הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכל על תרומות משתמשים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
למה לתרום לאתר?

אתם אוהבים את התחום? חיים את הענף? וגם אם לא, חשוב לכם לדעת מה אתם מכניסים לגוף?
אנו שולחים מדי חודש מס' תוספי תזונה לבדיקות מעבדה, רק בכדי שניהיה שבטוחים שהמידע על האריזות אמיתי! ישנן הרבה מאוד הוצאות כספיות על האתר, בין היתר על בדיקות המעבדה, מאחר ואנו לא קשורים לשום גוף מסחרי ומתקיימים אך ורק מכספינו הפרטי אנו צריכים את עזרתכם.
הבדיקות מבוצעות במעבדה הטובה בארץ ונותנות לנו אינדיקציה אודות כמויות החלבון, פחמימה, שומן, אפר וכו' המצויים בתוספי התזונה השונים,
כך אנו יכולים לדעת בוודאות אם התוספים שווים את ההוצאה הכספית, ואם באמת התווית שעל התוספים משקפת את המציאות, בדיקה כזו עולה כ330 שקלים פר תוסף.
בכדי לבדוק כמה שיותר תוספי תזונה, אנו צריכים את העזרה שלכם, כפי שכבר ציינו לאתר יש הוצאות רבות מדי חודש, ולכן אנו זקוקים לעזרה כלכלית בעיקר בתחום בדיקות המעבדה.
השירות נותן מידע שנוגע לכולנו, ולכן חשוב שכולם ירתמו למען המטרה, תרומה קטנה מכל אחד בסופו של דבר שווה הרבה ועוזרת מאוד.
מדי חודש אני מתייעצים עם ציבור הגולשים אודות תוספי התזונה שישלחו לבדיקות והדבר מוכרע בסקר שלכל המשתמשים באתר גישה אליו.
תודה לכם כל תרומתכם האדיבה,אנו מודים לכם מקרב לב ומקווים שיחד נוכל להמשיך להתפתח ולהוסיף שירותים נוספים שיתנו מידע חשוב ומועיל.

מה מקבל מי שתרם?

את האמת חשבנו וחשבנו והבנו שאין הרבה מה לתת אז נביא לכם לפחות את המעט שלא תרגישו שאתם לא מקבלים כלום (למרות שבדיקת המעבדה אמורה לעניין הכי הרבה).
1. מקבלים כותרת משתמש באתר עם צבע שונה מהמשתמשים
2. יכולים לשלוח הודעות פרטיות ללא הגבלה ( מי שינסה לסחור בחומרים שידע שאנו שמים עין על כל משתמש ומשתמש פה ויש לנו את האפשרות לקרוא הודעות פרטיות ואנו עושים זאת גם כן.)
3. קיבולת העלאת התמונות שלו לאתר גבוהה יותר משאר המשתמשים (אפשר לנהל ממש אלבומים פרטיים בפרופיל המתמש) , כמו כן קיבולת מכסת ההודעות הפרטיות גבוה יותר
4. את בדיקות המעבדה אתם מקבלים ראשונים למייל, לפני כל הפורום וגם עידכונים שוטפים במייל מה קורה עם הבדיקות, ואילו בדיקות בסופו של דבר שלחנו.

לבנתיים אלו הדברים שאפשר לתת אולי בהמשך אני אנסה לסדר לאנשים שתרמו תוספים בזול ועוד דברים.
יש לזכור שתומך אתר הוא אחד שתרם יותר מ20 שקלים, הדרגה נשארת לתמיד.

תודה לכם כל תרומתכם אנו מודים לכם מקרב לב ומקווים שיחד נקדם את הספורט הזה למה שבאמת מגיע לו ולא רק כפריק שוהו.

לתרומה ב-PAYPAL

http://www.lbs.co.il/billspaypal.php?

לתרומה לחשבון בנק:

שם: מישל משייב
בנק הפעולים (בנק מס' 12)
מספר חשבון: 414439
סניף: 572

לתרומה בדואר:

שם: מישל משייב
כתובת: פרישמן 7 ראשון לציון
מיקוד: 75279

רשימת תורמים :

prUser
iceman90
ברק
J.cash
tomerA
MagneZium
PumpingIron
super beten
Dr.Vin diesel
מתן וענונו
אזולאי
natip2
smasher
Deus ex machina
The Sun

איך אומרים בטוקבקים? אני ראשוווווןןןןן!!!!!1111אחדאחד:sarcastic:😣

מאחר ואני מניח שכל הקבועים יעלו תרומה, הרי שתמצאו שכולם VIP וכל מערכת דרוג המשתמשים שלכם תאבד. צבע יספיק, לטעמי.

בקרוב אני אקבל סכומים נכבדים לPP אז אני אתרום.
ד"א אם תפרסם תאריך יעד לבדיקת המוצר זה יכול לעזור לזרז אנשים.

• פותח/ת השרשור
כשאני אכניס בימים הקרובים את מערכת ה SMS אני ארשום תאריך

אפשר אולי לסדר שתהיה אפשרות לתרום באמצעות העברת כסף בחשבון בנק?(אני חושב שלמי שיש משתמש באתר של הבנק שלו יכול לבצע העברות..)

שאלה: אם אני תורם (שולח בדואר) שטר של 20 שקל זה נחשב ל"תורם" ?(לא שזה כ"כ משנה)
בגלל שאני רוצה לשלוח בדואר אני לא רוצה לשים בנוסף לשטר גם שקלים שלא ירגישו שבתוך המעטפה יש כסף..

שאלה: אם אני תורם (שולח בדואר) שטר של 20 שקל זה נחשב ל"תורם" ?(לא שזה כ"כ משנה)
בגלל שאני רוצה לשלוח בדואר אני לא רוצה לשים בנוסף לשטר גם שקלים שלא ירגישו שבתוך המעטפה יש כסף..
שים את השטר בתוך נייר ותקפל, ככה לא רואים גם את השטר בשום מקרה.
אל תשים מטבעות במעטפה אף פעם.

גיליתי שאין לי אפשרות לעשות העברה צד ג' בבנק אז אני אשלח גם שטר בדואר וזהו.

• פותח/ת השרשור

הולכים לבנק וחותמים על מסמך שאתה יכול להעביר לצד ג', גם דרך האינטרנט אין עמלות בכלל

זה מה שחשבתי לעשות, לשים שטר של 20 ככה גם אם יגנבו את זה זה לא 50 (חצי נחמה)ולא לשים מטבעות משום שזה כבד:s47:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית