הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט על בסיס מים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
הגיע לי טסט על בסיס מים נראלי וגם לטרזול

מה הפרוצדורה פרוטוקול עם לטרזול כדי להחליף ארימדקס במשהו יותר טוב?

וטסט מים.. איך עובדים איתו? האם ההנחיות שונות מאשר טסט שמן?
אשמח לעזרה לגבי מי שיודע
עריכה, זה שמן כי זה אנטט טעות שלי

לגבי לטרזול באיזה מינימום עוברים איתם
וגם קברגולין שהגיע באיזה מינונים?

קבצים מצורפים

• IMG-20200117-WA0004.jpeg
    IMG-20200117-WA0004.jpeg
    KB 108.8 · צפיות: 203
  • IMG-20200117-WA0006.jpeg
    IMG-20200117-WA0006.jpeg
    KB 155.2 · צפיות: 176
לא מבין את הגישה שלך. מה הכוונה ״בסייקל ראשון לומד ולמדתי מלא דברים...״ אתה חייב להגיע מוכן לסייקל שלך, ואם כולם פה מעירים לך אז כנראה שהגעת הכי לא מוכן שאפשר.

אני לא בא לרדת עליך, לא מכיר אותך אישית ומאחל לך רק בריאות. מקווה שאנשים יראו את הפוסט הזה ויבינו איך לא לעשות סייקל ראשון.

• פותח/ת השרשור
לא מבין את הגישה שלך. מה הכוונה ״בסייקל ראשון לומד ולמדתי מלא דברים...״ אתה חייב להגיע מוכן לסייקל שלך, ואם כולם פה מעירים לך אז כנראה שהגעת הכי לא מוכן שאפשר.

אני לא בא לרדת עליך, לא מכיר אותך אישית ומאחל לך רק בריאות. מקווה שאנשים יראו את הפוסט הזה ויבינו איך לא לעשות סייקל ראשון.
אתה לא יכול להגיע מוכן לסייקל ראשון, כמה שלא תלמד ותחקור לפני
תמיד יהיה משהו חדש שאפילו לא ידעת שצריך לשאול עד שאתה בפנים..
בכל מקרה עובד הכי מסודר שיכול, לוקח את הקברגולין כדי לשלוט על פרוקלטין ועכשיו פה ושם לטרזול במקום ארימדקס

ואם ייצא לי לעזור לחבר שרוצה לעלות על סייקל ולעזור לו להימנע מטעויות שעשיתי מה טוב, לא שאני אשדל אנשים או משהו כזה לחומרים, זה לא האישו כאן..

ותכלס מבין למה אנשים מתהפכים עלי כאן
פתחתי אשכול שקראתי לו טסט על בסיס מים והצגתי טסט אנטט, זה בהחלט הרמה להנחתה

יוסי יד 60 בריא כמו שור 🏋️
כן יוסי אומר גם שזה בסדר דיבול ל 8 שבועות ואפילו אין צורך ב Pct ובדיקות דם אבל חייב מנקה כבד (שעד יום הזה לא הבנתי את המושג "מנקה")

מזה מנקה .. אתה יודע .. מעביר ויש ..
חחחח חבל שזה לא באמת ככה
מוזר שלא אומרים "אתה עושה נזק לכבד" אז תקח תוספי תזונה/תרופות,כדי לעזור לכבד להשתקם או שזה יפגע במכירה של יוסי יד 60?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית