הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שובר ת׳ראש

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
LSS
אני סיימתי טיפול בלטרזול.
מיועד לעשות בדיקות דם (בפעם המי יודע כמה)
לא הרגשתי שום שינוי לטובה,לגבי החוסר בטסט.

יש לי 2 פתרונות סך הכל.
1) להמשיך לחיות ככה,ללא כל תרופה או עזר
2)לחיות על trt

וכאן אצטרך את דעתכם וניסיונכם
מה הסיכון בtrt לכל החיים?
האם כדאי לי להתחיל?
האם הסיכון שווה את המאמץ?

*ידוע לי על התנוונות האשכים עד לכדי עקרות(אם ונרצה עוד ילדים,יש לנו עוברים מוקפאים)
כמובן שהכל באחריותי
תודה לכולם
מקווה לצאת עם מסקנה

• פותח/ת השרשור
אם Trt מסודר טוב מבחינת ערכים הסיכון היחידי זה דיכוי של ייצור טסט טבעי וכל מה שנובע מכך (אשכים וכו׳). כלומר אם מינונים של trt יהיו מותאמים לך כך שהרמות טסט לא יהיו גבוהות מידי, החסרון הכי גדול זה שזה טיפול לכל החיים.
אם הופכים trt לסייקל נצחי אז מרגישים כמו חיה כל הזמן אבל מתווספים תופעות לוואי שהעיקריות זה פרופיל ליפידים גרוע (מסוכן לטווח ארוך בתאוריה) והגברת ייצור כדוריות דם אדומות ודם סמיך בעקבות (מסוכן לטווח הקרוב בפרקטיקה).

מכיר כמה אנשים שהחזירו טסט טבעי גם אחרי 4-5 שנים על trt בגיל 30-40, בעזרת פרגניל וכלומיפן

פרופיל ליפידים גרוע (מסוכן לטווח ארוך בתאוריה) והגברת ייצור כדוריות דם אדומות ודם סמיך בעקבות (מסוכן לטווח הקרוב בפרקטיקה).

מה זה בעצם אומר?
קרדרין mk677 וסארמים אחרים, איך הם משפיעים על הליפידיות?

ואיך בעצם ממזערים נזקים אפילו תוך כדי הסייקל?

האם לוותר על תיסוף של ברזל?

כל שאני יודע שהקזת דם עושה קצת חסד שהיא מפנה מקום בדם אם יש יותר מדי כדוריות אדומות, אשמח למעט הרחבה

אם Trt מסודר טוב מבחינת ערכים הסיכון היחידי זה דיכוי של ייצור טסט טבעי וכל מה שנובע מכך (אשכים וכו׳). כלומר אם מינונים של trt יהיו מותאמים לך כך שהרמות טסט לא יהיו גבוהות מידי, החסרון הכי גדול זה שזה טיפול לכל החיים.
אם הופכים trt לסייקל נצחי אז מרגישים כמו חיה כל הזמן אבל מתווספים תופעות לוואי שהעיקריות זה פרופיל ליפידים גרוע (מסוכן לטווח ארוך בתאוריה) והגברת ייצור כדוריות דם אדומות ודם סמיך בעקבות (מסוכן לטווח הקרוב בפרקטיקה).

מכיר כמה אנשים שהחזירו טסט טבעי גם אחרי 4-5 שנים על trt בגיל 30-40, בעזרת פרגניל וכלומיפן
מדללי דם לא יעזרו למנוע סמיכות דם?
@BeN35 אם אתה הולך על trt אתה מתכוון לעשות את זה במרשם רופא ובמעקב של רופא?

באופן כללי שמתי לב שיש יותר ויותר אנשים כאן בפורום עם בעיה דומה ובלי כל מענה רפואי הולם אנחנו חייבים לשתף יותר מידע על רופאים שכן רואים את התמונה הגדולה וכן מוכנים לטפל וכמו שצריך

• פותח/ת השרשור
@BeN35 אם אתה הולך על trt אתה מתכוון לעשות את זה במרשם רופא ובמעקב של רופא?

באופן כללי שמתי לב שיש יותר ויותר אנשים כאן בפורום עם בעיה דומה ובלי כל מענה רפואי הולם אנחנו חייבים לשתף יותר מידע על רופאים שכן רואים את התמונה הגדולה וכן מוכנים לטפל וכמו שצריך
בהחלט דרך רופא.
כל הטיפול שלי עד כה נעשה דרך רופאים!

זה בדיוק הנקודה שבא אני מתלבט!!
כבר הייתי על trt אומנם לכמה שבועות,ללא ספק הרגשה חלומית.
אבל ברגע שמפסיקים פה מתחיל הגיהנום
לכן אני שוקל את זה מאוד מאוד בקפידה

מבין אותך אחי. איזה באסה שזה לא כמו גלולות אצל נשים. בתכלס הן יושבות שנים על "סייקל" שלא נותן להכנס להריון, ואז בום חצי שנה בלי גלולות והכל מתפקד ורץ. אצלינו, במיוחד לקראת גיל 30+ , אתה רק מסתכל על אמפולה של טסט -בום! אשכים יוצאים לפרישה ואתה הופך לדנה אינטרנשינל.
החלטות לא קלות

בכלל לא, אולי רק לכמה שבועות. כי מדללי דם פועלים על טסיות דם (מה שמכריש לך את הדם בחתך נגיד) ואצלינו זה בעיה עם עודף עצום של כדוריות דם אדומות. אין לזה תרופה או טיפול בכלל (יש המון תרופות שעולות הון שמטרתם לעלות את כדוריות דם לאנשים אחרי טיפול בסרטן וכו'). רק ניקוז דם עוזר במצב הזה וגם הגוף לומד די מהר מה אתה עושה ומתחיל ליצור עוד יותר כדוריות דם. קיצר זה בעיה, אולי צריך לחשוב על פטנט בנושא 😕
בהחלט אחי, זה יהיה מבורך אם אנשים יפרסמו שמות או דרכי תקשורת לרופאים שיש להם ידע וניסיון בטיפול בגברים
קרדרין mk677 וסארמים אחרים, איך הם משפיעים על הליפידיות?
מדובר רק על שימוש בסטרואידים, החומרים האלה אף אחד לא יודע מה השפעתם לטווח ארוך. הרי הם לא עברו עדיין את שלב השלישי (שזה ניסיון המוני על המון המון אנשים)
ואיך בעצם ממזערים נזקים אפילו תוך כדי הסייקל?
צריכה של אומגה 3 יכולה קצת לעזור לפרופיל ליפידים, אבל לא ממש משמעותי, זה די גנטי. בגלל שאתה לא על סייקל ל10 שנים, תכלס אין מה לדאוג מזה, חוץ ממקרים ממש חריגים.
האם לוותר על תיסוף של ברזל?

כל שאני יודע שהקזת דם עושה קצת חסד שהיא מפנה מקום בדם אם יש יותר מדי כדוריות אדומות, אשמח למעט הרחבה
ברזל לא ישפיע בצורה משמעותי, אתה צורך כנראה מספיק בשר שהגוף יפיק פי 1000 כדוריות דם ממה שיש לך.
רשמתי פה למלה על הקזות. אבל אם אתה לא יושב על סייקל של בולדנון שנתיים ברצף, אין סיבה לדאוג. אחרי כל סייקל תעשה בדיקת דם של HCT - בדיקה זולה מאוד ורופאים נותנים אותה בכיף ותראה מה מצבך. הרגשה של סחרחורת, נימול באצבעות גם יכול להצביע על בעיה

• פותח/ת השרשור
@Pharmacist
את זה אני זוכר טוב טוב,שהאשכים הגיעו לגודל של אפון. 🤦‍♂️
עדין לא הצלחתי לגבש דעה

חשבתי על זה עוד קצת,הרי בדיקות הדם יגיעו נו ו...
אז יש שם ערמה של מספרים,הם לא מתכתבים עם ההרגשה שאת מרגיש בפנים.

בהחלט דרך רופא.
כל הטיפול שלי עד כה נעשה דרך רופאים!

כבר הייתי על trt אומנם לכמה שבועות,ללא ספק הרגשה חלומית.
אבל ברגע שמפסיקים פה מתחיל הגיהנום
לכן אני שוקל את זה מאוד מאוד בקפידה

אני חושב שאתה האדם האידאלי לענות לעצמו.
כמו שכבר אמרת, היית על סוג של trt. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך האם אתה יכול / רוצה להיות על זה כל החיים.

יש יתרונות
יש קצת חסרונות
יש כאלה שעשו מהטיפול TRT קריירה 😉
0ab9660ea39f21c541eed429bc0a4efd.jpg

רבים היתרונות מהחסרונות במידה שאתה באמת לא עושה מזה סייקל נצחי ומתפרע במינונים .
עם בדיקות דם רבעוניות (אלה אם עושים בלאסטים ואז התדירות בהתאם) והתאמת מינון ai שנכון לך אין ממה לחשוש.
למיטב הבנתי יש לך כבר ילדים אז בכלל יותר רגוע.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
@Viking
זה טיפול שמחייב אותך לכל החיים
אי אפשר להפסיק באמצע לפי הבנתי
כל המדדים ״שנכבים״ עקב הטיפול,לא יחזרו לעצמם ברגע שאפסיק.
זה החשש שלי בעצם

*עוברים יש מוקפאים,מזה אין חשש
אני חושב שאתה האדם האידאלי לענות לעצמו.
כמו שכבר אמרת, היית על סוג של trt. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך האם אתה יכול / רוצה להיות על זה כל החיים.
שאלת השאלות!

לדעתי אתה מגזים עם זה קצת, זה בעיקר מפריע לך כנראה בהיבט הפסיכולוגי כנראה..

יש ילדים במקרה שלך, כתבת פה שיש גם זרע מוקפא למידה ו.. אתה תחיה כמו כולם (אפילו יותר טוב עם ה trt), רק מה? מדי כמה ימים תצטרך להזריק לעצמך מחט.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה מגזים עם זה קצת, זה בעיקר מפריע לך כנראה בהיבט הפסיכולוגי כנראה..

יש ילדים במקרה שלך, כתבת פה שיש גם זרע מוקפא למידה ו.. אתה תחיה כמו כולם (אפילו יותר טוב עם ה trt), רק מה? מדי כמה ימים תצטרך להזריק לעצמך מחט.
בהחלט לא פסיכולוגי אחי.
אני בגיל שאני די מיושב בשיכלי 36
יש לנו עוברים מוקפאים(טוב יותר מזרע מוקפא)

ההרגשה שמלווה אותך במהלך היום יום היא בלתי נסבלת.
ושוב אני נוטה כן ללכת על trt רק הבדיקות התכופות קצת מטרידות אותי.

אז מה גם Thomas Delauer שלנו 👏 מקבל TRT ועושה בדיקות יותר תכופות ממה שאתה עושה (כי סבבה לו זה מירפאות פרטיות אצלהם:37mv:) . וגם מפיל עליהם את התיקון לסיבובים של האורליים שהוא עושה לעיתים תכופות .
thomasdelauer_20200110_1.jpg

השינוי הזה ממינון של trt בלבד?
לא נראה לי
תשמע זה לא אופר להגיד את זה ככה .. כי מה שאתה רואה זה לפני 5 שנים .
הוא התחיל לקבל TRT ועבר ל"חיים בריאים" עשה שינוי גם בתקופת הTRT בלבד . ואחריי שנדלק על חיי החדר כושר שינה לעיתים את המינון של הTRT לכיוון סייקל וכמו שאמרתי בתגובה מעל גם סיבוביי אורליים לעיתים תכופות . וחוזר למינון טיפולי כאילו דמוי אנושי אני אומר כאילו כי גם בדמוי אנושי שמקבלים כטיפול הוא מעל כל אנוש 😉 אולי אאוולליי לכושים עם גנטיקה מטורפת יש מינון טבעי כזה כמו שמקבלים בטיפול .

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים
ביצעתי היום בדיקות דם
יש כבר תוצאות של המטולוגיה
בצהריים יגיע שאר המרקרים.
*מזכיר לכם שאני מטופל עם לוטרזול כדור ליום
לא מרגיש שום שינוי לטובה

קבצים מצורפים

• 69E8F2A6-9629-415A-A13C-80D9EAA63B50.jpeg
    69E8F2A6-9629-415A-A13C-80D9EAA63B50.jpeg
    KB 76 · צפיות: 137
  • CA6BC396-8636-4C78-A5F5-E1463D514519.jpeg
    CA6BC396-8636-4C78-A5F5-E1463D514519.jpeg
    KB 78.9 · צפיות: 133
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית