הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו מכיר אולי Danabol Balkan

Balkan Pharmaceuticals חברה מולדובית טובה וידועה, זה לא חברות מסוג "מחסן של אמא".
מוצרים שלהם ידועים באיכותם, רק יש הרבה זיופים. יש אפשרות לבדוק באתר שלהם את מספר סידורי של המוצר (חשוב לבדוק גם את הבליסטרים, לא רק את האריזה).

תראה בדיוק על מה מדובר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
אני רוצה להזמין קופסא אחת להתנסות
במטרה להגדיל מסת שריר. אני לא מתחרה אבל בלי קצת לגדול. האם לדעתך אני מבזבז את הזמן שלי?
כמה נדרש לצרוך בשביל לקבל תוצאות?
בתודה מראש

דיאנבול זה כדור מאוד בעייתי .
לא שווה לצרוך אותו כחומר ראשון כשנוגעים פעם ראשונה בסטרואידים .

לא ברור איך זה הפך לחומר של מתחילים או בכלל בשימוש עדיין.
ללא ספק האוראלי הכי נחות שיש.

החומר הזה ותיק והוא הצליח רק בזכות השמועות מפה לאוזן בחדר כושר .. לפי הספורטאיי עילית היה אמור להעלם אבל מה שקרה בשטח החובבני - בזכות המיתוס והסיפוריי סבתות של "יד 50" בחדר כושר דיאנבול פרח ותפס שם .. ופגע בהרבה 👏

כי אנשים אוהבים לעלות 15 קילו של חרה בסייקל , כמובן שלאף אחד לא אכפת מהמרה שלו לאסטרדיול אז כל העליה זה מים ושומן.

תודה רבה
אני רוצה להזמין קופסא אחת להתנסות
במטרה להגדיל מסת שריר. אני לא מתחרה אבל בלי קצת לגדול. האם לדעתך אני מבזבז את הזמן שלי?
כמה נדרש לצרוך בשביל לקבל תוצאות?
בתודה מראש
״להתנסות״ אח שלי חומרים זה לא מיץ פריגת שאתה מנסה,זה לשחק עם ההורמונים שלך,בשביל מה? כמה שריר אתה חושב שתעלה בסייקל אחד ויחיד? אתה רוצה סייקל? זה הסייקל שלי
תתאמן כמו בן אדם,תאכל ותישן טוב,תשאף גבוה,עזוב לנסות דברים.
כמובן שאתה בן אדם עצמאי ואתה לא חייב להקשיב לי,אך מצטער הרגשתי צורך להגיב

ללא ספק האוראלי הכי נחות שיש.

כל האגדות של הספורט צמחו על דיבול בשנות ה70

לא ללכלך רק כי היום יש לנו טרן וויני ובלה ובלה

כל האגדות של הספורט צמחו על דיבול בשנות ה70

לא ללכלך רק כי היום יש לנו טרן וויני ובלה ובלה

ויני זה אולדסקול גם .
ואני מלכלך כי זה חומר פרימיטבי ונחות שהחסרונות עולים על היתרונות.

החומר הזה ותיק והוא הצליח רק בזכות השמועות מפה לאוזן בחדר כושר .. לפי הספורטאיי עילית היה אמור להעלם אבל מה שקרה בשטח החובבני - בזכות המיתוס והסיפוריי סבתות של "יד 50" בחדר כושר דיאנבול פרח ותפס שם .. ופגע בהרבה 👏
חומר של פעם, היום אין סיבה להשתמש בו

זה עובדה שהמדענים קלטו את הבעיות של דיאנבול ושיבצרו אותו בזכות דחיפה מהממשל למען ספורטאיי עילית שידרגו אותו והוא הפך לטורינבול 👏 .
אנחנו כאן בפורום לא ילדים מתחילים בחדר כושר שיוסי סחטיין על היד 50 יכול להגיד לנו שדינאבול זה אחלה .

חומר של פעם, היום אין סיבה להשתמש בו
7 שנים אני דוחף ודיבול היה הסייקל השני עוד..
אין דבר כזה חומר של פעם אין כמו הפאמפ הכח והמאסה שדיבול מביא. גם ב30מג אתה מתפוצץ.
נוזלים? המרה גבוהה? נפיחות?

תלמדו לאכל ולאזן את הגוף
לא לעלות מעל 10% שומן
זה תופעות לוואי של חזירות אוכל ומחסור באירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית