הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

RANT RANT RANT

DarthMaul

משתמש פעיל
847
0
נק' מוניטין:
10,881
847
0
למה אי אפשר למצוא מכון עם כלוב ... :(
בהולמז פלייס יש 2 סמית' שלתדהמתי תמיד נמצאים בשימוש ... וכמעט תמיד בלי צלחות משקל ...
אני לא מבין את זה ... למה בסמית'? מילא אם היו מעמסים קצת משקל ... אבל ככה גם OH PRESS וגם BENCH PRESS .. וגם סקווט מעוות של סמית' ...
אנשים פוחדים שמוט ריק יפול עליהם וימחץ אותם?!?!?!

אני לא יודע אם אני צריך לצחוק או לבכות לאור המצב...

שלא לדבר על כמה מכונות של האק סקווט שמעלים אבק ... וטוב שכך ...
כמה כלובים היו יכולים להציב במחיר של מכונה מסוקנת אחת שכזו ?!

אנשים יתלהבו מכלוב במכון ... זה יאפשר להם לעשות את עשרת הCURLS שלהם בלי אף תיפת מאמץ מיותר מעבר לזה כדי להחזיר את המוט למקום ...
ממש אידיאלי ...

בסוף בדיחה:
אני מגשש במכון כושר חדש ... המנהל אומר לי "סמית' זה הכי ביטיחותי"
חחח ... 😣
בכל זאת השארתי מספר ... תציבו כלוב אני ישר עובר מכון ...

הועבר לפורום המתאים. אם אמתה מקשה להחליט איפה לפרסם מידע אישי כזה, נשמח לייעץ לך 😉

אצלי במכון יש רק כלוב אחד, אבל תודה לאל בזמן שאני בא אולי 3 ילדים כולל אותי משתמשים בכלוב רוב היום הוא לא בשימוש 😃

ואצלי יש כלוב אחד, וסמית אחד, ויש אותי..שנלחם מחדש כל אימון, על זכויותיי הטבעיות להשתמש בכלוב.

• פותח/ת השרשור
אתה גדול אתה

תודה אחי ...
TAKES ONE TO KNOW ONE

---------- התגובה התווספה ב 23:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:23 ----------

הועבר לפורום המתאים. אם אמתה מקשה להחליט איפה לפרסם מידע אישי כזה, נשמח לייעץ לך 😉

תודה אבל עשיתי חיפוש ומצאתי אשכול דומה באותו פורום ... אז פירסמתי שם.

---------- התגובה התווספה ב 23:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:24 ----------

אצלי במכון יש רק כלוב אחד, אבל תודה לאל בזמן שאני בא אולי 3 ילדים כולל אותי משתמשים בכלוב רוב היום הוא לא בשימוש 😃

איפה זה .. קרוב לחיפה ?

נערך לאחרונה:
I Hate
Agent-Smith-the-matrix-1954803-1280-1024.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית