הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת שיער בגב כף היד

השתלות זה תוצאות קבועות, המינוקסידיל כמו שאמרתי פוסט קודם (שעדיין לא ראית כנראה) אבל רק אחדד, בשלב מסוים יכשל לעשות את העבודה.
לכן מינוקסידיל זה כמו פלסטר אבל זה לא פתרון.

בפרצוף כן, קסם...אין הקרחה בפרצוף 👏

השתלת שיער היא לא קבועה, לאחר ההשתלה יש עוד נשירה או לפעמים יש דחייה של השיער המושתל וברוב המקרים יש לעבור השתלה נוספת לאחר מספר שנים...

השתלת שיער היא לא קבועה, לאחר ההשתלה יש עוד נשירה או לפעמים יש דחייה של השיער המושתל וברוב המקרים יש לעבור השתלה נוספת לאחר מספר שנים...

יש אנשים שמתחזקים שיער לכל החיים בעזרת השתלות (גם אם נוספת) אתה לא יכול לתחזק שיער לכל החיים בעזרת מינוקסי.
זו הנקודה העיקרית לקאץ' של המינוקסידיל שהוא תהה לעצמו למה אנשים בוכים על הקרחה אם כך...

היום הרוב החזק זה השתלות שיער ותוספות שיער... גם לגברים.

חבל שאי אפשר להעביר את הזקיקי שיער מהתחת לראש... 😆

השתלות זה תוצאות קבועות, המינוקסידיל כמו שאמרתי פוסט קודם (שעדיין לא ראית כנראה) אבל רק אחדד, בשלב מסוים יכשל לעשות את העבודה.
לכן מינוקסידיל זה כמו פלסטר אבל זה לא פתרון.
ואם בנאדם לא מפסיק להשתמש במינוקסידיל ההגיון אומר לי שהשיער פשוט ימשיך לצמוח לא?
אתה לא יכול לתחזק שיער לכל החיים בעזרת מינוקסי.
למה?

• פותח/ת השרשור
אתה גורם לי להרגיש גורילה.
חחחחחח שמע אני מבין שאולי זה לא נראה משמעותי פה בתמונה אבל הרבה חברים העירו לי על זה ואמרו לי לגלח את זה ושנהיו לי ידיים של קוף אין לי חבר אחד עם ככה

ואם בנאדם לא מפסיק להשתמש במינוקסידיל ההגיון אומר לי שהשיער פשוט ימשיך לצמוח לא?

למה?

מתישהו קצב ההקרחה יגבור על קצב המינוקסי. זה למה אמרתי לך שמשתמשים בזה כשיש דילול ולא כשיש כבר הקרחה רצינית.
כשאתה מתחיל להקריח או אולי באמצע השלב, המינוקסי יתן בוסט שיגבור על ההקרחה ואז אתה תראה האצה בגדילה.
תחשוב על זה שבריצות קצרות המינוקסי מנצח אבל ההקרחה יודעת לרוץ את כל המרתון.

הקרחה זה דבר בשלבים, זה לא שאתה קם בבוקר עם קרחת. היא מתחזקת ומתחזקת עד שהמינוקסי לא עומד בקצב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית