הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Dianabol

• פותח/ת השרשור mongol
  • פורסם בתאריך

mongol

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
-13
16
2
מוזר לי למה מחקו את הדיון שנוצר מקודם אני מתאמן תקופה ארוכה אני בן 25 ולא רואה תוצאות הגנים שלי לא משהו התפתחות לא משהו רוצה משהו שיקפיץ אותי משמעותית..

גיינרים חלבונים עוזרים אבל לא מספיק ..
אני אוכל המון ובריא עם תפריט מסודר קרוב ל3000 קלוריות בריאות ביום ישן יותר מ8 שעות ביום !

השאלה שלי איך אוכל לדעת אם זה מתאים לי למה אתם כל כך באנטי לזה שאנסה את זה מה כבר יכול לקרות?
כאילו למה צריכים להגיד לי ״and we start again..”

“זה לא בשבילך״

אז למי זה מתאים? לבנאדם ש10 שנים בחדר כושר ולא עולה במסת שריר?
בנאדם אתה כנראה לא מתאמן טוב או לא עושה תרגילים כמו שצריך ..
בשנה של אימונים ראיתי תוצאות וגם תוצאות יפות אבל לא מספקות ורוצה עוד ועוד שיתן לי את האופציה להרים משקל יותר גבוהה להתנפח יותר מהר לראות שינויים משמעותיים יותר ..

יש לי מאמן אישי לא מנסה לשתף אותו אפילו כי אני יודע שהוא באנטי על זה.

אשמח לעזרה ממכם

אני על 130 כשאני פותח עיניים בבוקר..

בסייקל דווקא המצב יותר טוב כי אני מאוד מקפיד לצרוך אשלגן ומגנזיום שעוזרים עם הלחץ דם,והרבה פירות וירקות.

הגעתי לאחלה לחץ דם של 115/70 על טסט וטרן
ואוו זה לחץ דם אידיאלי בגדול בבוקר דווקא יוצא לי רגיל 120 על 70 (לא בסייקל) במהלך היום זה די נשמר עם סטיות לפה ולשם
האמתי בסייקל עם טסט סוליקו אפילו שמינון יכול להיות גבהו (750) הלחץ דם תקין לחלוטין
אחרי קרדיו יכול לרדת לי הלחץ דם ל 110/70
תוסיף לי אוראלים זה מתחיל לחגוג הלחץ דם ולפעמים יש פימפומים מורגשים בלב משהו שכבר התרגלתי ובדקתי הרבה פעמים. אבל עם טרן יש לך כזה לחץ דם יפה זה הזוי אשכרה. האא אגב ויני לא עושה לי לחץ דם לא מדגדג אותו אבל הוא כמו רוב האוראלים יכול לגרום לי ללחץ בראש כזה וכשאני מודד לחץ דם יוצא בסדר גמור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית