הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אלו מים אני בקטריוסטטים?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
שימו לב, מצורפים 2 סוגים של מים שנלקחו מבית חולים בטענה שהם (או אחד מהם) בעצם מים אנטי-בקטריוסטטים.
מישהו יודע להגיד אם זה נכון? אם כן איזה מהם?

*המטרה היא לשימוש בפרגניל , כי למיטב ידיעתי המים שמגיעים איתו הופכים אותו לבר תוקף בערך שבוע ועם אנטיבקטריוסטטים הפרגניל מחזיק כחודש.

קבצים מצורפים

• D0C379B3-9278-4E26-A55F-851209C924DF.jpeg
    D0C379B3-9278-4E26-A55F-851209C924DF.jpeg
    KB 89.7 · צפיות: 214
  • 0E1C34F9-428A-412D-87AC-E0DA3D86FE5A.jpeg
    0E1C34F9-428A-412D-87AC-E0DA3D86FE5A.jpeg
    KB 113.6 · צפיות: 467
נערך לאחרונה:
שניהם לא בקטריוסטטים.
אחד עם 0.9% מלח (שזאת המליחות של הנוזלים שלנו בגוף), אפשר להשתמש בו להכל כמעט - אינהלציה, לטפטף בעין/אף/אוזן, להזריק וכו׳
שני מים להזרקה , שזה מים עם דרגת ניקיון מאוד גבוה. משתמשים בה כדי להכין תמיסות להזרקה בווריד וכו׳
אתה יכול להכין איתם פרגניל, אך התוקף שלו יהיה קצר (כי אין משהו שמונע מחיידקים להתרבות שם).

• פותח/ת השרשור
אז מאיפה לעזאזל אני משיג מים בקטריוסטטים? זה הזוי שחומרים יותר קל להשיג מפקאינג מים... לא מוצא ברשת לא מוצא אצל אף דילר ואפילו בבתי חולים אלה 2 המים היחידים שהצלחתי להשיג וב3 בתי חולים שונים... מה הקטע?

אז מאיפה לעזאזל אני משיג מים בקטריוסטטים? זה הזוי שחומרים יותר קל להשיג מפקאינג מים... לא מוצא ברשת לא מוצא אצל אף דילר ואפילו בבתי חולים אלה 2 המים היחידים שהצלחתי להשיג וב3 בתי חולים שונים... מה הקטע?
איך כישורי החיפוש שלך באיביי?

אפשרי להשיג בארץ כל דבר, השאלה אם אתה מחפש במקום הנכון...
יש לי מים של הוספירה אבל אחרי שיגמרו אני הולך פשוט להכין בעצמי,
בקבוק אחד של בנזיל אלכוהול מספיק לך ל 700 שנים

רפואה עוברת למנות חד פעמיות וסטריליות, אף אחד לא מכין תמיסות להזרקה שצריכות להשמר (לא בתי מרקחת ולא בתי חולים). כמו שאין כמעט בשום מקום פרגניל מקורי, רק אוביטרל.

כמו ש @renne אמר תכין לעצמך או תקנה יותר יקר ממישהו שמכין בעצמו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית