עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מה לעשות אבל זה המשחק. קונר עדין נשאר צנוע אחרי שניצח, לא כמו פעם. הוא צריך להגיד תודה לחביב, הכל בזכותו כי הוא איבד את זה לגמרי. עכשיו נשאר לחכות לקרב הבא 🕴קונור בשייפ מפחיד, אבל כאב לראות את קאובוי מפסיד ככה
זה מה שאמרתי לפני כמה חודשיים. לדעתי הפעם קונר יהיה בשיא של השיאים שלו. אישית הייתי רוצה לראות אותו נגד חוחרה על החגורה b.m.f , מה שיוביל לקרב חוסר עם דיאז, ואישית אני לא סובל את הוסמן , בסוף הקרב ג'ורג' היה נראה קצת בהלם ממה שראה, אני מאמין שבאפריל הקרוב כבר הקרב הבאלפעמים כשאתה למעלה ומצליח מאוד, אתה צריך לקבל סטירה כדי לרדת חזרה אל הקרקע
קונור קיבל סטירה של החיים, 3 חודשים אחרונים לא שמעתם ממנו כי הוא התמקד באימונים וגם בנפש שלוץ
והנה התוצאה.
נייט דיאז טוען שזה היה מכור מראש כדי להחזיר את קונור לזירה
לגבי מסבידל הוא יפתח לקונור את הצורה, הקאובוי לחם כמו זקנה לא צריך כוכב יו אפ סי כדי לנצח אותו
קונר סיים את הקרב איתו ב-40 שניות. טוני לא סיים את הקרב איתו ב-3 סיבובים , כולם יכולים להגיד מה שהם רוצים, מסבידל לא יפתח לו כלום, הוא רק נלחם נגד דרקעים כל הזמן הזה. גם אז דייז קילל את דה רוק שהוא היה בעד מסבידול מהתחלה והכל היה מכור מראש, ושגילו אצלו סטרואידים בגוף טען שזה רק חרטא עזוב אותך מבכיינים אחינייט דיאז טוען שזה היה מכור מראש כדי להחזיר את קונור לזירה
לגבי מסבידל הוא יפתח לקונור את הצורה, הקאובוי לחם כמו זקנה לא צריך כוכב יו אפ סי כדי לנצח אותו
1)תראה שוב את הקרב, זה לא הקאובוי המפורסם, הוא לא זז, בחייאת, קיבל מכות עם הכתף??? הוא ילדה בת 12?קונר סיים את הקרב איתו ב-40 שניות. טוני לא סיים את הקרב איתו ב-3 סיבובים , כולם יכולים להגיד מה שהם רוצים, מסבידל לא יפתח לו כלום, הוא רק נלחם נגד דרקעים כל הזמן הזה. גם אז דייז קילל את דה רוק שהוא היה בעד מסבידול מהתחלה והכל היה מכור מראש, ושגילו אצלו סטרואידים בגוף טען שזה רק חרטא עזוב אותך מבכיינים אחי
מסבידל די אוברייטד, אחרי הקרב עם אסקרן נהיה לו שם. אני לא אומר שהוא לא לוחם מדהים, אבל קונור בכושר אוכל אותו. אנשים נוטים לזלזל בקונור אחרי הקרב נגד חביב אבל הם שוכחים מה הוא עשה לפני, הבנאדם סיים את אלדו בפחות מ10 שניות.1)תראה שוב את הקרב, זה לא הקאובוי המפורסם, הוא לא זז, בחייאת, קיבל מכות עם הכתף??? הוא ילדה בת 12?
2)מסבידל יקח בקלות נגד קונור, תראה שוב את הקרב מול דיאז ותבין איזה לוחם אדיר הוא בעמידה, מחושב מאוד ומכאיב מאוד
קודם כל הוא קיבל ברכיה יפה לפנים , והמכה מהכתף שברה לו את האף זה כבר אומר לך את העוצמה של המכה. והבעיטה שהוא קיבל מקונר סיבבה לו את הראש. עזוב אותך, קונר הוא אגדה לכל אחד ימים טובים ופחות טובים , גם את חוזה אלדו הוא פירק בכמה שניות . וראיתי את הקרב נגד דיאז, דיאז מסומם מהתחת לא משקיע וזה לא דיאז של שנת 2016 , והוא לא ניצח אותו, הפסיקו את הקרב באמצע זה יותר נכון נראה מכור1)תראה שוב את הקרב, זה לא הקאובוי המפורסם, הוא לא זז, בחייאת, קיבל מכות עם הכתף??? הוא ילדה בת 12?
2)מסבידל יקח בקלות נגד קונור, תראה שוב את הקרב מול דיאז ותבין איזה לוחם אדיר הוא בעמידה, מחושב מאוד ומכאיב מאוד
תגיד מה שאתה רוצה על דיאז אין בנאדם שיכול לחטוף מכות כמוהו ולהישאר עומד ועוד להילחם. פשוט אין. בבנאדם הזה אין גרם של ויתור עצמי, אומרים את זה על הרבה, אבל דיאז זה בנאדם שאשכרה ימות לפני שיווותרקודם כל הוא קיבל ברכיה יפה לפנים , והמכה מהכתף שברה לו את האף זה כבר אומר לך את העוצמה של המכה. והבעיטה שהוא קיבל מקונר סיבבה לו את הראש. עזוב אותך, קונר הוא אגדה לכל אחד ימים טובים ופחות טובים , גם את חוזה אלדו הוא פירק בכמה שניות . וראיתי את הקרב נגד דיאז, דיאז מסומם מהתחת לא משקיע וזה לא דיאז של שנת 2016 , והוא לא ניצח אותו, הפסיקו את הקרב באמצע זה יותר נכון נראה מכור
תפרו לו קרב..קונור לא בשיא, אולי בשיא מבחינה נפשית וזה חשוב, אבל מבחינה פיזית הוא צריך לחזור לקטגוריה שלו,
הוא עלה למשקל מעורב כי סידרו לו קרב נוח אבל הוא חייב לחזור למשקל קל או לגדול פיזית בצורה משמעותית.
כמו שאמרתי בשרשור הקודם זה קרב מקפצה לקונור, הוא ידע אתזה וכולם ידעו אתזה.
לדעתי ההמשך בשבילו זה לחזור לקטגוריה ולחכות לטוני אחרי שחאביב יגרום לו להיכנע, אם בכלל יהיה קרב.
או לחלופין לסגור קרב רשמי עם ג'סטין, עד שג'סטין בכושר טוב.
"אחרי שחאביב יגרום לו להיכנע " אתה כבר בטוח שהוא ינצח?קונור לא בשיא, אולי בשיא מבחינה נפשית וזה חשוב, אבל מבחינה פיזית הוא צריך לחזור לקטגוריה שלו,
הוא עלה למשקל מעורב כי סידרו לו קרב נוח אבל הוא חייב לחזור למשקל קל או לגדול פיזית בצורה משמעותית.
כמו שאמרתי בשרשור הקודם זה קרב מקפצה לקונור, הוא ידע אתזה וכולם ידעו אתזה.
לדעתי ההמשך בשבילו זה לחזור לקטגוריה ולחכות לטוני אחרי שחאביב יגרום לו להיכנע, אם בכלל יהיה קרב.
או לחלופין לסגור קרב רשמי עם ג'סטין, עד שג'סטין בכושר טוב.
מכור חביבי, הבן אדם שרד הרבה יותר ומול הפיצוצים של טוני, בחייאת, מכות כתף...רק לי היה נראה הזוי שתוך 40 שניות זה נגמר? זהלא שקונור נלחם נגד ילד בן 16 ממוצע. משהו פה מוזר לי
בדיוק! גם אם קונור יותר טוב (והוא כנראה באמת יותר טוב, לא מזלזל בו לרגע), זה פשוט היה נראה מוזר. כמה קפיצות עם הכתף כל כך השפיעו על מישהו שכל החיים שלו נלחם מול חיות?מכור חביבי, הבן אדם שרד הרבה יותר ומול הפיצוצים של טוני, בחייאת, מכות כתף...