נק' מוניטין:
28
- 182
- 28
מישהו עשה? מכיר?
יכול לזרוק כמה עצות איך להתכונן?
יכול לזרוק כמה עצות איך להתכונן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי מתקדם א,
אצלנו היו המון יבשים, ואימוני קרב מגע
ממליץ באופן כללי פשוט להגיע עם כושר גבוה, וסיבולת שריר, יש המון עומס איזומטרי, ואיגרוף.
וגם לבוא עם משמעת שיא
אתה קצת מבולבל..לאיזה עבודה התקבלתי אחרי הקורס?
אתה קצת מבולבל..
זה לא קורס פתוח שכל אחד מגיע ואז בוחר לאיזה עבודה ללכת.
אתה מתקבל למקום מסויים,לרוב זה יהיה משרד ממשלתי או מעברי גבול עובר תהליך גיוס וסיווג ויוצא לקורס על חשבונם
תוכל להרוויח יפה,תלוי במקום שתהיה בו ובכמה שעות תיתן בחודש.. יש מצב טוב ל15,000+- בחודש.המטרה היא לצבור ולחסוך כמה שיותר כסף בשנתיים האלה.
יש לך מקום ספציפי להמליץ עליו?
לא,כי אם אתה הולך לעבוד שנתיים איפשהו,תלך על משהו שאתה אוהב. לא משהו שממליצים לך עליו
זה סתם נראה נוצץ בחוץ.נכון, אבל אני רוצה לדעת מה אנשים שעברו את הקורס עובדים בתחום חושבים.
זה סתם נראה נוצץ בחוץ.
לרוב זה חרא גדול..
אתה תעבוד שעות מטורפות,תהיה עייף כמו שהיית במטווחים בטירונות,תידרש כל הזמן לשלמות בכל דבר.
בודדים האנשים שעושים שם קריירה,זה לרוב עניין של כמה שנים לעשות כסף.
אבטחה של ראש הממשלה נראה מגניב? קח בחשבון שהם מחטטים בפחים בכל הפארק בשעות לפני שהוא מגיע לנאום. וגם בקיץ הולכים עם קרמי מתחת לחליפה.
מעברי גבול מגניב?
זה לעמוד 8-12 שעות בעמדה עם נשק ארוך בידיים בלי לזוז מטר
לא זוכר מה הדרישות, אני חושב ש07.
אני מכיר אחד חריג 03,אבל יש לו עיטורים מלבנון ונסיון בתחום
בתל אביב? היה לי חבר שברח משם צ'יק צ'ק:lol:התקבלתי לעבודה בשגרירות ארהב
מתקדם א
זה לא אחיד, הוא קצר, קורס של חודש סך הכל..
התקבלתי לעבודה בשגרירות ארהב
פרוזן איפה שירתת? יש לך ידע יפה בנושאבתל אביב? היה לי חבר שברח משם צ'יק צ'ק:lol:
או שאתה מדבר על היום?
בתל אביב? היה לי חבר שברח משם צ'יק צ'ק:lol:
או שאתה מדבר על היום?
מה השכר ותנאים פחות או יותר?
האמת שכן בתל אביב
סלט אחד גדול, על רגל אחת, שכר שנע בין 10,000-15,000 ברוטו, אנשים מדהימים, תנאי קבלה קלים מאוד, תנאים מעולים באופן יחסי, מקום עם משמעת גבוהה מאוד