עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו פה מתוסכל...יש משפט שאומר
״הנשוי הוא שבוי״
בהחלט!מישהו פה מתוסכל...
אולי תבלה זמן עם אשתך ב10 בלילה במקום להתכתב איתנו ולדון על מוסד הנישואין?בהחלט!
מזהיר/מבהיר לכל הח׳ברה כאן
שזה לא פנקייק חלבון מוסד הנישואים
אם הוא מעדיף אותנו זה אומר לך הכל ✋🛑✋אולי תבלה זמן עם אשתך ב10 בלילה במקום להתכתב איתנו ולדון על מוסד הנישואין?
זה כבר תלוי כמה אתה בליין, אבל זה אולי באמת נכון לגבי רוב האנשים. אני גם חושב שה"סטנדרט" (בארץ לפחות) זה להיות נשוי אחרי גיל 30, וזה בעצמו גורם לאנשים לרצות להיות נשוים כי כל החברים והסביבה שלהם בסטטוס הזה.להיות רווק בן 25 זה משהו אחד, שאתה בן 30+ ואפילו 40+ זה כבר שונה ואין לך כוח למשחקים ולהרפתקאות, אתה רוצה מישהי לחזור אליה הביתה.
אתה רוצה להרוג אותי לגמרי?!אולי תבלה זמן עם אשתך ב10 בלילה במקום להתכתב איתנו ולדון על מוסד הנישואין?
אין ספק שיש השפעה של הסביבה לגבי הרצון שלך להיות לבד או במערכת יחסים. בארץ זה פחות נפוץ לצאת לבלות וכו׳ כשאתה במערכת יחסים, אבל פה באוסטרליה אנשים מאוד מבוגרים יוצאים לשתות בפאבים וכו׳, לפעמים עם הבת זוג לפעמים לבד. אני אישית יצאתי ושתיתי המון עד גיל 25 בערך, כולל עבודה בתור ברמן שזה חצי בילוי לפעמים ופשוט נגמר לי הכוח, אני רוצה היום ללכת לאכול, לראות סרט ולא להשתכר. מעדיף בילויים של זקנים, באמת. גם שהייתי רווק לפני שנתיים נגיד, לא משך אותי ללכת למועדון לשתות עד 5 בבוקר.זה כבר תלוי כמה אתה בליין, אבל זה אולי באמת נכון לגבי רוב האנשים. אני גם חושב שה"סטנדרט" (בארץ לפחות) זה להיות נשוי אחרי גיל 30, וזה בעצמו גורם לאנשים לרצות להיות נשוים כי כל החברים והסביבה שלהם בסטטוס הזה.
אתה רוצה להרוג אותי לגמרי?!
מה אתה רוצה שאשב איתה בספה,ונחזיק ידיים?
יש שלב שמגיעים אליו,שכל אחד רוצה את הפינה שלו בלי שיפריעו לו וכו וכו
@MasterSplitter
לא מחפש להחליף,ולא מחפש הרפתקאות
רוצה ש-ק-ט.
איך אומרים ״אני לא קופץ למים,כדי שלא יהיו גלים״
בוחר את המריבות שלי...
אבל בהחלט אחרי גיל 30 להיות נשוי כמעט 10 שנים,שום דבר חדש לא יכול לרגש אותך
חולה על הפניני חוכמה שלך, בן 🤣״אני לא קופץ למים,כדי שלא יהיו גלים״
אשתי לשעבר, איחלתי לחייל בהצלחה.קיצר, יש לכם מישהי עם אבא עשיר להכיר לי?
יש בדברייך!תשמע אני מבין את התסכול שלך, אבל אתה בעצמך אמרת שהתחתנת עקב לחץ של ההורים.
אז לא התחתנת בלב שם וכנראה גם לא עם אישה שאתה אוהב, אז למה ציפית?
עם כל הכבוד להורים ויש כבוד, אני לא חושב בשום אופן ולא משנה מהי הסיבה שצריך להתחתן בשביל לרצות מישהו.
ואם אתה נשוי 10 שנים אז התחתנת צעיר מאוד ולא ניצלת את החיי הרווקות עד תום.
מסכים איתך.הכי שקט שאתה לבד, אף אחד לא חופר לך. לי לא היה טוב שהייתי לבד, אולי לך היה, אין נכון ולא נכון.
קיצר, יש לכם מישהי עם אבא עשיר להכיר לי?
למה שלא תהיה היא עצמה עשירה?🤯
קצת פמיניזם, מה קרה!!!??!🤯
אחרי שקראת את התגובות של @BeN35 אתה עדיין רוצה להתחתן? 😭