הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Dianabol - Oil

Serious Mass

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
מה קורה חברים ?

שאלה לחברים שמנוסים בלבד !!

1. האם זמן מחצית החיים של דיבול אוראלי זהה לזמן מחצית החיים של דיבול בשמן (ולמי שלא יודע אז כן יש דבר כזה!! 😉)
2. האם בדיבול בזריקות צריך מנקה כבד ?
3. אני מניח שכשמדובר בדיבול בזריקות החומר הוא יותר חזק ו.. 1 מיל שווה 50mg האם כדאי לפצל ליום כן יום לא ? אפקטיבי ?
4. דרך אגב מה המינון האפקטיבי לדיבול בזריקות (שואל עקב זמן מחצית החיים שלו) לא סגור על זה אם יש או אין הבדל בניהם !!
תודה חברה !

נערך לאחרונה:
נשמח לשמוע פירוט והסבר
1. מודה שלא ביצעתי מחקר או השוואה מדעית בין שתי החומרים, אבל מנסיון שלי וקצת ידע אישי אני יודע שיש הבדל האנדרוגיניות שלהם. גם הפעולה שלהם היא שונה- דיבול סופח יותר מים ונותן הרבה יותר כוח לתקופה שבו נלקח מנגד גם ההישגים אלו פחות נשמרים לאחר סיום הסייקל. דקה אומנם גם סופח ( nnp פחות ) מים , אבל לא ברמה של דיבול וגם כוח הוא משמעותית נמוך מדיבול. ננדרולון על סוגיו מוסיף הרבה יותר שריר ( לא נפיחות נוזלית ) מדיבול. גם תוצאות נשמרות ביתר יעילות.
דיבול מתחיל לעבוד באופן מידי , לאומת ננדרולון שאפילו באסטר קצר לוקח לו זמן להתחיל לעבוד וגם יותר זמן להגיע לרמה שנותן תוצאות.
הבדל נוסף ואחרון שחשבתי עליו זה רעילות לכבד- דיבול אלוף בזה ( לפי מה שקראתי בפורומים גם הגרסא המוזרקת שלו).
אני חוזר, כל מה שרשמתי זה ידע שצברתי ולא מחקרים שקראתי . בטוח שאף אחד לא ביצע מחקר רציני בנושא מכיוון שמדובר בסך הכל בחומרים כמעט לא חוקיים.

• פותח/ת השרשור
מנסיוני עם דיבול נוזלי למשך 3 שבועות האפקט הוא יותר חזק מהאורלי

אני נוטה להאמין שיש הבדל דיי גדול יחסית בגלל שהוא לא עובר דרך הכבד (לפחות לא באופן ישיר)
אני גם חשבתי להריץ 3 שבועות לא יותר !!
ואם אני ארצה לחזור שוב על אותו מחזוריות של 3 שבועות כמה זמן מנוחה רצוי לתת
ושוב אני אשמח לדעת בכלל מה זמן מחצית החיים של דיבול בזריקות זה דיי יסדר לי את הראש

למה דיבול בזריקות ולא דקה?
ואם אתה רוצה את הקצר אז זה NPP

1. זמן מחצית חיים שונה
2. אפקט שונה (דקה או NPP) סופחים נוזלים הדקה יותר
3. תתפלא אבל זה יותר בטוח יחסית לכבד

דיבול אוראלי (כדור) או טיפות עובר פעמיים בכבד (סינון ראשוני ושניוני)
יש להשוות מ"ג ל-מ"ג בניהם בכדי לדעת איזו כמות לצרוך

דיבול ע"ב שמן להזרקה עובר פעם אחת בכבד, מה שעדיין מותיר אותו רעיל, אך פחות מאשר הגרסאות הנ"ל, בהינתן מינון זהה מ"ג ל-מ"ג

דיבול וננדרולון (דקה או NPP) חומרים שונים
מלבד יכולת האנאבוליות הגבוהה לשניהם, קימיים פערים בין החומרים

לדעתי קח כבר דיבול בכדורים חבל לדקור את עצמך פעמיים ביום כל יום תאמין לי זה לא נעים. הדיבול בכדורים עושה תעבודה ללא ספק.

אני בכלל לא רואה סיבה לאנשים שמתאמנים בשביל ה look ולא עוסקים בספורט כוח (פיתוח גוף זה לא ספורט כוח, אם בכלל) ומתחרים לקחת אוראלים (הם אגב לוקחים את האוראלים בפיק לתחרות, כלומר בשבועות האחרונים של הסייקל). אלה שאומרים "אני לוקח אוראלים בשבועות הראשונים בשביל לתת קיק עד שהשמן יתחיל לעבוד", לאן אתם ממהרים? אנשים עם רקע של סייקל וחצי, לאן? תעשו סייקלים פשוטים של 10 שבועות של טסט פלוס חומר נוסף, תתאמנו כמו שצריך ותאכלו בהתאם למטרות שלכם, אפשר להתקדם ככה כל כך הרבה, ולחסוך מעצמכם את הנזק של האוראלים.

אני בכלל לא רואה סיבה לאנשים שמתאמנים בשביל ה look ולא עוסקים בספורט כוח (פיתוח גוף זה לא ספורט כוח, אם בכלל) ומתחרים לקחת אוראלים (הם אגב לוקחים את האוראלים בפיק לתחרות, כלומר בשבועות האחרונים של הסייקל). אלה שאומרים "אני לוקח אוראלים בשבועות הראשונים בשביל לתת קיק עד שהשמן יתחיל לעבוד", לאן אתם ממהרים? אנשים עם רקע של סייקל וחצי, לאן? תעשו סייקלים פשוטים של 10 שבועות של טסט פלוס חומר נוסף, תתאמנו כמו שצריך ותאכלו בהתאם למטרות שלכם, אפשר להתקדם ככה כל כך הרבה, ולחסוך מעצמכם את הנזק של האוראלים.
@Daniel Barack
האם אפשר לשים את התשובה הזאת בנעצים כחובה לקריא?

• פותח/ת השרשור

אני אישית מעדיף לחסוך לי כל צורה אורלית שיש
העניין הוא שפתחתי אשכול על דיבול בשביל להבין האם בכלל כדאי לי "להכניס" אותו אני מבין ויודע שהוא נותן המון כוח ומשפר ביצועים ברמה גבוהה מאוד יחד עם סוגי השמנים למינהם

יש איזה שהיא דרך לדעת בצורה ברורה האם זמני מחצית החיים של החומר בשני התצורות שציינתי הם זהים ? (אורלי או שמן)
או שיש הבדל ?
ושוב לשאלתי כמה זמן צריך להמתין בכדיי לחזור ולהשתמש בו שוב "על בסיס שמן כמובן" השימוש שאני מתכוון הוא ל3 שבועות

לא סגור אם אני אתן כפולה בסייקל !
האמת שלי אין בעיה עם זריקות בכלל
אני יותר מכוון לדעת האם כדאי לגעת בחומר
נכון שעם תכנית אימונים טובה ועם חומר טוב אפשר להגיע לתוצאות טובות אני מסכים

אבל בכל זאת הייתי שמח לתשובה ברורה
אני לא אחד שממהר לדחוף לעצמי חומרים פשוט מעדיף לתכנן טוב לפני שאני עולה על חומר

תודה רבה לעונים !!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית