הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט על בסיס מים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
הגיע לי טסט על בסיס מים נראלי וגם לטרזול

מה הפרוצדורה פרוטוקול עם לטרזול כדי להחליף ארימדקס במשהו יותר טוב?

וטסט מים.. איך עובדים איתו? האם ההנחיות שונות מאשר טסט שמן?
אשמח לעזרה לגבי מי שיודע
עריכה, זה שמן כי זה אנטט טעות שלי

לגבי לטרזול באיזה מינימום עוברים איתם
וגם קברגולין שהגיע באיזה מינונים?

קבצים מצורפים

• IMG-20200117-WA0004.jpeg
    IMG-20200117-WA0004.jpeg
    KB 108.8 · צפיות: 203
  • IMG-20200117-WA0006.jpeg
    IMG-20200117-WA0006.jpeg
    KB 155.2 · צפיות: 176
@CycleTelephohe
אחי ראיתי לא סייקל אחד ולא שתיים, הסייקל שלך אם אפשר לקרוא לזה סייקל נראה כמו קוד בשפת תכנות, מה זה החרא הזה??? למה אתה לוקח חומרים "מה שמגיע" בלי לבדוק מה באמת החומר מאיפה סטריליות וכו??? למה אתה שם במזרקים מוכנים?? זה מאוד טיפשי שבור אמפולה ותזריק בלי להכין מראש!
אתה מאבד מזרקים?? אחי אני אין לי מילים להגיב על זה יש לך שמץ איך שימוש בחומרים אמור להראות ומה זה העולם הזה?? אתה לא יודע כלום ושום דבר? איפה אוביטרל? מה הפיסטי? מה המינון טסט? סליחה שאני אומר את זה אבל אתה חייב להיות ממש טיפש כדי לעשות סייקל עם כזה ידע, גם הטובים שבנינו לא יבינו מה הסלט הזה שהכנת
קח המלצה לסייקל שני
1500 מג דקה לשבוע
870 טרן ארוך, חומר הכי חלש שיש, מומלץ למתחילים ובנות
טסט לא חייב, עם כזה מינון של דקה גם ככה לא יעמוד לך אז חבל על הכסף
קח גם 200 מג דיבול, ידוע כחומר מאוד מחטב
עם אפס עליה בנוזלים, שווה ערך לטרן קווקזי
למשך 23 שבועות, את הדקה אתה ממשיך עד אחרי הפסיטי
פיסיטי יכיל בעיקר ניידת טיפול נמרץ ואם תשתולל מאוד עם המינונים אז גם השתלת כבד, לב, ביצים, ואולי גם תכריכים במידה ותחליט שלהזריק לווריד יגרום לחומר להגיע מהר יותר לשריר וכך לקרב את המוות

מה זה החרא הזה???
חחחח אני חושב שהמצב יותר טוב ממה שזה נראה, פשוט דרך הכתיבה שלו קצת מוזרה 😃
סייקל עמוס בשטויות ומילוי מזרקים מראש זה לא חכם בהחלט, אבל לדעתי הוא שם פרגניל ויש לו תוכנית PCT מסודרת

• פותח/ת השרשור
@CycleTelephohe
אחי ראיתי לא סייקל אחד ולא שתיים, הסייקל שלך אם אפשר לקרוא לזה סייקל נראה כמו קוד בשפת תכנות, מה זה החרא הזה??? למה אתה לוקח חומרים "מה שמגיע" בלי לבדוק מה באמת החומר מאיפה סטריליות וכו??? למה אתה שם במזרקים מוכנים?? זה מאוד טיפשי שבור אמפולה ותזריק בלי להכין מראש!
אתה מאבד מזרקים?? אחי אני אין לי מילים להגיב על זה יש לך שמץ איך שימוש בחומרים אמור להראות ומה זה העולם הזה?? אתה לא יודע כלום ושום דבר? איפה אוביטרל? מה הפיסטי? מה המינון טסט? סליחה שאני אומר את זה אבל אתה חייב להיות ממש טיפש כדי לעשות סייקל עם כזה ידע, גם הטובים שבנינו לא יבינו מה הסלט הזה שהכנת
קח המלצה לסייקל שני
1500 מג דקה לשבוע
870 טרן ארוך, חומר הכי חלש שיש, מומלץ למתחילים ובנות
טסט לא חייב, עם כזה מינון של דקה גם ככה לא יעמוד לך אז חבל על הכסף
קח גם 200 מג דיבול, ידוע כחומר מאוד מחטב
עם אפס עליה בנוזלים, שווה ערך לטרן קווקזי
למשך 23 שבועות, את הדקה אתה ממשיך עד אחרי הפסיטי
פיסיטי יכיל בעיקר ניידת טיפול נמרץ ואם תשתולל מאוד עם המינונים אז גם השתלת כבד, לב, ביצים, ואולי גם תכריכים במידה ותחליט שלהזריק לווריד יגרום לחומר להגיע מהר יותר לשריר וכך לקרב את המוות
פירטתי את הסייקל מא ועד ת כולל מינונים, ימים, pct, הכל.

הסייקל שאתה מציע הוא מוגזם אחי.

זה בלי אינסולין עחי. לא עושים סייקל בלי אינסולין

כאילו..ככה המאמן שלי אומר
המאמן שלך טועה, כרגע במקום אינסולין לוקחים טריפטורלין (דקה פפטיל) פעמיים בשבוע, הזרקה מתבצעת בתנוך האוזן

• פותח/ת השרשור
@frozen
@שים
@Navira
הסייקל שאני המלצתי מוגזם? ככה הבחור אומר,
@CycleTelephohe
מה מוגזם בסייקל שהצעתי?
1500 דקה לשבוע?
870 טרן לשבוע?
200 מג דיבול? דיבול?!?
טרן קווקזי? מה זה בכלל?

אני לא יוסי יד 50
כל הדברים שעשיתי ועושה בסייקל היו מתוכננים מהיום הראשון.
מתועדים ובבקרת מינון
כתוב כמה דקה לוקח כל שבוע, כמה טסט לוקח כל שבוע
לא איבדתי מזרקים, איבדתי חומר בתהליך המילוי שלהם בתחילת הדרך מה שהוביל אותי להכנת מזרקים מוכנים מראש, עבדתי עם ויאלות ולא עם אמפולות, להבא אדע.

תנוח אחי, הלכת יותר מדי רחוק.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😄😄😄😄😄😆
הטרן קווקזי שלכם עשה לי את הערב
אתה לא רוצה לפגוש קווקזי על טרן... 😆
1500 דקה לשבוע?
870 טרן לשבוע?
200 מג דיבול? דיבול?!?
טרן קווקזי? מה זה בכלל?

אני לא יוסי יד 50
כל הדברים שעשיתי ועושה בסייקל היו מתוכננים מהיום הראשון.
מתועדים ובבקרת מינון
כתוב כמה דקה לוקח כל שבוע, כמה טסט לוקח כל שבוע
לא איבדתי מזרקים, איבדתי חומר בתהליך המילוי שלהם בתחילת הדרך מה שהוביל אותי להכנת מזרקים מוכנים מראש, עבדתי עם ויאלות ולא עם אמפולות, להבא אדע.

תנוח אחי, הלכת יותר מדי רחוק.
טוב עחי,
שלא תחשוב לרגע, אני באתי להראות לך מה לא תקין, וכך גם שאר החברים שהגיבו לך, גוף שלך בעיות שלך, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לא רוצה לפגוש קווקזי על טרן... 😆

טוב עחי,
שלא תחשוב לרגע, אני באתי להראות לך מה לא תקין, וכך גם שאר החברים שהגיבו לך, גוף שלך בעיות שלך, בהצלחה
אם זה בא ממקום טוב, תפאדל, תודה על הדאגה.
אמרו לי והראו לי כבר מה לא תקין יותר מפעם אחת, עם חלק מהדברים הסכמתי ואלמד לקראת הסייקל הבא.

אם זה בא ממקום טוב, תפאדל, תודה על הדאגה.
אמרו לי והראו לי כבר מה לא תקין יותר מפעם אחת, עם חלק מהדברים הסכמתי ואלמד לקראת הסייקל הבא.

זה סייקל ראשון שלך?
לא ראיתי אזכור לזה.

• פותח/ת השרשור
זה סייקל ראשון שלך?
לא ראיתי אזכור לזה.
עשיתי סארמים בעבר. ואני כבר בשבוע 9 של הסייקל נוכחי.. הזריקו לי חומרים אחרים בעבר לצרכים רפואיים

נכון לעכשיו פעם ראשונה שמזריק לעצמי באופן יזום טסט ודקה

עשיתי סארמים בעבר. ואני כבר בשבוע 9 של הסייקל נוכחי.. הזריקו לי חומרים אחרים בעבר לצרכים רפואיים

נכון לעכשיו פעם ראשונה שמזריק לעצמי באופן יזום טסט ודקה
והנה עוד טעות, סייקל ראשון אתה לוקח דקה
נגזרת נור 19 והחומר אולי הכי משבית את הציר שיש, בנוסף דקה לוקחים מינימום 14 שבועות אם זה הארוך,
לא סתם כתבתי את מה שכתבתי למעלה

• פותח/ת השרשור
והנה עוד טעות, סייקל ראשון אתה לוקח דקה
נגזרת נור 19 והחומר אולי הכי משבית את הציר שיש, בנוסף דקה לוקחים מינימום 14 שבועות אם זה הארוך,
לא סתם כתבתי את מה שכתבתי למעלה
11 שבועות דקה לא ייתן אפקט לעומת 14? מה בעצם ההבדל שם?
וכן אחי, בסייקל ראשון לומד ולמדתי מלא דברים, עד שאתה לא בפנים אתה לא יודע מה זה.
תכננתי על דקה בסייקל הזה בגלל דברים שדקה עושה, הטסט נטו שם בשביל למזער 'תופעות לוואי' במיוחד דקה דיק ובטחון עצמי וכדומה..

היה לי חומרים יותר גרועים בתוך הגוף לפני מספר שנים אז לוקח את העניין יותר בקלילות אם תרצה..

ומה זאת אומרת אם זה הארוך?
הבנתי שיש ננדרלון ודקה זה אסתר שלו שזה ארוך.. יש כמה סוגים של דקה?
אני עם דקה דורבלין לצורך העניין במינונים של 500 לשבועות 1-6
400 7-9
200 10-11

לגבי טסט
1: 750
2-4 450
5-6 500
7-8 250
9-11 750
12-13 500

סארמים למשך 64 ימים אחרונים כאשר חלק מהימים הם ימי המתנה לpct בדומה למה שאנשים עושים שאומרים 'לצאת עם חומר קצר'...

וו
וכן אחי, בסייקל ראשון לומד ולמדתי מלא דברים, עד שאתה לא בפנים אתה לא יודע מה זה.
תכננתי על דקה בסייקל הזה בגלל דברים שדקה עושה, הטסט נטו שם בשביל למזער 'תופעות לוואי' במיוחד דקה דיק ובטחון עצמי וכדומה..

היה לי חומרים יותר גרועים בתוך הגוף לפני מספר שנים אז לוקח את העניין יותר בקלילות אם תרצה..

400 7-9
200 10-11

לגבי טסט
2-4 450
5-6 500
7-8 250
9-11 750
12-13 500

סארמים למשך 64 ימים אחרונים כאשר חלק מהימים הם ימי המתנה לpct בדומה למה שאנשים עושים שאומרים 'לצאת עם חומר קצר'...
וואי אני בוכה פה עוד רגע

למה כל הפרמידות האלו??? אתה מחרפן לך את מערכת ההורמונים בגוף!
טסט 1-15
ננדרולון זה החומר, דקה זה האסתר הארוך, פנילפרופ זה האסתר הקצר וההרבה יותר מומלץ

בקצרה,
1)לא לוקחים דקה ובטח לא ארוך בסייקל ראשון
2) מינונים נשמרים לאורך כל הסייקל אותו מינון
בלי פירמידות!! זה לא קלן
3)זה שהכנסת לגוף חומרים יותר קשים בעבר זה לא אומר שאתה צריך לזיין אותו גם עכשיו!
4) סייקל עם דקה מתחיל לפעול משבוע חמישי בערך, 11 שבועות זה טיפה מידיי, לכן משתמשים בnpp(ננדרולון קצר) וגם זה בסייקל שני ולא ראשון!
5)תעצור את הסייקל עכשיו!
צא לפיסיטי לפי הספר, אם לא לקחת פרגניל במהלך השימוש בדקה תצטרך לעשות פיסטי טיפה יותר אגרסיבי, והכי חשוב, בדיקות דם!!! עכשיו וחודש אחרי הפיסיטי

400 7-9
200 10-11

לגבי טסט
2-4 450
5-6 500
7-8 250
9-11 750
12-13 500

מה זה כל הדברים שדקה עושה ,מה???
חוץ מלהשבית לציר שלך את הצורה, לגרום לדקה דיק, להתאוששות ארוכה הרבה יותר, מאריך את הסייקל, יוצא מהדם אחרי הרבה זמן, מתחילים פיסיטי חודש אחרי!! ,לחוסר חרמנות והורמונים בגוף,
המסה שהוא נותן תמצא בגרסה הקצרה שלו עם לפחות כמה תופעות לוואי פחות מהגרסה הארוכה

400 7-9
200 10-11

לגבי טסט
2-4 450
5-6 500
7-8 250
9-11 750
12-13 500

10-11 200 מג דקה.... בדיחה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עבדתי עם ויאלה של 5000 והוצאתי ממנה את המיטב, לא תכננתי טוב
קיבלתי את עצתך אבל אני כן עושה בדיקות דם ולא יוצא מהסייקל עד התאריך המיועד
תוך כדי הסייקל מזריק לפי פרוטוקול גם hcg כדי 'לא לאבד את זה לגמרי' במישור הזה

הפרימידות לא בכוונה, בהתחלה כי זה אנטט לקחתי קצת יותר ובאמצע סייקל היה חסר לי חומר בגלל מילוי לא נכון

200 דקה זה לא בדיחה בכלל עד כמה שאני יודע

לגבי הדקה דיק זה למה מצרף טסט במקביל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית