובריאות הגוף
סליחה שאני נופל עליך אני לא מוצא לזה תשובה בשום מקוםיש המון סיבות, זה סימפטום כל כך כללי שאי אפשר לדעת מה הוא אומר ללא סימנים אחרים וקונטקסט קליני
הועבר לפורום פציעות ובריאות הגוף
אק"ג אפשר לעשות גם בקופת חולים, השאלה היא מה אתה מחפשאצל איזה רופא עושים אקג?
המכשיר נותן קריאה במקום, אבל צריך שרופא יסתכל עליהן, וברוב המקרים הוא יוכל לתת תשובה במקום, אבל אם אתה מחפש משהו ספציפי יכול להיות שצריך קרדיולוג שיסתכל עליהןהתוצאות מיידיות?
איו שום דבר ספציפי, רופא שלח אותי לעשות אקג בלי שום הסבר ובגלל תוצאה של טסיות נמוכות, הוא רופא משפחה אצלו נניח אני יכול לבצע גם אקג? צריך לקבוע לזה תור בכלל? הייתי צריך להציק לו עם כל השאלות לומדים להבא...אק"ג אפשר לעשות גם בקופת חולים, השאלה היא מה אתה מחפש
המכשיר נותן קריאה במקום, אבל צריך שרופא יסתכל עליהן, וברוב המקרים הוא יוכל לתת תשובה במקום, אבל אם אתה מחפש משהו ספציפי יכול להיות שצריך קרדיולוג שיסתכל עליהן
עקרונית כן, למרות שרוב הסיכויים ישלחו אותך למכון שמיועד לדברים האלהאיו שום דבר ספציפי, רופא שלח אותי לעשות אקג בלי שום הסבר ובגלל תוצאה של טסיות נמוכות, הוא רופא משפחה אצלו נניח אני יכול לבצע גם אקג?
אין לי מושג, זה תצטרך לשאול את קופת החולים שלךצריך לקבוע לזה תור בכלל?
הוא רוצה לבדוק מה בריאות מערכת הלב וכלי הדם שלךאו שהוא קישר את הלב להמוגלובין גבוהה, לא יודע אם יש קשר פשוט הוא היה מופתע שאני לא מעשן ויש המוגלובין גבוהה...