הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלנבוטרל...

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אהלן, לחיטוב הבא שלי חשבתי(ועדיין חושב), להשתמש אולי בקלן...
קראתי את המאמר באתר קילוגרם והבנתי את התופעות, רציתי לשאול אם בעבר לבן אדם שהוא בריא, ובלי בעיות מיוחדות, הדבר הזה יכול להיות מסוכן...?
הדבר הכי רציני שאי פעם לקחתי היה אפדרין, ותאמת מבחינת אנרגיה אומנם הרגשתי אותו, אבל לא משו מיוחד, הבנתי שהקלן יותר חזק, אבל אני מאמין שאני אסתדר איתו מהבחינה הזאת.
עכשיו בקשר לכאבי הראש, יש דרך למנוע את זה? אני פשוט בנאדם שיכול להשתגע מהדברים האלה(מי***** וכדומה), אדוויל אולי? ועוד שאלה אחרונה, אפשרי לשלב קלן עם oxyelite pro וימוהבין, הבנתי שניתן לקחתי ימוהבין בזמן ההפסקה מהקלן, אבל את הoxyelite pro ניתן לקחת בזמן לקיחת הקלן? או שגם לא? פשוט יש לי בקבוק בצד, שאני שומר לחיטוב.

אני עדיין לא מתחיל חיטוב, אבל אני אוהב לברר דברים מראש ולא להתחיל לברר בדקה ה90...
תודה רבה לעוזרים.

אני חושב שזו טעות לשלב יותר ממוצר/חומר 1 בחיטוב כשמדובר בחומרים כאלה שאף פעם לא השתמשת בהם ואתה לא יודע איך תגיב אליהם..
עדיף לך "לתקוף" כל פעם מזווית אחרת ככה גם תשאיר את הגוף "מנחש" מה אתה עושה לו וגם תדע אם מה שאתה לוקח באמת עובד בשבילך..

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי קלן לבד, תודה רבה, אני בכל מקרה עוד מתלבט אם לגעת בזה בגלל, בחיים לא נגעתי במשהו רציני כזה, למרות שלפי מה שהבנתי הרבה פה השתמשו בו וראו תוצאות טובות.

גם בלי להשתמש אתה יכול לראות תוצאות טובות
השאלה אם אתה נתקע ואז תקח תוספים
אם לא תמשיך רגיל עד שתתקע, אז יקח לך עוד חודש החיטוב לא אסון גדול

• פותח/ת השרשור
גם בלי להשתמש אתה יכול לראות תוצאות טובות
השאלה אם אתה נתקע ואז תקח תוספים
אם לא תמשיך רגיל עד שתתקע, אז יקח לך עוד חודש החיטוב לא אסון גדול

כל הקטע הוא שאין לי כח לחיטוב ארוך, כמו שאתה יודע קשה לשמור על משקלי עבודה בחיטוב(למרות שבחיטוב שעבר הם אפילו אלו בחלק מהתרגילים, אבל זה מבאס), בכל מקרה אם אני לא אקח קלן אני אקח אז אפדרין, השאלה היא אם הקלן יכול להזיק בצורה כלשהיא פרט לתופעות לוואי החולפות.

ושוב, אם משהו יודע אם יש משהו שמבטל את כאבי הראש, אשמח לשמוע...

אני לא מהממליצים על שימוש בחומרים כשאפשר בלי, אבל מצד שני אל תשכח שתופעות הלוואי משתנות מאחד לשני. חבר שלי לקח ופרט לרעידות קלות ביד וזיעה מרובה לא חווה שום תופעה נוספת.

כל דבר מהסוג הזה הוא "מזיק", גם אפדרין בצורה כולשהי "מזיק", גם אימוני משקולות "מזיקים", השאלה מה היחס עלות מול תועלת, במקרה של קלן אני לא אוהב את החומר כי אתה מרגיש "סחוט" איתו ואפדרין ממריץ הרבה יותר, אחרי שבוע שימוש בערך בקלן (רציף, כשהגעת בפירמידה בערך לסף העליון) אתה מרגיש כאילו דרסו אותך 50 מכוניות ועלה עליך גמל, אולי זה רק אני אבל לא יודע (שילבתי תפריט של 100 גרם פחמימה + 200 דקות אירובי בשבוע).
עם אפדרין זה לא קורה, מה שכן עם אפדרין יש קראשים יותר חזקים מקלן, קלן סה"כ דומה מאוד לאפדרין רק שזמן מחצית החיים שלו הרבה יותר גדול פי 3-4.
אפשר לעשות שבועיים קלן, שבועיים יהומבין, בשבועיים הפסקה אפשר לקחת פורמולה או משהו בסיגנון, אבל אל תקח אפדרין כי זה עובד על אותם רצפטורים.
סייקל קלאסי לחיטוב זה T3+קלן, אבל לדעתי זה לא שווה בלי טסט + משחק עם הבלוטה לדעתי מיותר כשלא רוצים לרדת מתחת ל 10%.

• פותח/ת השרשור
לא לא, זה כבר עסק שאני לא רוצה להכנס אליו, T3 וטסט... וגם אני ממש לא מעוניין לרדת מתחת ל10%(ביינתים אני עוד לא בחיטוב בכלל, אני רק רוצה לארגן את כל זה לפני שאני מתחיל בכלל, יש לי מסה עד או קרוב ל100 קילו לתת, ביינתים אני 90 בכלל), חיטוב אני אעשה עד ל11-13% תלויי איך ילך ומתי ימאס לי.
אני כנראה אקח קלן ובהפסקות ימוהבין(כשאני כבר אהיה על אחוז שומן מספיק נמוך).
תודה על העזרה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית