הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My protein חטיפים

לירון צוקר

משתמש מתחיל
61
5
נק' מוניטין:
5
61
5
ראיתי שממליצים על חטיפי חלבון של מי פרוטאין , עכשיו נכנסתי לאתר ורוב החטיפים עם רשימת רכיבים ארוכה ולא מובנת , חלקם עם ערכים טובים חלקים פחות , אני רוצה לקנות חטיפים שישמשו אותי למקרה ש , עכשיו אני יודע שזה נשמע קצת אולי דפוק אבל לצורך העניין ברשימת רכיבים הזאת שאני יעלה כאן , מומלץ לצרוך חטיפים כאלה ? זה לא מעיד על כך אם הם ״נקיים״ יחסית או לא ? הערכים 219 קלוריות , 7.8 שומן , 16 פחמימה מתוכן סוכר 2.4 , 8.2 סיבים , 20 חלבון .
ממש אשמח אם מישהו יעשה לי סדר ולדעת שאני לא מזמין איזה משהו מפוצץ ב״זבל״ וזה חטיף ״טוב״ (שוב יחסי לחטיפי חלבון)
זה הרכיבים :
עוגת יום הולדת
תערובת חלבונים (29%) [תרכיז חלבון חלב (חלב), קולגן (הידרוליזה של בקר), תרכיז חלבון מי גבינה (חלב), סידן קזאינאט (חלב)] סיב תירס, חומר לחות (גליצרול ירקות), נאגטי חלבון סויה (11%) [ חלבון סויה מבודד, עמילן טפיוקה, מלח, מתחלב (לציטין סויה)], שמן לפתית, קרמל (8%) [סיבי שורש עולש, חומר לחות (גליצרול ירקות), דקל קרן, מים, חמאה (חלב), שמן דקלים, מתחלבים ( מונו ודיגליצרידים של חומצות שומן, סורביטן טרי-סטראייט, לציטין מקפיא), סוכן גירוי (פקטין), מלח), צבע (כרמין)], ציפוי בטעם שוקולד לבן (5%) [ממתיקים (איזומלט, סוכרלוז), שמן דקלים , אבקת מי גבינה (חלב), קמח (קמח חיטה, סידן פחמתי, ברזל, ניאצין, תיאמין), מתחלבים (לציטין סויה), חומרי טעם טבעי)], גדילי סוכר (2%) [סוכר, שמן קוקוס, תמצית סלק, מים, סירופ גלוקוז, תמצית פפריקה, צבעים (אנתוציאנין, כורכומין), סוכן זיגוג (שעוות דבורים)], חומרי טעם טבעי, מעבה (מסטיק שיטה), מתחלב (סונפלו) wer לציטין), מלח ים, צבע (כרמין), נוגד חמצון (ויטמין E).
מודה לעוזרים וסליחה על החפירה חח..

בשביל להגיע לערכים מסוימים אתה לא חייב חטיפי חלבון או אבקת חלבון.
אני פחות מקבל את ה"חטיף עם הערכים הטובים", לא יכול להגדיר חטיף ככזה, זה נטו אינדיבידואלי לאדם שצורך אותו. אחד רוצה יותר חלבון ופחות שומן, אחד רוצה יותר סיבים, את השני לא מעניין סיבים, השלישי רוצה בלי סוכר, הרביעי העיקר שיהיה טעים כי זה קינוח שלו, וכן והלאה עד התשיעי והעשירי.
אגב ולטעמי האישי בלבד, כל החטיפים שלהם שיצא לי לטעום לא אהבתי.

הערכים לא משהו אבל טובים יחסית לחטיף.

בכל מקרה אתה יכול לאכול אותם מדי פעם, הרי ממילא אתה לא מבסס את התזונה עליהם (לא שיש בעיה ספציפית גם אם תצרוך אותם בתדירות יותר גבוהה).

רשימת הרכיבים יותר טובה משל חטיפים רגילים אז אני מניח שאם אתה לא אוכל רק דברים אורגניים זה "תקין" בשבילך.

יחסית לחטיף חלבון יש לו ערכים סבירים (ישנם חטיפים אחרים ללא סוכר בכלל וגם שים לב שבחטיף הזה חלק מהחלבון לא איכותי) אבל כמו שכבר אמרתי, לא בעייתי אם אתה צורך מדי פעם, ובוודאי שעדיף על פני לאכול חטיף שוקולד רגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית