הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת שיער בגב כף היד

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
התחלתי להשתמש בתכשיר שנקרא מינוקסידל למי שמכיר שגורם לזקן לצמוח ואכן מזקן תיש מסריח צמח לי ב3 חודשים זקן כמעט מלא, בעיה קטנה רק שצצה ולכן גם הפסקתי לפני חודש וחצי עם המינוקסידל היא שמשום מה גם התחילו לצמוח לי שיערות בשאר הגוף כנראה כי זה נכנס למחזור הדם. עכשיו בגבות צמחו קצת יותר אז פשוט מוריד עם פנצטה שזה אני גם ככה מוריד כל הזמן שלא תהיה חד גבה ועוד משהו מוזר זה שהתחיל לצמוח קצת בתנוך של האוזן (הזיה) אבל זה גם לא בעיתי אני מוריד עם מכונת הגילוח ולא נשאר זכר לא רואים קוצים וכאלה.
הבעיה שיש לי כרגע היא שצמחו לי שיערות בגב כף היד ועל האצבעות ואני לא יודע איך כדאי לי להוריד אותם, אם אניא גלח זה בטח יראה כאילו זיפים אז מה אתם ממליצים? שעווה? וגם חשבתי על לייזר יש למישהו מושג כמה עולה דבר כזה ועד כמה זה באמת יעיל?

אם אתה משתמש בספריי מינוקסי, הוא לא נכנס לדם.
או לפחות: אתה לא אמור להגיע למצב שהוא נכנס --לתוך-- הגוף שלך, אלא השימוש הוא חיצוני בלבד ולגעת בעור.

ממליץ לך לקרוא לעומק את העלון לצרכן שמגיע עם התרופה.
מודגש שם שאתה צריך שהתרופה תיגע --רק-- באיזורים שבהם אתה רוצה שיצמח לך שיער (למשל: בזקן, או בקרקפת וכאלה)
ואם התרופה נוגעת באיזורי עור אחרים, אתה תקבל שם גידול לא רצוי של שיער.

כשאתה מעסה את העור עם המינוקסי, חשוב שהוא יגע רק בקצות האצבעות (ובזקן כמובן...),
ולאחר מכן יש לשטוף ידיים היטב היטב בשביל להוריד את שאריות החומר מהאיזורים הלא רצויים.

אני פעם הייתי שם בקרקפת מינוקסי, וכל פעם היה נוזל לי כמה טיפות לאיזור של המצח - לאחר כמה שבועות שמתי לב שגדלה לי וואחד שערה במצח.
כמובן שהורדתי את השערה עם פינצטה, אך מאז התחלתי להקפיד על ההוראות, והשערה לא חזרה 😃

• פותח/ת השרשור
אם אתה משתמש בספריי מינוקסי, הוא לא נכנס לדם.
או לפחות: אתה לא אמור להגיע למצב שהוא נכנס --לתוך-- הגוף שלך, אלא השימוש הוא חיצוני בלבד ולגעת בעור.

ממליץ לך לקרוא לעומק את העלון לצרכן שמגיע עם התרופה.
מודגש שם שאתה צריך שהתרופה תיגע --רק-- באיזורים שבהם אתה רוצה שיצמח לך שיער (למשל: בזקן, או בקרקפת וכאלה)
ואם התרופה נוגעת באיזורי עור אחרים, אתה תקבל שם גידול לא רצוי של שיער.

כשאתה מעסה את העור עם המינוקסי, חשוב שהוא יגע רק בקצות האצבעות (ובזקן כמובן...),
ולאחר מכן יש לשטוף ידיים היטב היטב בשביל להוריד את שאריות החומר מהאיזורים הלא רצויים.

אני פעם הייתי שם בקרקפת מינוקסי, וכל פעם היה נוזל לי כמה טיפות לאיזור של המצח - לאחר כמה שבועות שמתי לב שגדלה לי וואחד שערה במצח.
כמובן שהורדתי את השערה עם פינצטה, אך מאז התחלתי להקפיד על ההוראות, והשערה לא חזרה 😃
אני שם אותו כנוזל ובוודאות זה לא כי נגעתי שם, גדל לי שיער גם בגב התחתון מעל התחת קצת ואין שום סיכוי שזה נגע שם לכן זה פשוט כנראה נכנס למחזור הדם וגרם לשיעור יתר בל הגוף, אפילו שם לב בכפות הרגליים ובאצבעות הרגליים שהתארך שם

אני חושב שאתה צריך לדבר עם רופא על הנושא..
בעיקרון התרופה פעולת ע"י כך שהיא נוגעת בעור, והיא מעלה את לחץ הדם שם בצורה איזורית וזה מחזק את שורש השיער מלנשור.
אם התרופה הייתה נכנסת לך למחזור הדם אתה היית מקבל שיבושים בלחץ הדם בגוף (ובגלל זה מזהירים משימוש פנימי בתרופה).

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה צריך לדבר עם רופא על הנושא..
בעיקרון התרופה פעולת ע"י כך שהיא נוגעת בעור, והיא מעלה את לחץ הדם שם בצורה איזורית וזה מחזק את שורש השיער מלנשור.
אם התרופה הייתה נכנסת לך למחזור הדם אתה היית מקבל שיבושים בלחץ הדם בגוף (ובגלל זה מזהירים משימוש פנימי בתרופה).
ראיתי עוד כמה אנשים ביוטיוב שאומרים שגם להם גדל למשל בתנוך של האוזן
מה כבר הרופא ידע אבל הם לא באמת מבינים בכל אלו, ואני כבר סיימתי לשים את זה לפני חודש וחצי אני לא ממשיך

מתוך עניין: אנחנו מדברים על המוצר הזה?
Cat_160528_553.jpg

אפשר להשתמש בזה על הראש אם יש לי הידלדלות של שיער? עוד לא ממש הקרחה אבל לאט לאט גם זה יגיע.
נשמע כמו תכשיר פלא, אנשים מקריחים ואוכלים סרט על זה, למה לא משתמשים בזה פשוט? אני מניח שיש תופעות לוואי?
אני מניח שיש תופעות לוואי?
חוץ מהעניין של שיעור יתר במקומות לא רצויים, שאת זה אפשר לפתור

• פותח/ת השרשור
אפשר להשתמש בזה על הראש אם יש לי הידלדלות של שיער? עוד לא ממש הקרחה אבל לאט לאט גם זה יגיע.
נשמע כמו תכשיר פלא, אנשים מקריחים ואוכלים סרט על זה, למה לא משתמשים בזה פשוט? אני מניח שיש תופעות לוואי?

כן זה מיועד כעיקרון לקרקפת
תקשיב אני ובחר שמנו אתז ה והגעתי מזקן תיש ופלומות מסריחות לסוג של 90% זקן מלא תוך בערך חודשיים זה מדהים
מה שכן מבן אדם ללא שיער לא חשבתי שעכשיו אני אצטרך להתעסק עם גילוח של שיער בגוף חחחחח בחיים שלי לא האמנתי שאני אגיע למצב כזה

לקצף יש אפקט סיסטמי נמוך יותר, אתה כנראה משתמש בנוזל.

להפך, יותר טוב להשתמש לפני שהמכה מגיעה (מיועד דווקא להידלדלות) לא להקרחה של ממש. זה תכשיר פלא אך זמני כשזה נוגע לקרקפת.
אתה מעכב את התהליך בכמה שנים אפילו, אבל לא מונע אותו. השיער בפרצוף לא נושר, לכן התוצאות נשמרות לתמיד, במקרה הזה - באמת פלא.

נערך לאחרונה:
כן זה מיועד כעיקרון לקרקפת
תקשיב אני ובחר שמנו אתז ה והגעתי מזקן תיש ופלומות מסריחות לסוג של 90% זקן מלא תוך בערך חודשיים זה מדהים
מעניין אותי למה זה לא יותר נפוץ בשימוש, אולי רק נדמה לי שלא, פשוט ראיתי גם כאן גם לא כאן שאנשים אוכלים סרט על הקרחה ומדברים על ניתוחים והשתלות, תרופות כמו פרופסיה עם תופעות לוואי...
מה שכן מבן אדם ללא שיער לא חשבתי שעכשיו אני אצטרך להתעסק עם גילוח של שיער בגוף חחחחח בחיים שלי לא האמנתי שאני אגיע למצב כזה
המממ טוב אם זה ברמה כזאת זה יכול להיות לא נעים, אם יהיו לי יותר שערות בגב מעכשיו אני בסכנה של סיום נישואים או פשיטת רגל בגלל כל ה VEET 😆

מעניין אותי למה זה לא יותר נפוץ בשימוש, אולי רק נדמה לי שלא, פשוט ראיתי גם כאן גם לא כאן שאנשים אוכלים סרט על הקרחה ומדברים על ניתוחים והשתלות, תרופות כמו פרופסיה עם תופעות לוואי...

המממ טוב אם זה ברמה כזאת זה יכול להיות לא נעים, אם יהיו לי יותר שערות בגב מעכשיו אני בסכנה של סיום נישואים או פשיטת רגל בגלל כל ה VEET 😆

השתלות זה תוצאות קבועות, המינוקסידיל כמו שאמרתי פוסט קודם (שעדיין לא ראית כנראה) אבל רק אחדד, בשלב מסוים יכשל לעשות את העבודה.
לכן מינוקסידיל זה כמו פלסטר אבל זה לא פתרון.

בפרצוף כן, קסם...אין הקרחה בפרצוף 👏

• פותח/ת השרשור
לקצף יש אפקט סיסטמי נמוך יותר, אתה כנראה משתמש בנוזל.

להפך, יותר טוב להשתמש לפני שהמכה מגיעה (מיועד דווקא להידלדלות) לא להקרחה של ממש. זה תכשיר פלא אך זמני כשזה נוגע לקרקפת.
אתה מעקב את התהליך בכמה שנים אפילו, אבל לא מונע אותו. השיער בפרצוף לא נושר, לכן התוצאות נשמרות לתמיד, במקרה הזה - באמת פלא.
תגיד יש לך מושג אם אני מוריד עם שעווה את השיערות ביד אם זה יחזור אם סיימתי לשים מינוקסידל? כי כמו שכתבתי צמח לי קצת בגבה ודי הרבה בתנוך של האוזן אבל עכשיו גילחתי ומאז צמח ממש ממש קצת אולי עדיין כי היו שאריות של המינוקס בגוף, עכשיו אקווה שלא יגדל יותר אבל איך זה בגב כף היד?

תגיד יש לך מושג אם אני מוריד עם שעווה את השיערות ביד אם זה יחזור אם סיימתי לשים מינוקסידל? כי כמו שכתבתי צמח לי קצת בגבה ודי הרבה בתנוך של האוזן אבל עכשיו גילחתי ומאז צמח ממש ממש קצת אולי עדיין כי היו שאריות של המינוקס בגוף, עכשיו אקווה שלא יגדל יותר אבל איך זה בגב כף היד?

יש סייקל מסוים כשגודל שיער (שכחתי את השם של התהליך, מצטער) כעיקרון בהתחלה מתחילות לגדול שערות חלשות עם השימוש, ובשלב מסוים הן נושרות וגודלת שערה חזקה יותר ועבה יותר, ולא...זה לא כמו המיתוס המדובר עם הגילוח. אז אותו דבר יכול להתרחש לך גם בגוף אם זה נספג למחזור הדם, עכשיו השאלה האם השיער הזה הוא ''שיער תינוק'' או שערה בוגרת. אם זו שערה בוגרת לא יעזור לך לפרוש מהמינוקסי, זה לא הולך לשום מקום. אם זו שערת ''תינוק'' (יש לזה שם בוודאות פשוט ברח לי) אם אתה תפרוש מהמינוקסי השערות הגבוהות בלחי / שאר הגוף ינשרו ולא יחזרו, שזה אומר גם די הרבה שיער בזקן כי בחודשיים אין סיכוי שיש לך רק שערות בוגרות.
The Guide to Growing Your Beard with Minoxidil - Beard Profile

Will the beard fall out if I stop using minoxidil?
Nope! So long as you use it long enough that the hair goes terminal (mature), it will stick around. People that have stopped using minoxidil have mentioned minor shedding, but with growth even stronger after letting time do its thing.

אותו הדבר עם השיער החדש שהרווחת בגוף.

• פותח/ת השרשור
יש סייקל מסוים כשגודל שיער (שכחתי את השם של התהליך, מצטער) כעיקרון בהתחלה מתחילות לגדול שערות חלשות עם השימוש, ובשלב מסוים הן נושרות וגודלת שערה חזקה יותר ועבה יותר, ולא...זה לא כמו המיתוס המדובר עם הגילוח. אז אותו דבר יכול להתרחש לך גם בגוף אם זה נספג למחזור הדם, עכשיו השאלה האם השיער הזה הוא ''שיער תינוק'' או שערה בוגרת. אם זו שערה בוגרת לא יעזור לך לפרוש מהמינוקסי, זה לא הולך לשום מקום. אם זו שערת ''תינוק'' (יש לזה שם בוודאות פשוט ברח לי) אם אתה תפרוש מהמינוקסי השערות הגבוהות בלחי / שאר הגוף ינשרו ולא יחזרו, שזה אומר גם די הרבה שיער בזקן כי בחודשיים אין סיכוי שיש לך רק שערות בוגרות.
The Guide to Growing Your Beard with Minoxidil - Beard Profile

Will the beard fall out if I stop using minoxidil?
Nope! So long as you use it long enough that the hair goes terminal (mature), it will stick around. People that have stopped using minoxidil have mentioned minor shedding, but with growth even stronger after letting time do its thing.
VELUS HAIR אתה מתכוון אני מכיר קראתי הכל הקטע שהן נראות שיערות די רגילות הן כמו השיערות בשאר היד, מה שכן הזוי איך תוך חודשיים ככה גדל לי בגב כף היד, קיצר אני אעשה שעווה ונראה גודל לא גודל, מקסימום לייזר תמיד אפשר לא? למרות שלא יודע אם יש לי מה להשקיע עד כדי כך כי זה לא עד כדי כך קריטי שיער בגב כף היד יש לחלק מהאנשים זה אל עד כדי כך יוצא דופן

VELUS HAIR אתה מתכוון אני מכיר קראתי הכל הקטע שהן נראות שיערות די רגילות הן כמו השיערות בשאר היד, מה שכן הזוי איך תוך חודשיים ככה גדל לי בגב כף היד, קיצר אני אעשה שעווה ונראה גודל לא גודל, מקסימום לייזר תמיד אפשר לא? למרות שלא יודע אם יש לי מה להשקיע עד כדי כך כי זה לא עד כדי כך קריטי שיער בגב כף היד יש לחלק מהאנשים זה אל עד כדי כך יוצא דופן

אתה חושב הרבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית