עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין למה אנשים שופכים כסף על gh
בזבוז כסף מוחלט בהתחשב שרוב החומרים בחוץ הם סקאם וגם אם כן תצטרך כמות גדולה כדי לראות שינוי מהותי.
אני חווה כרגע זיקפה קשהככה אגב זה נראה. למטרות אקדמיות בלבד.
צפה בקובץ המצורף 53109 צפה בקובץ המצורף 53110 צפה בקובץ המצורף 53111
יש הורמוני גדילה טובים שהם לא מהארץ, במידה והאבקה של החומר הפעיל היא קרח יבש והמקור אמין זה לא מתקלקל בדרך לפה גם בשיא הקיץ, בישראל אוהבים לעלות כל דבר על המוקד וישר קובעים שרק רפואי הוא אמין וזה לא מדוייק במיוחד שיש בארץ מלא זיופים של נורדי/גנו טרופין, הסוג הזה ספציפית לא ניסיתי אבל את ההורמון גדילה של RISE מהודו ניסיתי למרות שהטלתי בו ספק הופתעתי מאוד והייתי מאוד ממליץ למי שעדיין מטיל ספק לנסות.
לאיזה רופא צריך להגיע כדי לקבל מרשם לטיפול רפואי?איך בא לי לנסות משהו שלא ניסיתי מעולם 🤤
מה הדבר הנ״ל הזה עושה? 🕴איך בא לי לנסות משהו שלא ניסיתי מעולם 🤤
לאיזה רופא צריך להגיע כדי לקבל מרשם לטיפול רפואי?
לוקח אותך לליגה של הגדולים! מזה לא נותן תשאל ? הכל מהכל איכות שריר, ניוד שומן, דחיסות, איכות שריר עומק אנטי אייג'ינג וכו.. על רפואי אני מוכן ללכת בלי לחשוב פעמיים!!. אינסולין לא אקח עם זה בחיים אבל עם טסט טרן , אני מכפיל את עצמי ב3 רמות 😆😆🙄מה הדבר הנ״ל הזה עושה? 🕴
המקצוענים לוקחים gh או igf1?לוקח אותך לליגה של הגדולים! מזה לא נותן תשאל ? הכל מהכל איכות שריר, ניוד שומן, דחיסות, איכות שריר עומק אנטי אייג'ינג וכו.. על רפואי אני מוכן ללכת בלי לחשוב פעמיים!!. אינסולין לא אקח עם זה בחיים אבל עם טסט טרן , אני מכפיל את עצמי ב3 רמות 😆😆🙄