הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חמודות עדינות

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך
אולי תבלה זמן עם אשתך ב10 בלילה במקום להתכתב איתנו ולדון על מוסד הנישואין?
אם הוא מעדיף אותנו זה אומר לך הכל ✋🛑✋
חוץ מזה אין זוג נשוי אחד שאני מכיר שיש להם ילדים והם חיים באמת באושר הכל יפה בפייסבוק 😆

אני לא בעד נישואים , להחזיק ידיים בקניון( 🤮) ההצעה, ההתרגשות, החתונה כל החלק הזה יפה. אחרי זה 😵

בתור אחד שהיה נשוי, אני לא מסכים. אומנם הקשר שלי לא צלח, אבל זה לא בגלל שזה היה נישואים. זה לא עבד בינינו בלי קשר והייתי אופטימי מדי.

ה״קושי האמיתי״ הוא קשר לטווח ארוך, אחרי שתקופת הירח דבש ההתחלתית נגמרת ולא כל דייט זה זיקוקים והרפתקאות. אבל מה לעשות, אלו החיים. מי שמעדיף להחליף קשר כל חצי שנה... שיהיה לו בהצלחה.

להיות רווק בן 25 זה משהו אחד, שאתה בן 30+ ואפילו 40+ זה כבר שונה ואין לך כוח למשחקים ולהרפתקאות, אתה רוצה מישהי לחזור אליה הביתה.

להיות רווק בן 25 זה משהו אחד, שאתה בן 30+ ואפילו 40+ זה כבר שונה ואין לך כוח למשחקים ולהרפתקאות, אתה רוצה מישהי לחזור אליה הביתה.
זה כבר תלוי כמה אתה בליין, אבל זה אולי באמת נכון לגבי רוב האנשים. אני גם חושב שה"סטנדרט" (בארץ לפחות) זה להיות נשוי אחרי גיל 30, וזה בעצמו גורם לאנשים לרצות להיות נשוים כי כל החברים והסביבה שלהם בסטטוס הזה.

אולי תבלה זמן עם אשתך ב10 בלילה במקום להתכתב איתנו ולדון על מוסד הנישואין?
אתה רוצה להרוג אותי לגמרי?!
מה אתה רוצה שאשב איתה בספה,ונחזיק ידיים?
יש שלב שמגיעים אליו,שכל אחד רוצה את הפינה שלו בלי שיפריעו לו וכו וכו
@MasterSplitter
לא מחפש להחליף,ולא מחפש הרפתקאות
רוצה ש-ק-ט.
איך אומרים ״אני לא קופץ למים,כדי שלא יהיו גלים״
בוחר את המריבות שלי...
אבל בהחלט אחרי גיל 30 להיות נשוי כמעט 10 שנים,שום דבר חדש לא יכול לרגש אותך

זה כבר תלוי כמה אתה בליין, אבל זה אולי באמת נכון לגבי רוב האנשים. אני גם חושב שה"סטנדרט" (בארץ לפחות) זה להיות נשוי אחרי גיל 30, וזה בעצמו גורם לאנשים לרצות להיות נשוים כי כל החברים והסביבה שלהם בסטטוס הזה.
אין ספק שיש השפעה של הסביבה לגבי הרצון שלך להיות לבד או במערכת יחסים. בארץ זה פחות נפוץ לצאת לבלות וכו׳ כשאתה במערכת יחסים, אבל פה באוסטרליה אנשים מאוד מבוגרים יוצאים לשתות בפאבים וכו׳, לפעמים עם הבת זוג לפעמים לבד. אני אישית יצאתי ושתיתי המון עד גיל 25 בערך, כולל עבודה בתור ברמן שזה חצי בילוי לפעמים ופשוט נגמר לי הכוח, אני רוצה היום ללכת לאכול, לראות סרט ולא להשתכר. מעדיף בילויים של זקנים, באמת. גם שהייתי רווק לפני שנתיים נגיד, לא משך אותי ללכת למועדון לשתות עד 5 בבוקר.

אתה רוצה להרוג אותי לגמרי?!
מה אתה רוצה שאשב איתה בספה,ונחזיק ידיים?
יש שלב שמגיעים אליו,שכל אחד רוצה את הפינה שלו בלי שיפריעו לו וכו וכו
@MasterSplitter
לא מחפש להחליף,ולא מחפש הרפתקאות
רוצה ש-ק-ט.
איך אומרים ״אני לא קופץ למים,כדי שלא יהיו גלים״
בוחר את המריבות שלי...
אבל בהחלט אחרי גיל 30 להיות נשוי כמעט 10 שנים,שום דבר חדש לא יכול לרגש אותך

תשמע אני מבין את התסכול שלך, אבל אתה בעצמך אמרת שהתחתנת עקב לחץ של ההורים.
אז לא התחתנת בלב שם וכנראה גם לא עם אישה שאתה אוהב, אז למה ציפית?

עם כל הכבוד להורים ויש כבוד, אני לא חושב בשום אופן ולא משנה מהי הסיבה שצריך להתחתן בשביל לרצות מישהו.
ואם אתה נשוי 10 שנים אז התחתנת צעיר מאוד ולא ניצלת את החיי הרווקות עד תום.

הכי שקט שאתה לבד, אף אחד לא חופר לך. לי לא היה טוב שהייתי לבד, אולי לך היה, אין נכון ולא נכון.

זוגיות שמתבססת על "היי" ורומנטיקה של לפני החתונה, נגמרת בכאפה. צריך להתחתן מתוך שיקול דעת. לראות את המגרעות והטובות של האדם השני ולחשוב אם באמת תוכל לסבול אותן לכל החיים. (אמרה הרווקה הנצחית וכשכשה בזנבה.)

סתם חח אני רווקה רק כי אין לי זמן לצאת. צכה לטפל בזה דחוף 🤦‍♂️
יאלה ט"ו בשבט הבא אני מתחת לחופה בע"ה!!!🤩
(אוי. זה בדיוק מה שאמרתי בשנה שעברה ._.)

לא יודע איך זה בארץ, אבל ממליץ על אפליקציות הכרות. זה אולי קצת שוק בשר (תלוי איזו אפליקציה) אבל יש אנשים טובים בסופו של דבר, לוקח זמן להתרגל ולהבין מי נגד מי. ככה הכרתי את החברה הנוכחית.

תשמע אני מבין את התסכול שלך, אבל אתה בעצמך אמרת שהתחתנת עקב לחץ של ההורים.
אז לא התחתנת בלב שם וכנראה גם לא עם אישה שאתה אוהב, אז למה ציפית?

עם כל הכבוד להורים ויש כבוד, אני לא חושב בשום אופן ולא משנה מהי הסיבה שצריך להתחתן בשביל לרצות מישהו.
ואם אתה נשוי 10 שנים אז התחתנת צעיר מאוד ולא ניצלת את החיי הרווקות עד תום.
יש בדברייך!
הכי שקט שאתה לבד, אף אחד לא חופר לך. לי לא היה טוב שהייתי לבד, אולי לך היה, אין נכון ולא נכון.
מסכים איתך.
הבעיה הגדולה בlong run של הנשואים
זה שאתה מאבד את ה״אתה״ שלך
ולכן אמרתי בתחילת הפוסט,מהרגע שהילדים ישנים,מתחילה שעת הזהב שלי
עם עצמי בלבד!!!
זה מה ששומר עלי שפוי!

למה שלא תהיה היא עצמה עשירה?🤯
קצת פמיניזם, מה קרה!!!??!🤯

צריך להיות ריאלי, למה שהיא תרצה אותי? 😉
חוץ מזה אני אוהב צעירות, אם היא לא נועה קיריל, סביר להניח שהיא לא תהיה עשירה
אחרי שקראת את התגובות של @BeN35 אתה עדיין רוצה להתחתן? 😭

לא החתונה זו המטרה, אלא להכיר מישהי נורמלית ואיכותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית