הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב חד בכתף

• פותח/ת השרשור Doj
  • פורסם בתאריך

Doj

משתמש מתחיל
76
73
נק' מוניטין:
101
76
73
היי חבר'ה,
כבר כשבוע וחצי שאני סובל מכאב חד בכתף השמאלית, ואני משוכנע ב-95% שזה בעקבות העבודה שלי (ממלצר, כל היום עם מגש על יד שמאל).
מסתבר שזו תופעה די נפוצה בקרב המלצרים.

לא כואב לי כלל בהתנהלות יומיומית, אך אני לא מסוגל לבצע תרגילים כמו פרס בעקבות הכאב.
אם אוכל לתאר את התנועה אז הכאב מתרחש כאשר אני מרים את היד מעל גובה הכתף.

הפחד שלי הוא שהכאב הזה ישליך לאזורים אחרים ואז לא אוכל להתאמן כליל.
מוכר למישהו? לדאוג?

היי גם אני הרגשתי לאחרונה כאב חד בכתף שמאל. תן כיף.
ואם אתה יכול- יש אופציה להעביר את המגש ליד ימין? :0

• פותח/ת השרשור
היי גם אני הרגשתי לאחרונה כאב חד בכתף שמאל. תן כיף.
ואם אתה יכול- יש אופציה להעביר את המגש ליד ימין? :0

כיף. 😃

אני משתדל, אבל באמצע סרוויס עמוס, קל יש לי על היד 15 קילו רוב הזמן.
אני גם משתדל שלא להיות נטוי לצד ולשמור על הליכה ועמידה זקופה, ולאט לאט אני מרגיש שיפור, פשוט בא לי עוד שיפור. 😃

ההמלצה הראשונה קשורה להפחתת עומסים- פשוט לקחת פחות פריטים על המגש גם אם זה צורך עוד נגלות. זה אמנם יעיל יותר לקחת הרבה אבל כרגע לא בריא לך.
ההמלצה השניה היא לגשת לפיזיותרפיסט כי ישנם הרבה מקורות לכאב שתיארת מבחינה מבנית, וכדאי להתחיל שיקום ולהתאים את האימונים על פי אבחון מסודר.
אם תרצה המלצה על פיזיו' ספורט ציין את האזור המבוקש

• פותח/ת השרשור
ההמלצה הראשונה קשורה להפחתת עומסים- פשוט לקחת פחות פריטים על המגש גם אם זה צורך עוד נגלות. זה אמנם יעיל יותר לקחת הרבה אבל כרגע לא בריא לך.
ההמלצה השניה היא לגשת לפיזיותרפיסט כי ישנם הרבה מקורות לכאב שתיארת מבחינה מבנית, וכדאי להתחיל שיקום ולהתאים את האימונים על פי אבחון מסודר.
אם תרצה המלצה על פיזיו' ספורט ציין את האזור המבוקש
תודה לך.
יש לי האמת פיזיותרפיסט שאני מכיר.
אעדכן.

בספק אם זה בגלל שאתה ממלצר אלא אם אתה מחזיק את המגש רחוק מהגוף שלך עם יד ישרה בכדי להפעיל את הכתף, ככל הנראה עקב דחיקה לא נכונה בתרגילי חזה תעבוד על טכניקה

• פותח/ת השרשור
@Doj
אנחנו קצת יותר מחודש אחרי, יש עדכון?

היי,
הכאב החד עבר לחלוטין מעצמו ללא התערבות של פיזותרפיסט
לא עשיתי שום דבר שונה מבחינת אימונים, כך שהחשש לטכניקה לקויה בספק.

בדיעבד אני כן יכול לומר שהאחיזה בבנץ' שלי צרה באופן יחסי = יותר מאמץ ומשקל על הכתפיים.

אני די משכונע שזה מהמלצרות, והגוף התרגל כבר.

אציין שאני לוקח מגנזיום, מולטי ויטמין ואומגה 3, לא בטוח מה ההשפעה של כך על המקרה, אבל נלקח די במקביל.

היי,
הכאב החד עבר לחלוטין מעצמו ללא התערבות של פיזותרפיסט
לא עשיתי שום דבר שונה מבחינת אימונים, כך שהחשש לטכניקה לקויה בספק.

בדיעבד אני כן יכול לומר שהאחיזה בבנץ' שלי צרה באופן יחסי = יותר מאמץ ומשקל על הכתפיים.

אני די משכונע שזה מהמלצרות, והגוף התרגל כבר.

אציין שאני לוקח מגנזיום, מולטי ויטמין ואומגה 3, לא בטוח מה ההשפעה של כך על המקרה, אבל נלקח די במקביל.

ברוך השם!
כאבים כאלה יכולים ממש להלחיץ. שמחה שזה עבר...
שמור על עצמך להמשך... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית