אטנט יכול להשפיע על הגדילה שלי ?

• פותח/ת השרשור KIRITO
  • פורסם בתאריך

KIRITO

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
קצת רקע על עצמי: אני עוד חודשיים בן 17, מטופל באטנט / אדרל. ראיתי כמה אמירות שאטנט יכול לעכב גדילה בילדים ונערים. אני 1.86 ככה שזה לא כזה מפריע לי אבל מה שיותר מדאיג אותי אם יש סיכוי כלשהו שהתרופה מעכבת גם את הגדילה של האיבר מין ? תודה .

ל. ראיתי כמה אמירות שאטנט יכול לעכב גדילה בילדים ונערים.
זה נובע מדיכוי תאבון חזק שהתרופה גורמת , חוסר בחומרים מסינים יכול לעכב גדילה. בעקיפין זה יכול להשפיע על רמות הורמונליות, אבל אל דאגה זה לא יקטן לך את הבולבול.

• פותח/ת השרשור
זה נובע מדיכוי תאבון חזק שהתרופה גורמת , חוסר בחומרים מסינים יכול לעכב גדילה. בעקיפין זה יכול להשפיע על רמות הורמונליות, אבל אל דאגה זה לא יקטן לך את הבולבול.
הדאגה לא שזה יקטין, אלא שלא ימשיך לגדול...

הדאגה לא שזה יקטין, אלא שלא ימשיך לגדול...
תאכל טוב, המון חלבון ותזונה נכונה, תדאג להשאר שמח ואל תיכנס לדיכאון ואתה תהיה בסדר

רמות הורמנליות מעבר לתזונה זה הרבה פעמים גם מצב נפשי ומצב נפשי זה איך אנחנו בוחרים להרגיש ברגע נתון

כי הפורום בעברית וכל זה, לא סתם החכמים אמרו מצווה גדולה להיות בשמחה..

תאכל טוב, המון חלבון ותזונה נכונה, תדאג להשאר שמח ואל תיכנס לדיכאון ואתה תהיה בסדר

רמות הורמנליות מעבר לתזונה זה הרבה פעמים גם מצב נפשי ומצב נפשי זה איך אנחנו בוחרים להרגיש ברגע נתון

כי הפורום בעברית וכל זה, לא סתם החכמים אמרו מצווה גדולה להיות בשמחה..

חחח טיפ טוב.

אל תדאג אחי אני מטופל בריטלין ואחר כך אטנט מגיל 15 לא היו בעיות עם ההתפתחות הכל בסדר תדאג רק לאכול טוב כי התרופות האלה באמת מדכאות את התאבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית